PIERSICUTZE de iul - aug 2006 (53) - LMA!
Raspunsuri - Pagina 9
Genie spune:
Norocuta ma bucur ca te-am inspirat Cand mai am vreo idee stralucita o sa v-o imparatasesc si voua!
Cristina, imi pare rau de bubitele lui Luca, iti dau un sfat ca si eu am umblat pe la alergologi, dermatologi si asa mai departe, astia toti recomanda cremele cu cortizon, gen advantan, triderm, etc. Incearca sa te feresti de ele, fac bine pe monent dar dupa un timp reapare dermatita si mai in forta. Poate sa incerci si ceva homeopat?
Si Antonia e plina de bubite pe obrajori si barbita, dar nu ii dau decat cu Trixera si o spal cu cold cream de la Avene. Sper sa treaca.
Pupici
Genie si Antonia
Ioana81 spune:
Buna fetelor!
Cristina hmm....deci Luca era la telefon???? Ca tot se baga si Vla in seama cu telefonul de duminica!
Fetelor eu nu mai pot. Gata cedez. Rade lumea de mine in parc ca stau cu el in brate. Plange tot timpul, dar tot. Azi am observat ceva pe langa maselele alea care se screm atata sa iasa, ii iese si caninul din dreapta jos. Mai e cineva cu canin? Nu o fi prea devreme? I doare f tare. Stau si ii fac masaje cu calgel, il mai lasa dar apoi iar o ia.
De mancat nu mai mancam nimic, slabi suntem, cred ca o sa ne certe si doctora joi, ca mergem la vaccin.
Cristino, cam absentezi prin parc. Vrei una nemotivata? Luco, mai scoate-o pe maica-ta la o alergatura prin parc! Promit ca repar roata poate asa va ademenesc!
Andreea si noi mancam 300 lapte seara si 300 dimineata. Si numai pasat in afara de banana si pufuleti.
Pup fetele si piersicutele!
Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez
"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!
Genie spune:
Fetelor sunt in spume!
Am descoperit ca in vaccinul pe care tocmai l-am facut Antoniei nu era inclus si antipolioPediatra m-a zis sa-i iau Infanrix 3 si asta am si facut. Iar medicul de familie ma intreaba azi "Si antipolio i-a dat pe gurita?" Eu zic "Nu". Buuun. Deci trebuie sa merg cu ea la policlinica acum sa-i administreze oral antipolio. Minunat. Nici ca aveam alta treaba mai buna de facut. De fapt trebuia sa-i fac acum Infanrix penta si nu mai aveam alta problema. In fine. La cat sunt de aiuriti doctorii din ziua de azi nu ma mai mira nimic.
Genie si Antonia
Cristina_Ioana spune:
Ioana -fataaaaa, esti mortala, rad aici singura!
Da, Lucu a vb toata ziua de duminica la tel cu Vlad, pe limba lui acolo, mi-a piuit iupuru' ala in cap toata ziua.
Azi am lipsit motivat, care este, deoarece am fost la vocsit una bucata par, iti zisei io ca vreau sa il mai inchid, iti arat maine ce-a iesit, asta ca sa motivez absenta. Dana a aparut sa vedem si noi un look nou?
Ma tot minunez de maselutzele lu' Vla, ca Lucu a cam intrat in pauza cu dinti si masele...nu ca m-as plange, ca stiu saracutii prin ce trec, dar ma intreb si io asa, nu i-o mai aparea si lui ni'ka?
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1
Cristina_Ioana spune:
Genie iubita, saru'mana de sfatu' homeopat. Am renuntat sa ii mai dau siropuri de alergie, creme, mixturi, tincturi etc...erau degeaba toate...maine ma mai duc la un derma si oi vedea. Eu astept cu interes analiza aia de sensibilitate, ca am io o vaga senzatie ca e un aliment care ne da batai de cap
Miruna, pe un'e esti mei?
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1
julax spune:
Cristina_Ioana,nu staim ca si voi ati facut cunostinta cu DA.Chiar ma intrebam de vrei sa-i faci testele alea de sensibilitae.
Geniesi lui Alex i-au aparut niste bubite,ca niste cosulete foarte mici in jurul guritzei.Posibil sa fie vreo reactie la vaccin?Ma gandesc totusi ca au legatura cu DA.si eu care ma gandeam ca am scapatOricum si eu dau doar cu Trixera(sapun si crema).
norocuta,la noi noaptea s-a trezit taticul care i-a oferit biberonul cu apa.La inceput a marait,apoi a baut putin(i-am marit gaura la tetina sa curga ceva,ca el nu stie sa suga cu biberonul,crede ca e jucarie gingivala)si in pat.Dupa vreo cateva nopti care ma astepatm sa treaca mai greu nu s-a mai trezit pana dimineata.
I-am dat ieri ficat de vita si l-a mancat,desi avea un gustNu m-as fi mirat daca nu-l vroia,dar ma bucur ca i-a placut.Julax @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
dandana spune:
buna mamici de piersicute,
nu am mai scris de mult, nu ma supar daca ne-ati uitat
carmen maria e un puiut extrem de solicitant dar asa sunt si ai vostri acum manaca destul de bine, doarme putin in timpul zilei si a descoperit ca lumea e interesanta la verticala doar de 5 zile asa ca e foarte posibil ca noi sa fim ultimii ridicati in picioruse pana vineri nu voia si pace sa mearga, in schimb avea o viteza in patru labe de te apuca rasul. aaaa si avem 5 dintisori! cand aud ca la unele piersicute le ies maselele !
multe felicitari gravidutelor mamici de piersicute! sunteti cele mai tari! eu sunt nostalgica, mi se scurg ochii dupa toti bebeii mici uf, uf!
ce fel de lapte dati voi puiutilor? eu acum incep sa schimb meniul de pana acum lapte-fructe-supa-iaurt-lapte cu ceva mai apropiat de meniul unui adult, adica doar ma gandesc la asta
Genie, eu zic sa mai sapi un pic la vaccinuri pt ca e posibil sa mai ai ceva de facut, adica ar fi trebuit sa-l faci pe cel de la 4 luni care are 5 componente (as parca te gandeai si tu). noi, de exemplu, am facut infarix tot anul pana la 13 luni (nu intrebati de ce, dar pentaxul l-am facut la 12 luni si vaccinul de un an la 13 luni) dar acum am vrut eu sa-i fac antipolio pe gurita (e o teorie cum ca-i bine sa se faca o tura si asa) asa ca am facut exact vaccinul care se face gratuit dar care NU contine nu stiu ce valenta aia cu HIP de la coada lui infarix, pt care trebuie sa ma duc acum sa-i fac rapelul cu un alt vaccin cumparat, ceva ce nu e in cartulica. ai inteles ceva?
va pup!
dandana mamica de bebelusa iubita 17.07
nicolica spune:
quote:
Originally posted by norocuta
nicolica frumos piersicut aveti! Un set de pupici trimit catre voi !
Si pentru am avut putin timp, am vazut mai multe poze din colectie. As avea o intrebare: cum sta bebele in scaunelul de masa?
Imi place mult designul, dar este si stabil la "miscari" mai puternice?
Norocuta trimitem si noi in zbor leisorilor tai!
Cat despre www.dropshots.com/nicolica#date/2007-05-26/12:29:37" target="_blank">scaunul lui Philip pot spune ca este din lemn, foarte stabil si reglabil. Noi l-am primit si l-am vopsit mai vesel, mie placandu-mi foarte mult portocaliul! In afara de spatar totul se poate modifica dupa inaltimea copilului. Scaunul poate fi alaturat orcarei mese de adulti, detasandu-i masa proprie, dar mai astept sa creasca un pic Philip, sa fie mai sigur in miscari.
Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">iulie
nicolica spune:
n-am facut poza publica! scaun
Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">iulie
doniro spune:
Vroiam si eu sa va intreb in legatura cu laptele - ce le mai dati piersicutelor? Daria a inceput sa faca figuri la biberonul de seara (inainte papa cam 250ml, iar acum abia daca mai bea 100). Eu ii dau de cateva saptamani Nestle Junior (de la 1 la 3 ani). Ma gandesc sa trec la cel de vaca din comert. Ce ziceti?
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE