PIERSICUTZE de iul - aug 2006 (53) - LMA!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

quote:
Originally posted by Cristina_Ioana
Consi, evrei zici? ...mie mi se paruse ca scrie in greaca acolo, cred ca am visat io Luni ma imbarc catre Tm, nu stiu daca de data asta ne vom putea vedea, dar o sa revin in max o luna si atunci ar fi mai sigur

Bineee! De data asta te iert, dar data viitoare nu mai scapi de mine si de un suc/cafea/etc... Si eu am fost saptamana trecuta in Bucuresti. Am stat 2 zile, dar zau daca stiu cum au trecut.
De Tnuva stiu de la niste colaboratori cu care au lucrat pe reclama. Produsele sunt fabricate in Romania, iar Tnuva e cea mai mare companie de lactate din Israel. Sunt intr-adevar foarte bune...

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
www.totsites.com/tot/luca_dobos" target="_blank">site-ul meu

Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

consi, pretioasa informatie despre Tnuva!
te umbli pe la bucuresti si nu zici nimik!vai-vai!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

katik am vazut ca ai intrebat la alt topic de Mirena. Din cate imi aduc eu aminte de la prietena mea a costat-o 1000 RON. Dar nu sunt convinsa
Apropo de Tnuva eu rar am mai intalnit asa un nume nepotrivit pentru un iaurt. Mie personal imi suna detergent si de aia nici nu cumpar.
Tnuva a aparut in iunie pe piata deci cam cu doua luni inainte de povestea cu Danone. Nu s-au lansat oficial atunci dar existau pe piata.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

quote:
Originally posted by katik

consi, pretioasa informatie despre Tnuva!
te umbli pe la bucuresti si nu zici nimik!vai-vai!

Poze noi

Am fost in Bucuresti cu "probleme de scarbici". Dupa ce m-am intors asa frumoasa si linistita mi s-a parut Timisoara.Fetelor din Bucuresti care conduceti...in Bucuresti, aveti toata admiratia mea. Eu nu stiu daca as fi in stare sa ma urc la volan.

Poate ne vedem saptamana asta. Dupa ce va "stilizati"! Pup copchii dulci!

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
www.totsites.com/tot/luca_dobos" target="_blank">site-ul meu

Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

miruna, multumesc mult de info!
consi, vorbim, negresit!

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Miruna, esti beleaaaaaaa, auzi la ea, nume de detergent!
Adevaru' e ca numele e aiurea, dar zau stii ce bune sunt produsele?
Cosni, subscriu cu sofatul in Buc versus Timisoara...de fapt Bucuresti versus orice in Timisoara... da' ce dreaq sa facem, daca ai stam....eu m-as muta ieri la Tm
Si eu vin cu treaba la Tm si de-asta nu prea o sa stiu cum trec 3 zile
Ioanaaaaaaaa, unde esti? vezi ca am fost pe la carrefour ieri si e plin de Yoggo si acolo...si la Cora...dar oricum o sa iti aduc si eu cateva, ziceam doar sa stii daca ajungi pe acolo ca gasesti

Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)

http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Katik ms si mie mi-a fost dor de DC. Greu fara net serios am ajuns sa folosesc cartea de telefoane ceea ce nu am mai facut de ani de zile cel putin aici unde toti au site-uri si rezolv si cumparaturile pe net si electriaicanul daca vreau il angajez de pe net. Deci fara net si numai cu mobil e groaznic.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Sunt pe metereze! Mama lor de canini. NU MAI POT!!!!!
Ce sa zic drum bn Cristinico, relaxare placuta. Azi am trecut o mica tura ca domnu' avea nervi, prin parc. Era Luca cu cineva, soacra sau tanti Nina. Vb cand vii.
Kati mirena am avut si eu si nu am putut sa-l tin. Eu am dat 500 ron.
doniro felictari pt baietel. Doamne ce curaj mai toate gravidutelor!!!! Cred ca as muri acum cu inca unul.
Ma duc la o baie sa ma rasfat ca am ajutoare.
Pupici!

Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez

"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!

Mergi la inceput

Ioana, era soacra-mea cu el cat i-am facut eu papa, apoi am fost in Plaza sa ii iau incaltari. Plin de porcarii, numai ghete si incaltari din materiale naspa, in care se incinge piciorul si put rau Am gasit cu greu 2 perechi de incaltari ca lumea din piele. Pai trebuia sa zici mai ca iti trimiteam iaurturile prin socrela, da' cre' ca numa' canini ai in cap, saracutza de tine
La Tm nu ma duc de relaxare, o sa iti pove sapt viit

Mergi la inceput

Dragele mele, am si eu o nedumerire, poate ma poate lamuri cine are 2 bebei: unde/cu cine doarme bb1 si unde/cu cine doarme bb2? ....daca bb2 se trezeste noaptea si maraie sau plange sau vrea ceai sau are fro durere, nu il trezeste si pe bb1?...cum va descurcati, eroinelor?...ca sa subscriu la ce zicea Ioana, bravo fetelor, sunteti niste meseriase cele care aveti 2 ...nu mai zic de cele care au 3

Mergi la inceput