PIERSICUTZE de iul - aug 2006 (53) - LMA!
Raspunsuri - Pagina 17
Muuh spune:
Cristina_ioana iti veni de BB2 acum ca pleci cu sotu in doi la Timisoara? Fa-l tu pe al doilea si iti zic eu dupa aia cum sa ii culci si cat poti sa il ridici pe Luca. Ia ai grija pe acolo ca pleci pentru un lucru si vii cu altul la purtator. Pup fata si drum bun.
Cand te intorci daca mai vrei incaltari bune din piele pentru copil sa ma intrebi ca iti zic eu unde gasesti.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
emiliapop spune:
Mai Miruna eu cred ca, Cristinica noastra are deja un bb2 la purtatator ca prea pune intrebari la obiect
si a mai fost si la Vlada
, da' nu stiu cand are de gand sa ne anunte sau daca nu recupereaza cum zici tu timpul pierdut la Timisoara.![]()
Da' pana ne anunta ea eu zic sa imi spui mie daca stii
cine doarme cu bb1 si cine cu bb2. Adica eu ma gandesc ca eu dorm cu bb2 ca il alaptez nu si sotul cu bb1 da' dimineata cum facem ne reunim cand pleaca el la servici? Auzi da' eu nu agreez deloc varianta cu dormitul separat al sotilor
, ce nu se poate si impreuna toti 4 in aceeasi camera si doar ziua separ copii in camere diferite.
emilia
cu bebe mic si Alexandru Paul(16.08.2006)
poze cu noi
larissa_79 spune:
mai fetelor ce ati mai scris si eu n-am timp deloc deloc...
Cristina_Ioana, subscriu la incaltari aiurea in Plaza. Am fost si eu azi si tot asa cum greu am gasit o pereche care sa imi placa desi..oferta parea mare..nu era mai deloc. Drum bun la Timi. Si emilia are dreptate...prea intrebi tu de bebe 2...ai tu ceva de gand!
Aaaa..in Plaza m-am intalnit cu anasia...era cu bebe si sotul s-au mutat la casuta noua si inca nu are net acolo. Dar revine ea soon!
Miruna, eu vreau sa stiu unde se gasesc incaltari bune din piele si cu bombeu din ala inauntru ca asa ne-a recomandat pediatra ptr tzoaca!
Si tzoaca mea e maraici...dar nu de la canini...abia de la dintele 8..mai am de tras!
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
iulenca spune:
Neatza gagicoaselor.
Eu is tristutza ca nu am fost sa o vad pe Mariuk in weekend si mi-e dor rau de ea. Joi o aduc la vaccin si de-abia astept sa o dragalesc. Tare ma minunez cand aud ce de dinti aveti. Noi - doar 4 doi mici jos si doua lopatzele sus da si alea doar jumatate crescute. Da cu astia 4 papa Mariuk de toate - eu de vreo 4 luni nu ii mai pasez nimik pentru ca mesteca totul in gingii. Am ras de ea acu vreo 2 saptamani ca a furat o aluna de pe masa si sa chinuit o juma de ora sa o mestece si pana la urma a reusit. Ea fortza in gingii avea da ii tot aluneca cand incerca sa o rupa.
Nu mai stiu daca v-am zis - am fost si la mare si a fost super incantata - o sa pun si niste poze da later ca ma incearca o leneeeeeee. Alta treaba care ma oftica e ca nu are par si mi-a zis mama ca eu am fost asa chelioasa pana la 2 ani asa ca mi-am luat gandul de la coditze si clamutze.
Da asa chelioasa si stirba e desteapta manca-o-ar mama ( asa se scrie?)intelege tot si vorbeste muuuult muuult pe limba ei. Are o ureche muzicala de nu pot sa cred - reproduce super usor bucati de melodii si daca aude muzica e imediat in picioare si danseaza. Cred ca seamana in privinta asta cu tasu ca eu is afoana rau si cu dansu cam pe dinafara.
Hai ca m-am dat si eu un pic mare cu fimea poate asa imi mai trece dorul.
Legat de incaltzari o sa va dau eu adresa unui magazin unde au si pentru mici si pentru mari numai din piele super ieftine si de foarte buna calitate. E magazinul unei fabrici da nu stiu sa va zic acu adresa exacta.
Legat de problemele cu 2 bebici cred ca Geliza sau Cornelia Laura sau Kehlyer ar putea sa ne spuna da vad ca is scumpe rau la vedere cel putin la noi pe forum asa ca poate citesc si mai intra ca mi-e dor de ele. AAAA si mai e si She Wolf da pe ea nu o cert ca am vazut ca a mai scris. Nici japonicile nu au mai intrat de mult nush pe unde umbla. Eu zic ca acu ca vine frigu or sa apara toate fetele care au disparut.
Pupici la toata lumea.
MARIUKU PUI DE IULENKA
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png
MARIA THEODORA![]()
Cristina_Ioana spune:
Miruna, esti zuza tare si te pup tare 
lesin de ras aici 
Mda tre sa ma trimiti undeva sa-i iau incaltari lui zarzarel, ca nu avem stocul complet pe culori si nu ne putem prezenta in parc asa oricum ![]()
Emilia iubito, nu sunt cu ni'ka la purtator, nu am curaj inca, tot respectul pentru voi care sunteti gravi again.
Larisoooo, aparusi mama?
Iote ca tocmai acu plec io pana joi, suntem numa' pe dos![]()
Iulenca pup fata pe sufletel sa nu mai fie trista 
Gagici dragute, va pupacesc si ne auzim joi.Lipsesc motivat 
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1
katik spune:
pai hai sa va spun cum e cu dormitul la noi: fiecare doarme in patul lui, in camera lui. cu robi am dormit pina pe la 5 luni, dupa aia m-am mutat cu sotul
. cind se intimpla sa plinga amindoi, eu mergeam la robi, sotul la krisztina si gata. de obicei nu se trezesc unii pe altii dar s-a mai intimplat si asta. s-a mai intimplat sa mearga krisztina sa vada de ce plinge robi, pina ajungeam eu![]()
hai ca nu-i dracu' asa de negru cum pare!!!!![]()
iulenca, si noi doar 4 dinti avem dar roadem tot cu ei.
multam pt raspunsurile despre mirena. inca ma mai gindesc![]()
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi
doniro spune:
quote:
Originally posted by emiliapop
Mai Miruna eu cred ca, Cristinica noastra are deja un bb2 la purtatator ca prea pune intrebari la obiectsi a mai fost si la Vlada
, da' nu stiu cand are de gand sa ne anunte sau daca nu recupereaza cum zici tu timpul pierdut la Timisoara.
Da' pana ne anunta ea eu zic sa imi spui mie daca stiicine doarme cu bb1 si cine cu bb2. Adica eu ma gandesc ca eu dorm cu bb2 ca il alaptez nu si sotul cu bb1 da' dimineata cum facem ne reunim cand pleaca el la servici? Auzi da' eu nu agreez deloc varianta cu dormitul separat al sotilor
, ce nu se poate si impreuna toti 4 in aceeasi camera si doar ziua separ copii in camere diferite.
emiliacu bebe mic si Alexandru Paul(16.08.2006)
poze cu noi
Si eu ma gandeam la Cristinica si la intrebarile ei cam prea la obiect :) Cristinico, in cate saptamani ziceai ca esti?
Ref dormitul bb-ilor, noi vom proceda cam asa: Daria are camera ei si doarme singura in patut de cand avea 8 zile, iar bb2 va dormi tot singur in patut, dar cu noi in camera (il am langa mine si oricum nu il pot lasa in camera cu Daria din motive de ochisori scosi...........). Daria are un somn destul de greu si nu cred ca se va trezi cand va plange piticul. Doamne-ajuta! :))
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)
POZE
larissa_79 spune:
Cristinico, las' ca ne vedem aici pe forum joi!:) Si ne punem pe vorbit!
Vroiam sa va zic ceva dragut despre tzoaca mea...cand ii e foame vine la mine si zice dai-dai. Sau daca ma vede cu biberonul in mana tot asa vine ma trage de picior si dai-dai e nostima rau.
Eu sunt topita dupa ea....si inca ceva vroiam sa intreb. Eu toata ziua o pupacesc...are ceva? O invat rau....inca nu ma pot abtine....mai face cineva asa ceva?
Adica nu un pupic 2...multe multe.......multe!
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
MissJJ spune:
Buna fetele!
Deci nu numai a mea e mare dansatoare si ea cum aude muzica se ridica si incepe sa batzaie din fund de numa mori de ras cand o vezi si mai nou a invatat sa dea si din manutze si se agita de numai la muzica.
Si cand ii e foame sau vede ca noi papam ceva incepe yum yum yum yum.E super simpatica.
Vad ca e nasol in ro cu papuceii aici am noroc mare merg la clarks un magazin de papuci f faini numai din piele si o masoare lungime si latime la piciorush si imi arata ce papuceii sunt pe marimea aia momentan purtam 4G. Si la fiecare 6-8 sapt trebuie sa merg sa o remasoare ca repede creste piciorusul si cica e indicat sa faci asta pana la 4 ani. Si multa lume mi-a zis ei ce tot atata masurat si etc si inainte de ziua ei trecusera deja cele 8 sapt si nu vroia deloc sa o incalt creca o strangeau si plangea saracutza de numa asa ca o sapt pana am ajuns sa ne luam papucei am stat numai in sosetele prin casa bine vreo doua perechi sa nu raceasca cumva. Asa ca eu am sa o masor pana la 4 ani cum zic astia. Is faini papuceii si ce ma incanta talpitza in interior e f comoda e molcutza si la vf sunt cu o protectie cauciucata ca sa nu se loveasca daca se impiedica de vreo ceva.
Si ce mi-a placut cel mami mult cand i-am luat prima pereche ne-a facut poza la magazin si ne-a pus-o intr-o rama cu my first shoes.
Si eu vreau de ziua mea sa imi niste papuci de toamna de la ei sunt atata de comozi si de klumea facuti nu sunt printre cei mai glamour sau ceva sunt mai conservatori oleaca dar f faini
si de calitate.
Puteti sa aruncati un ochi la www.clarks.co.uk .
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
emiliapop spune:
Mada draguti pantofei am vazut pe acolo, hai ca mi-a placut mi-am clatit si eu ochii si cu pantofi si ghetute de dama chiar m-am indragostit de o pereche de balerini roz cu floricica
. Am fost pe la noi pe aici si m-am uitat si eu dupa niste pantofi stiti voi fetelor ceva sa mearga de toata ziua pentru frecus cu bebe in parc, pe strada da' sa fie ceva la moda si nu mi-a placut nika
. Vreau cam mult nu?
Oricum daca vazusi ceva, pe undeva care corespunde descrieii dati de veste la fata sa cumpar si io ceva nou ca sa ma simt bine
.
emilia
cu bebe mic si Alexandru Paul(16.08.2006)
poze cu noi