PIERSICUTZE de iul - aug 2006 (53) - LMA!
Raspunsuri - Pagina 14
julax spune:
Cristina_Ioananoi avem probleme in mod constant cu lichidele,nu e o intamplare.daca reusesc sa-i dau200-250ml/zi ma consider fericita.Asa ca...sper la mai bine
doniro,felicitari pentru pereche
she_wolf

Trebuia filmat cum a luat suzeta dupa ce i-ai dat mamaliga cu branza
Byskosi noi tot 6 dintzi.ma gandeam ca e cel mai stirb din livada
,dar se pare ca e singurul.
emiliapopchiar ma gandeam cum va fi cand voi fi insarcinata cu bebe2 si cu cel mic pe langa mine,dar se pare ca nu trebuie sa ma stresez prea mult.sa ai totusi mai multa grija de tine,sa nu faci prea mare efort,ca oboseste bebe din burtica
Julax @ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Muuh spune:
Cristina_ioana Vlada zice ca pana prin luna a VII - a poti ridica linistita primul copil. Am intrebat eu ca sa stiu ce si cum cu Nicoleta.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
gabi1 spune:
deocamdata merge bine.azi noapte s-a trezit de cateva ori dar era tati cu el si i-a dat ceiut.sa speram ca reusim
Gabi mamica lui Rares(18.08.06)
http://www.flickr.com/photos/grecugabriela1/
nicolica spune:
Cristina_Ioana, azi am fost cu Philip la vaccin...totul ok. L-am intrebat pe pediatru (are 60 de ani) daca acvariul, respectiv mancarea pentru pesi pot influenta sanatatea copiilor. Raspuns categoric: nu, atata timp cat nu mananca ei mancarea pestilor! De altfel pe holurile cabinetului erau doua acvarii uriase, de care uitasem si toti copiii din salile de asteptare roiau pe langa ele, ciocanind in geam! Cred ca daca ar fi fost vreo problema ar fi renuntat de mult la ele!
Drept urmare ai mei pestisori vor innota incontinuare la noi acasa.
Doniro felicitari pentru baietel 
Ca tot pomeneati de maselute...Ieri i-au erupt si lui Philip premolarii de sus. Mai asteptam cateva zile si cred ca vor erupe si cei de jos.
Va pupam si
Noapte buna tuturor!
Piersicoiul Philip
www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">iulie
MissJJ spune:
Buna buna!
Ce faceti fetelor? Vai mi-a fost asa dor de toata lumea. Abia in seara asta am reusit sa ne punem si noi netul ca vreo doua luni ne-am batut cu british telecom sa ne instaleze linia de telefon, poveste lunga.
Sper ca sunteti toate bine si sper ca nu ne-ati uitat.
Noi suntem bine tot greu cu mancatul f mofturoasa papa numai daca vrea si ce vrea ea in rest laptele sa traiasca a incercat si mama ca au fost pe la noi in vizita si credea ca vai nu fac eu nimic sa o conving sa pape si s-au luptat ele doua timp de 3 sapt si a ajuns si mama la concluzia mea ca nu vrea si gata. Nici la olitza nu vrea e mai fascinata de toaleta. In rest suntem bine crestem mergem, a inceput sa mearga la 12 luni exact adik sa mearga bine nu numai sa faca cativa pasi. In rest nu mai stiu ce sa va zic la ora asta,aaa nu am terminat de renovat prin casa ca ama avut musafiri si ne-am oprit oleaca si o sa reluam de sapt urm ca suntem cam short on cash at the moment dar ne revenim noi. Promit sa pun poze si incerc cat de cat sa reuperez ce ati mai scris.
Va pupam pe toti si pe toate din uk.
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
Cristina_Ioana spune:
Miruna, primul copil zici? ....ca la noi ar fi al doilea...si la Emilia si la Doniro
ma interesa sa stiu si eu pentru urmatoru'
Am fost si eu aseara la Vlada, mi-am facut ultimul rapel la vaccin si eco, a facut si nitel misto de mine, ca altfel nu e Vlada ![]()
Eu luni pe la pranz plec la Timi. Daca mai intri pe mess pana atunci poate mai vb.
Nicolica, misto vestea. Poate il pastram si noi pe acvariu, ca tare e frumos ![]()
Ioana, am inteles ca rapelurile sunt la fel, contin acelasi lucru.
Daca ajungi prin parc azi da un semn sa iti aduc iaurturile 
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1
martta spune:
Mada: bine-ai tevenit! Ne-a fost dor de tine!
Doniro: ma bucur pt veste! Cand ai dpn-ul?
She_wolf: tare faza cu Radu si mamaliga! Dar, nici tu, mami, nu esti mai prejos! N-ai renuntat, inca, la idee, esti perseverenta
Bysko: bafta la licenta! La mine a inceput sa se vada burtik pe la 5 luni. Depinde de organism, nu cred ca e o regula...
Julax: Alexia are doar 4 dinti! Despre par, ce sa mai zic, cred ca s-ar incadra mai bine la categoria "nectarine" decat la "piersicutze"![]()
martta spune:
Cristina_Ioana: ai dreptate cu iaurturile Tnuva! Am inteles insa ca ei au fost la baza scandalului cu Danone(bine, eu oricum nu eram fan D!). Urmau sa apara pe piata si, doar cu cateva zile inainte, total intamplator
, s-a ridicat o "ipotetica problema" cu iaurturile D.! No comment!
Cristina_Ioana spune:
Miruna, am luat o gura de cafea si acum am inteles ce ai vrut sa zici cu ridicatul primului copil
sunt varza de somn la ora asta, ma scuzi 
Cristina_Ioana spune:
Martta, pe bune???? Nu am stiut de treaba cu Tnuva si Danone. Eu stiu ca astia sunt greci, nu? ...si am vz ca au intrat tare si cu reclama tv...dar pana la urma sunt super bune, eu nu m-am mai atins de un iaurt de cand eram gravida, imi era sila de toate, iar acum mananc zilnic si mai beau si Sana de la ei....delicioase sunt!