PIERSICUTZE de iul - aug 2006 (53) - LMA!
Raspunsuri - Pagina 13
doniro spune:
Fetelor, intru sa va impartasesc o veste maaaaaaare. Vom avea un baietel. Desigur ca suntem super incantati ca vom avea pereche. E bine sanatos, slava Domnului.
Acum fug afara cu Daria ca sa ii fac somnic. Va pupicesc.
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)
POZE
Cristina_Ioana spune:
Doniro, felicitari pentru pereke!
Ioana uitai domn'le sa iti zic :de bine ce ma miram eu ca tuta zilele trecute ca Vla se chinuie cu dureri, ca aveti masele si noi nu...aseara am obs ca are si Luca 2 masele
sunt 2 puncte mici albe acolo, abia au spart, dar sunt in capat de tot, stanga si dreapta sus si daca el nu s-a marait ca la ceilalti dinti nu am stiut de ele
iote halal de mama ce sunt ![]()
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1
Ioana81 spune:
Bai da ce norocosi sunteti voi. Noi in maraieli continue. Febra a trecut, aseara cand ii ddeam cu calgel observ ca avem si 1 canin sus spart. Deci 2 canini si 2 masele. Azi noapte a fost de belea a dormit pana la 3 apoi a plans. Acum doarme ca deh trebuie sa-si faca somnul. Cred ca o sa ajung sa-i dau niste somnifere ca nu se mai poate. Nici nu mai am putere sa-i fac de mancare. Nici nu mai stiu ce sa-i dau.
Pai daca aveti mult iaurt cand ne-om vedea as vrea. (Imi spui cat costa).
Nu mai e nici o piersicuta cu canini? Zau ca ma sperii. Ma duc sa citesc cand ar trebui sa iasa caninii.
Va anunt daca gasesc ceva.
Pupici!
Ioana
de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez
"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!
Cristina_Ioana spune:
Ioana- te inteleg, mei. Al meu cam asa a fost in starea lui naturala de cand s-a nascut, deci cunosc.
Ca si masura foarte controversata in cazuri d-astea erau Romerganul sau Peritolul. Din ambele se poate da seara cam 2,5ml (in fct de varsta, greutate si ce zice pediatra se poate si mai mult)
Stiu ca la unii copii insa nu functioneaza nici astea.
Da, cand ne vedem ma prezint cu iaurturile. Nu te costa domn'le nimic, n-auzi ca am stoc?
emiliapop spune:
Ioana stai linistita draga ca noi avem 2 canini iesiti sus cam de o luna de zile si vad si jos se intrezareste ceva la un canin, numai ca noi mai avem in lucru adica ies in acelasi timp 2 masele jos si 2 masele sus. Alea de jos le-a iesit cate un perete la fiecare masea in schimb la alea de sus avem niste gingii umflate de zici ca sunt masele nu gingii s-au marit cam mult de ma ingrijoreaza ca una e asa de vreo luna de zile si vad ca nu mai vrea odata sa sparga si el toata ziua cu manutele pe acolo si cand nu mai poate maraie si eu hop cu Calgelul.
Doniro felicitari pentru baietel!!! 
Mai fetelor cum va descurcati voi cu iesitul afara ca eu imi misc tare greu fundul din casa si nu din cauza de burtica ci de lene, asa am o lene pe mine, cand ma gandesc ca trebuie sa ma imbrac eu in timp ce maraie el, apoi sa il imbrac si sa il incalt pe el si sa iau si papa dupa noi, sa pun scaunul in masina, caruciorul, ca sa il duc in parc la mama ca aici nu avem parc deci n-am pe unde sa il plimb asa pe strada ,ca mai vreau sa stau si eu din cand in cand pe banca sa imi odihnesc oasele, imi vine rau cand stiu ca trebuie sa fac tot ritualul asta
, asa ca uneori renunt si nu mai ies afara poate decat pe seara
.
Si unde mai pui acum ca e sotul pleacat in State cu serviciul pana marti
, soacra in statiune si eu trebuie sa ma duc la ea sa dau de papa la catei care sar pe mine si ma lovesc la burtica
, sa curat dupa ei, sa ud florile din casa si gradina si pe Alex nu pot sa il iau ca il musca si se reped la el, poate doar sa ii inchid si dupa sa il bag si pe el in curte cu caruciorul, offfff mai mai sa vad cum ma urnesc....ca nu are cine sa sa le faca in locul meu.
Ma duc ca Alex deja a inceput sa maraie de dinti iara .....
P.S. scuzati vaicareala, m-am descarcat si eu.![]()
emilia
cu bebe mic si Alexandru Paul(16.08.2006)
poze cu noi
she_wolf spune:
gabi1, cum a mers intarcatul?
doniro, felicitari pentru baietel!!! 
I-au iesit si lui Radu patru masele (Cristina_Ioana si eu le-am observat tarziu, erau deja 2 si "pocnise" si a treia
), dar n-a prea fost marait. De fapt, el nu prea e marait in general, am noroc...deocamdata. :-) Sa vedem cum o fi la canini.
Apropos de vaccin, aici nu se da antipolio pe gura, ci este injectabil. Habar n-am daca asta este mai eficient asa. Faza tare este ca ei nu mai fac la 1 an rapel la antipolio (plus ce mai era acolo), ci de-abia la 4-5 ani, asa ca acum trebuie sa insist pe langa asistenta aia sa i-l faca totusi. La un an fac doar MMR-ul (Priorix) si rapel pentru Hib.
Intrucat mi-ati facut pofta cu mamaliguta, i-am facut si eu aseara lui Radu, cu branzica facuta de mine (lapte + lamaie) si cu smantana. Ei bine, a inceput sa urle numai cat a vazut-o. Eu, insistenta :-), i-am dat sa guste. A luat de doua ori dupa care si-a pus singur suzeta.
Am mai incercat insa n-am reusit sa-l mai conving sa deschida gurita, asadar esec total. Adevarul este ca nici lui Cristi nu-i placea la varsta asta, de fapt nici acum nu se da in vant, dar mai mananca din cand in cand.
Claudia
, Cristi
(16.12.2002) si Radu
(5.08.2006)
Cristina_Ioana spune:
Doniro si Emilia, ma tin si tot uit sa va intreb: voi aveti voie sa ii ridicati pe copilashi? ....stiu ca gravidutzele nu au voie sa ridice si mereu ma intreb voi cum procedati?
emiliapop spune:
Ioana stai linistita draga ca noi avem 2 canini iesiti sus cam de o luna de zile si vad si jos se intrezareste ceva la un canin, numai ca noi mai avem in lucru adica ies in acelasi timp 2 masele jos si 2 masele sus. Alea de jos le-a iesit cate un perete la fiecare masea in schimb la alea de sus avem niste gingii umflate de zici ca sunt masele nu gingii s-au marit cam mult de ma ingrijoreaza ca una e asa de vreo luna de zile si vad ca nu mai vrea odata sa sparga si el toata ziua cu manutele pe acolo si cand nu mai poate maraie si eu hop cu Calgelul.
Doniro felicitari pentru baietel!!! 
Mai fetelor cum va descurcati voi cu iesitul afara ca eu imi misc tare greu fundul din casa si nu din cauza de burtica ci de lene, asa am o lene pe mine, cand ma gandesc ca trebuie sa ma imbrac eu in timp ce maraie el, apoi sa il imbrac si sa il incalt pe el si sa iau si papa dupa noi, sa pun scaunul in masina, caruciorul, ca sa il duc in parc la mama ca aici nu avem parc deci n-am pe unde sa il plimb asa pe strada ,ca mai vreau sa stau si eu din cand in cand pe banca sa imi odihnesc oasele, imi vine rau cand stiu ca trebuie sa fac tot ritualul asta
, asa ca uneori renunt si nu mai ies afara poate decat pe seara
.
Si unde mai pui acum ca e sotul pleacat in State cu serviciul pana marti
, soacra in statiune si eu trebuie sa ma duc la ea sa dau de papa la catei care sar pe mine si ma lovesc la burtica
, sa curat dupa ei, sa ud florile din casa si gradina si pe Alex nu pot sa il iau ca il musca si se reped la el, poate doar sa ii inchid si dupa sa il bag si pe el in curte cu caruciorul, offfff mai mai sa vad cum ma urnesc....ca nu are cine sa sa le faca in locul meu.
Ma duc ca Alex deja a inceput sa maraie de dinti iara .....
P.S. scuzati vaicareala, m-am descarcat si eu.![]()
emilia
cu bebe mic si Alexandru Paul(16.08.2006)
poze cu noi
emiliapop spune:
quote:
Originally posted by Cristina_Ioana
Doniro si Emilia, ma tin si tot uit sa va intreb: voi aveti voie sa ii ridicati pe copilashi? ....stiu ca gravidutzele nu au voie sa ridice si mereu ma intreb voi cum procedati?
Cristinuta mai da' ce dragutza esti tu ca te gandesti la noi
, pai ma comport ca si cand nu sunt gravida ca trebuie sa cobor scarile de la casa cu Alex cocotat in scaun, sa il urc in masina, sa urc caruciorul in portbagaj etc. si restul cand ajungem in parc
.Uite tocmai a venit adineauri o tanti de la electrica si a urcat sa uite la contoar si cica " dvs urcati scarile astea in fiecare zi?"
) si nu a vazut ca eram gravi ca il aveam pe Alex in brate.Hai ca in ultimele zile am dat-o rau in vaicareala si cred ca asta din lipsa de sot, ca e bine de stiut cand e pe aproape de casa chiar daca nu ma ajuta el prea mult.
emilia
cu bebe mic si Alexandru Paul(16.08.2006)poze cu noi
Bysko spune:
Am intrat sa va saalut!
Ce de dinti/masele pe aici
Noi deocamdata am stagnat la 6.
Gabi cum a mers intarcatul? Ati reusit?
Vorbeam cu o prietena si ma intreba daca la trei luni se vede burtica? Eu am avut ditai burtoiul, dar la 3 luin inca nu se vedea. Voi va mai amintiti? Mai ales cele cu burtica actuala![]()
De-abia astept sa termin cu licenta ca s-o iau pe Busra o saptamana acasa, ca mor de dorul ei!Vorbim in fiecare zi la telefon- imi povesteste ce a facut
, rade ca un iedut
si e fericita cand o alint, dar sunt sigura ca ii este si ei greu fara noi. Tare va invidiez ca sunteti non-stop langa bebeii vostri!
Deja m-am intristat...
PS: Roxana felicitari pentru pereche! Sa fie sanatos si sa iasa cu bine din burtica!