PIERSICUTZE de iul - aug 2006 (53) - LMA!
Raspunsuri - Pagina 10
Genie spune:
Dandana, merci de explicatii. Intre timp, m-am lamurit si eu (daca pot spune asa)Pediatra insista sa-i fac injectabil antipoilio si mi-a recomandat Imovax de la Pasteur. Am tras ceva emotii pana l-am gasit, noroc ca e mama farmacista si are relatii in domeniu ca altfel innebuneam sa iau farmaciile la rand. Deci maine il voi face pe asta desi urasc ideea de a o mai intepa inca o data dar asta e, daca pediatra a fost cu capul in alta parte cand mi-a zis sa ii iau Infanrix 3...In cartulia pe care am primit-o la maternitate cu vaccinurile obligatorii la un an e trecut antipoilio si DTP, deci cred ca asta e tot.
Sa vad acuma daca oi mai face peste 2 luni ROR-ul adica priorixul, probabil ca da, am inteles ca mai ales pt fetite e bine sa il faca.
Va pup si va tin la curent
Ah si Dandana felicitari pentru mersul in picioruse!
Julax, ce ne facem cu DA, iar ne da bataie de cap? Antoniei pe langa fata i-a aparut si pe manute la incheietura de la cot. Voi ce vaccin ati facut la 1 an?
Genie si Antonia
julax spune:
Genie,sper sa nu-si faca prea mult de cap DA.
In legatura cu vaccinul ,e sa zic?Eu l-am facut pe cel gratuit ca nu mi-a zis nimeni ca ar fi trebuit sa cumpar altceva.Sper sa nu fie vreo problema.Asa am facut si pana acum.am intrebat medicul de familie daca e nevoie sa cumpar ceva ,nu mi-*a zis nimic,nici pediatrul ,asa ca l-am facut pe cel gratuit.Doamne-ajuta!Nu m-am gandit ca ar fi vreo problema.Julax @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Ioana81 spune:
Cristinoooo iertare sunt asa de obosita, ca nu am bagat de seama noul look. Esti oricum. Vazusem eu ceva stralucitor pe la cap, dar alergand dupa fimiu, am uitat sa-ti spun. Apropo de Dana m-a sunat ca nu vine azi. Deci maine noi suntem in vaccine, dar vineri realizam o reuniune de mare clasa.
Suntem si noi mai bine. Dam cu calgel mai des, facem masaje, si a si spart partea ascutita a caninului. Acum am inceput sa ne mai jucam si singuri.
acum suntem la maraieli. Revin!
Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez
"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!
she_wolf spune:
Doniro, eu ii dau in continuare formula, Aptamil de la Milupa, se poate da pana la 2 ani. Lui Cristi i-am dat tot dintr-asta pana la 1 an si 10 luni, cand a inceput sa faca figuri. :-)
Daca vrei, poti sa-i dai lapte de vaca din comert, dar sa fie pasteurizat, integral (full fat) si cu termen de garantie mai mic. Adica eu nu i-as da lapte UHT, gen Dorna, desi am citit mai demult ca multe mamici ii folosesc cu succes. Dar Nestle Junior ce are? Nu-i place?
Claudia , Cristi (16.12.2002) si Radu (5.08.2006)
mamanati spune:
Buna fetelor,
Am aparut si noi. Ne-am intors cu bine de la mare, dupa un drum destul de anevoios. Cu greu o stapaneam pe Cami in masina, si nu vroia sa stea in scaun (o sa pun niste poze de la mare mai tarziu).
Doniro, am incercat sa-i dau Cameliei lapte din comert, dar nu-i prea place, tot pe ala praf il prefera inainte de somnic. Eu incep treptat sa renunt la cereale din cutii, si ii preparam cu lapte din comert terci cu orez/gris/hrisca( care nu se prea foloseste in Ro dar e f bun pentru ca contine Fe).
Problema e ca nu mai vrea sa pape mincarea ei. Vrea tot ce am eu in farfurie.
Nu mai sterilizez nimic de vre-o 3 luni. Daca tot strange toate firimiturile si orice gaseste pe jos si le baga in gurita nu-i vad sensul.
Eu nu-i dau MEZELURI, si n-o sa-i dau pana la 3 ani, apoi poate foarte rar. Ce-i drept la asa ceva am renuntat si eu de vre-o 3 ani.
Si Cami se dezveleste noaptea, ca si toti copii .
Cristina-Ioana, FELICITARI INTARZIATE CU OCAZIA ZILEI DE NASTERE!!! IMPLINIREA TUTUROR DORINTELOR!
Cam astea sunt noutatile la noi. Va pupacim,
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de Lea dulcineea
Bysko spune:
Am vazut ca sunteti stresate de vaccinari Eu am ales sa ii facem vaccinarile conform programului national cu vacc. gratuite. De ce? Am vb cu profu' de infectioase cand avea Busra 1 luna si l-am intrebat daca e mai bine sa ii cumpar- mi-a spus ca daca vreau sa-i fac o varianta mai completa trebuie sa-i cumpar toate dozele o data ca nu cumva sa am surpriza apoi sa nu-i gasesc+ ca nu se stie cum va reactiona la mai multe vacc in acelasi timp, existand pericolul sa nu produca anticorpii necesari in egala masura, iar antipolio oral este mai eficient decat cel inclus in vacc penta/ hexa. Pana la urma a fost totul ok , nu a avut absolut nicio problema. Plus ca mi-a explicat ca aceste vaccinuri sunt facute pentru populatia din alte tari si fiecare populatie are un anumit specific in ceea ce priveste imunitatea, ca in mod normal ar trebui sa faca vacc special pentru Romania.
Sper ca m-am facut inteleasa ca sunt tare . Fac pentru prima data o prezentare in Power point si ma stesez tare!
katik spune:
apropos de vaccinuri: am vb si eu cu pediatra ca urmam la vaccinul de 1 an. il vom amina un pic ca am inceput o cura de imunogrip care nu merge concomitent cu vaccinurile, acum terminam cura de 5 saptamini. mi-a spus ca vom face priorix-ul intii iar apoi, peste cel putin o luna facem infanrix penta.ramine de vazut cum vom reactiona la raceli ca acusika incepe sezonul.
robi lapte papa inca tzitzi insa voi incerca incetisor sa-l trec pe lapte de vaca. saptamina viitoare mergem la dr la control si atunci vorbesc cu pediatra sa vad ce parere are. mi-e tare greu ca inca se trezeste de citeva ori pe noapte ca sa pape tzitzi, nu cred totusi ca de foame...
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi
dariana spune:
katik, suntem in aceeasi situatie cu alaptatul si Dari nu vrea nici unalt fel de lapte, pe biberon nici nu pune gura si mai nou, nici mancare nu mai vrea, mor! nici nu stiu ce sa-i fac, el ar vrea doar sa suga. dinti nu pare sa-i dea.....vreau sa-l intarc, dar mi-e groaza. mai e cineva ca noi?
http://www.flickr.com/photos/dariutzu/?saved=1
Dariana si Darius (30.07.2006)
Genie spune:
Salutare!
Fetelor sunt cam nelinistita cu vaccinul asta antipolio injectabil. Oare e ok sa il fac separat la aproape o saptamana dupa DTP, a mai procedat vreuna din voi asa? Pediatra mea zice ca e in regula si nu e nici o problema dar dupa faza pe care mi-a facut-o as mai avea nevoie de inca o parere.
Voi ce ziceti?
Genie si Antonia
julax spune:
Genie,nu stiu ce sa-ti spun.mai intreaba si tu un alt medic inafara de pediatrul la care mergi.Julax @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete