PIERSICUTZE de iul - aug 2006 (53) - LMA!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Martta ms. Si mie mi-a fost dor de voi si de forum chiar radea Flo de mine ca daca merge netul stau o luna numai pe DC. Logic tre sa recuperez.
Doniro felicitari pt baietel.
Eu inca tre sa vad ce ati mai scris din urma, dar despre noi vesti avem 7 dintisori si creca ne mai apar ca miorlaim prin somnel si suntem cam matzaita in general.
Stiti ca noi aveam pb cu racelile si de cand a avut gripa aia si i-am dat antibiotic timp de 7 zile nu a mai racit deloc pana acuma la sf lui august cand a venit in vizita verisoara din Italia si nefiind obisnuita cu vremea noastra super capricioasa de uk a racit si normal ca si a mea a luat rapid si prima seara nu a dormit decat trei ore si a doua zi cu chiu cu vai a adormit la mine in brete vreo ora dar dupa a fost mai usor normal nasul i-a facut pb dar e mai bine.
In decembrie mergem si noi acasa in holiday si am luat bilete la tarom ca sa mergem direct la iasi, bine schimbam in bucuresti dar scapam de 5 ore cu masina pana in iasi si facem numai 45 de min cu avionul. O sa stam de craciun la iasi si de revelion la baia mare. Speram sa fie ok cu fetita sa nu se sperie pe avion. Si ea si Flo calatoresc pt prima oara cu avionul asa ca am doi novici cu mine. Speram sa fie totul ok.
In rest eu iar m-am ingrasat ca m-am cam lasat pe-o ureche cu dieta si am 62 de kg de unde scazusem la 58 si tre sa ma zbat pana de sarb sa mai dau jos ca vrem si noi sa avem baby 2 dar macar sa incep sarcina de la o greutate mai mica ca tare mi-e ca iar sar la 83 de kg si ma simt ca balenutza esuata.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

quote:
Originally posted by Cristina_Ioana

Doniro si Emilia, ma tin si tot uit sa va intreb: voi aveti voie sa ii ridicati pe copilashi? ....stiu ca gravidutzele nu au voie sa ridice si mereu ma intreb voi cum procedati?

Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)

http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1

Sincera sa fiu eu nu am prea tinut cont de treaba asta cu ridicatul nici la prima sarcina. Adica daca ma simteam in stare si nu ma durea nimic, ridicam. In luna 8-a am intors singura o saltea Relaxa de 160cm/200cm de pe o parte pe cealalta si nu am patit nimic. Asadar, nici acum nu tin cont de asta si o ridic pe Daria fara probleme; am noroc cu ea ca nu suporta sa o tin in brate. E prea energica si vrea numai pe jos, sa poata umbla in voie.

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

quote:
Originally posted by martta

Doniro: ma bucur pt veste! Cand ai dpn-ul?

de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)
poze

Mersi mult. DPN ar fi 10 ianuarie. Brrrrrrrr!!!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Buna ziua la mamici!

Mada bine ai revenit. Acu, sper ca o sa fii mai "activa" daca ai net.

Doniro felicitari pentru baietel.

Cristina cei de la Tnuva sunt evrei.

Sarrilico pe unde umbli? A inceput cumva Prison Break?

Tweetyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!! Ce faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaci?????????

Bysko bafta la licenta!!!

quote:
Originally posted by martta
Despre par, ce sa mai zic, cred ca s-ar incadra mai bine la categoria "nectarine" decat la "piersicutze"

Si noi suntem nectarine. Si cred ca suntem in top!

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
www.totsites.com/tot/luca_dobos" target="_blank">site-ul meu

Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Doniro, exista bb care nu suporta sa stea in brate???? si Luca e energic dar sta numai printre picioarele mele sa il iau. Numai cu mine face asa, cand e cu bona nu vrea in brate, nici cu tati nu vrea. E bine daca esti ok si poti sa ridici, eram curioasa.
Consi, evrei zici? ...mie mi se paruse ca scrie in greaca acolo, cred ca am visat io Luni ma imbarc catre Tm, nu stiu daca de data asta ne vom putea vedea, dar o sa revin in max o luna si atunci ar fi mai sigur

Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)

http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Consi si Martta- chiar nectarine, mai? Eu ma cam ofticca nu avem podoaba capilara mai bogata, da' las' c-o sa creasca!
De burta- acum sunt carcotasa- am vazut-o pe respectiva care zice ca e in 3 luni, da' are burta de 5( chestia e ca inainte sa ramana insarcinata a fost plecata in deplasare cateva luni- asa se explica gandurile mele nu tocmai "ortodoxe") si de-aia nu poci eu invata pt exameneNa!Am spus-o!
Mersi pt incurajari! Sa-mi tineti cate un pumn(ca daca-i tineti pe amandoi cica nu mai dau randament maxim) maine dimineata- am scrisul, apoi marti/miercuri prezentarea lucrarii.

Mergi la inceput

Consi sper si eu sa fiu numai sa ma lase printesa.
Nici a mea nu era obisnuita cu statul in brate dar cat a stat verisoara ei aici care nu vroia decat la mama in brate si nici in caurioc nu statea sub nici o forma s-a inspirat iubirea mea mica de la vara ei si gata si ea numai in brate vrea acuma incerc sa o dezobisnuiesc de chestia asta, in rest cand mergem la plimbare pe jos e ok merge singura nu vrea tinuta de mana nimic e tare independenta la mers.
Bysko bafta tinem un pumn nu doi promitem!
Legat de podoaba capilara verisoara ei care s-a nascut pe 4 august are 4 coditze ca altfel ii vine parul in ochi si noi abia daca avem cateva fire sa ne ajunga pana la sprancene dar cu toate asta ii place sa se pieptene in fiecare dim avem ritual ne imbracam mergem la baie ne spalam pe dintisori pe fatza pe manutze ne stergem cu prosopelul personal cu pisicutza si apoi mergem la mami in camera in oglinda si ne pieptanam cele 3 fire de zor nevoie.

Mergi la inceput

Aaa mi-am adus aminte tot legat de podoaba capilara acuma a mea nu a fetei si eu ma indrept vertiginos spre trei fire faza e ca am luat dupa ce am nascut vitamine din alea de par si unghii si masca de par am folosit si etc si isi mai revenise dar acuma dintr-o data s-a subtiat f tare si a trebuit sa ma tund destul de scurt cand abia incepuse sa imi creasca parul si mai ca era pana la umeri si a trebuit iar sa il tai.
Acuma intrebarea: ceva metode naturiste stiti? Masti sau ceva ce se pot face acasa? Ca sincera sa fiu is cam disperata ca e f subtire si cu toate ca tunsoarea mea e facuta in asa fel sa para ca e mai cu volum parul tot ca naiba sta ca e f subtire si rar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Mada, welcome back! Stai linistita in legatura cu avionul, bebeii suporta foarte bine calatoriile de acest gen. Mai mult ca sigur o sa doarma cea mai pare parte din drum, e important sa aiba ceva in gurita la decolare si aterizare, o suzi, un bibe cu apa, ca sa nu o deranjeze prea tare urechiusile. Si eu am calatorit in vara asta prima data cu ea cu avionul si a fost ok.

Doniro, felicitari pentru baietel! Nu-mi vine sa cred ce a trecut timpul, parca ieri ne anuntai vestea cea mare!

Genie si Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

doniro, felicitari pt. baietel! bine ai venit in club! sarcina usoara in continuare!
mada, bine ai revenit, mi-au lipsit povestile tale!
bysko, tinem pumnii, pe toti!!!!. suntem trei, ajung?
si noi mincam la greu Tnuva, de toate, sunt yammiii! nu stiu ce neam sunt dar chiar sunt bune (cel putin deocamdata).
martta, si noi cam stirbi pina acum, doar 4 incisivi, 2 sus, 2 jos, urmeaza sa mai iasa o gramada sus, toata gingia e umflata rau si alba, nici nu stiu unde sa astept sa iasa ceva. jos parca e mai liniste, sau mi se pare
par avem din belsug, asteptam saptamina viitoare stilista sa vina sa ne tunda pe toti!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Mergi la inceput