PIERSICUTZE de iul - aug 2006 (53) - LMA!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Multam fetelor pt raspunsuri ref lapte. O sa merg si eu in continuare cu formula. Daria papa f bine dimineata (250ml), doar seara cam face figuri; probabil mananca prea mult la penultima masa. Aseara ii pregateam laptele si ea tipa ca vrea apa (are biberoane separate, normal). I-am pus repede laptele in biberonul pt apa si dupa ce l-a studiat fff bine (vedea ea ca e prea alba apa aia......), si-a luat inima in dinti si a gustat. L-a baut tot. Ufff, cine ii mai intelege?

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

dariana, io chiar nu stiu cum sa mai fac cu d-l robi. si azi-noapte m-a trezit de vreo cinci ori, adica nu m-a trezit ca n-am adormit decit pe la 4.30. luni mergem la pediatra si vad ce pot face.
martta, ce-ti face mina? nu crezi ca ar ajuta ceva antialergic, un aerius sau claritine?

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna fetele!
Ne-am intepat. A facut foarte urat. Acum l-am culcat. Intr-adevar ne-a iest caninul si o masea, mai urmeaza 3 masele si un canin. Deci ce ma asteapta....sa ma tin bine.
Cristina bafta la masaj .... am fost la docotr si eu si e de bine. Am gasit si vaccinul sa mi-l fac. Deci Luca a dormit bine. Si noi suntem pe drumul cel bun.
Kati, dar oare trezirile lui Robi nu sunt de la foame? Oare trebuie sa-i mai dai si formula.
Legat de lapte noi suntem la NAN2 asta pentru ca asa vara cand erau caldurile alea naspa l-am trecut pe junior si tot vomita, facea moale. Eu m-am incapatinat crezand ca nu e de la lapte, dar intr-o zi i-am luat NAN2 si culmea s-a facut bine. Mi-e si frica sa incerc sa-l trec iar pe junior. Dar ar cam trebui.
Ma bag si eu la un somn ca sunt cam racita si ametita!
pupici!

Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez

"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Ioana unde racishi bre?
Pupic lu'Vla intzepatu'
Noi venim din parc, unde am facut niste curatenie, am strans frunze si aruncat si cosul de gunoi, mangaiat toate pubelele si adunat toate chistoacele si ambalajele...gunoier il fac, fetelor
Da mai, Luca a dormit lemn pana la 5, nu stiu daca de la biscuitul ala sau pur si simplu.
Acum i-am facut gustarica din fructe si papa singurel din castron. Da, e plin covorul de toate alea, dar e tare concentrat si chiar papa.
Ai gasit la Herghelegiu vaccinul? Cand il faci? Ti-a facut colposco? Baga urgent PM sa imi pove....ah dormi, am uitat
Mirunaaaaa, ce ai raspuns la intrebarea cu sefii, daca iti dau ambii task pe care il faci primu'? ...am avut o revelatie azi de dimi, ca la asta nu mi-ai zis...

Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)

http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

quote:
Originally posted by katik
martta, ce-ti face mina? nu crezi ca ar ajuta ceva antialergic, un aerius sau claritine?

Merci pt idee! Din pacate, e la fel de umflata in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

salutare fetele! si la piersicute!
nu am mai avut timp de net...stiti voi...
Timi a inceput sa mearga singura si ametesc dupa ea toata ziua.
si noi stam rau la cap. somn noaptea, se trezeste de 3-4 ori pe noapte si asta de vreo 3 luni, nu mai isi revine o data k nu mai poooot... ziua doarme doar 1 data, cand era cald ziceam k de la caldura, apoi au iesit 4 maselute aproape deodata, la fel am zis k de la aia...dar nu mai ne revenim, nush ce s amai zic...
vroaim sa va intreb ceva: Timi a inceput de cateva zile sa fie f imbujorata. Oare d ela ce?ce inseamna asta? stiam k e lipsa de Fe daca nu are culoare in obraji, dar k are ce inseamna? si asta numai de cateva zile...
noi inca nu am facut vaccinul de 1 an, pe 20 mergem si am niste emotii, citeam la voi despre asta...sper sa fie bine!
si mai vroiam ceva, nu mai stiu cine avea site-ul ala cu filmulete BabyEinstein...mai poate sa-mi dea si mie site-ul? plsss
va pup si sper sa mai am timp sa revin!

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna seara!
Am facut si febra 38 grade, de la vaccin, asa ca sa fie o maraiala completa. Am bagat un supozitor cu novocalmin. Acum e bine, tipa si se joaca.
Cristina am luat si eu iaurt Tnuva, e belea de bun si i-a placut lui Vla, a mancat 2 borcanele de capsuni. Maine daca e bine bagam si noi un parc, ca nu stiu daca Lucu a adunat si doapele !
Vaccinul l-am luat de la farmacie de la sora-mea si mi-l face orice asistenta.
Azi a mancat Vla enorm. Am revenit si noi la 13 kile. Ca tare slabi mai eram dupa boala. Cred ca trebuie sa ii cresc portiile ca vad ca nu mai tine. Dar fructe ...nimic. I-am luat teddy si a baut. Prima data cand bea altceva decat apa. E un pas!
Pupici!

Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir
Botez

"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi1 spune:

fetelor in seara asta imi intarc baiatul.Am niste emotii sper sa reusesc ca deja nu mai rezist.

Gabi mamica lui Rares(18.08.06)

http://www.flickr.com/photos/grecugabriela1/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

quote:
Julax: da, despre Alexia vorbeam. Folosesc taietei din comert. In casa, spre rusinea mea, n-am facut niciodata! Inca pregatesc mancarea Alexiei separat. De ex., la mancarea de fasole verde, am fiert fasolea cu pulpa de rosii si putina ceapa(pe care ulterior am scos-o)si am pus unt si verdeata la final. Am pus in mancare piept de pui, pe care l-am facut la gratar, si am bagat la blender. Cu tecile nu cred ca am fi scos-o altfel la capat

marttasi eu ii gatesc separat.Nu i-am dat inca fasole verde decat putin,desi cred ca asta e ok.De mancare blenduita nu poate fi vorba.Noi suntem pe invers:vomita de la ea,trebuie sa tai totul cu cutitul sau aproape totul;ca mananca zarzavatul din ciorba fara probleme.
Nu-mi vine sa cred cand va aud cat lichid pot consuma piersicutzele voastre.Oare cand vom ajunge si noi in rand cu ceilalti bebe la capitolul asta?Bibe nu vrea(adica nu stie sa suga din el),canitza cu cioc nu,linguritza nu...adica nu vrea decat foarte putin.Am zis ca la urmatorul bebe voi insista de cand e mic sa ia si bibe.Vom trece noi si peste asta.Dar e greu...Julax @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Pup fetele!
Julax, nu te mai supara, iubito, ca si Luca are zile si zile, si cre ca toti copii au la fel, zile cand vor ceva, zile cand nu vor. Luca are zile cand bea foarte mult, zile cand abia daca ia o gura de apa, suc sau ceva. Deci usor si cu rabdare

Ioana, iubito, nu am avut timp de doape, imi pare rau, le rezolvati voi azi, ca nu ne-am vazut capu' de treaba ieri, se uitau babele la noi si faceau: 'asa mama, fa tu curatenie ca astia nu fac nimic' Daca e poate vorbes cu Negoita sa luam juma' de norma
Ti-am zis ca sunt belea toate iaurturile Tnuva, m-am reapucat si eu de lactate cu ocazia asta, si Sana e misto, ieri am luat si smantana de la ei. Vrei sa iti aduc Yoggo d-alea cand ne vedem?

Mirunaaaaaaaa

Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)

http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1

Mergi la inceput