Mamici de septembrie - octombrie 2007 (73)
Raspunsuri - Pagina 26
Annisia spune:
quote:
Originally posted by Roxali
Annisia complimente ptr patut-balansoar, sa-l stapaneasca sanatos...ptr cosmetice nu cred ca vei avea probleme cu ele, baietii nu sant asa de alergici, la ei se folosesc mai mult intre pulpe sau curut ...nici nu vei folosi in acelasi stil ca ptr fetite, ele au mai multe incretituri si se va folosi din abundenta.
Ali32si Enrico 7ani
poze
Aaaaa... Inseamna ca toate cremele alea o sa-mi ajunga pana face fi-miu 3 ani... Si daca nu are puta mare, poate chiar pana-l dau la gradinita... Hihihihihihihi....
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
isabeluta spune:
Yaia eu am fost chiar ieri sa-mi iau "continuarea" la concediul de maternitate. Si am fost e putin spus pentru ca a trebuit sa-mi iau numar de ordine si ala cu bis pentru ca asistenta e un pic ametita, dar trebuie sa o scuz e aproape de pensie...eu sunt doar gravida si pot sta sa astept...
In fine...nu mai comentez ca sunt subiectiva. Am eu show-ul meu cu dr de familie careia ii e frica de amenzi in caz de neaplicare corecta a legii.
isabeluta36 +
bebita
AMR 25 zile
cecilia L spune:
Irina, eu am fost ieri la med. de familie si am luat concediul prenatal incepand cu 3 sept. pana pe 30sept. Acelasi concediu este valabil si dupa ce nasc( eu o sa nasc cel mai tarziu vineri), doar trebuie sa-i duc ....cand o sa ajung eu sau sotul copie dupa certificatul de nastere al bebelusului, sa-mi completeze nu stiu ce date in fisa mea.Acest concediu tb sa-l iau lunar, dar nu e obligatoriu sa merg eu, poate merge si sotul.Este obligatoriu sa iti iei postnatal 42 de zile dupa care poti intra in CIC.Sper ca ti-am fost de folos
cecilia,39+ Cristian Matei
AMR 3 zile
Annisia spune:
quote:
Originally posted by isabeluta
Eu una mi-am propus sa nu las oricum pe oricine la bebe in camera (in primele saptamani). Sunt eu cam zuzi stiu...da am oroare de genul de "mamai" care iti iau bebeu din brate si incep sa-l pupe zemos. Bine ca nu am pe langa mine asa ceva.
Beah, cunosc genul... Mai sunt si aia care il ciupesc de obrajori si incep sa se gudure si sa se maimutareasca pe langa bebe... Asa sunt parintii lui B... Le arat eu bale pe baiatul meu, de o sa le mearga fulgii... Sunt atat de rea, de parca abia astept sa am motiv sa ma iau in clont cu ei... Yuhuuuuuu!!!!
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
cecilia L spune:
Cred ca raspunsul meu nu era pt Irina, scuze Irina
AMR 3 zile
cecilia L spune:
Cata dreptate ai Anisia in legatura cu cei din jurul lui bebe, sa vedem daca reusim sa-i punem chiar pe toti la respect.
AMR 3 zile
cecilia L spune:
Ce stiti de Roxana, a plecat acasa cu bebe Andrei?????????
Cam slaba activitate pe aici in dimineata asta??????
AMR 3 zile
isabeluta spune:
Slabuta, da Cecilia. Sa vezi cand o sa ramana doar mai tinere in saptamani!!
Nici tu nu mai ai prea mult, Annisia, Sabina, Toma_lyla fel. Una cate una se duc la marea intalnire cu bebe strumfi. O sa ramanem "trei mate pricajite"
Mamicile de bebici sunt oricum scuzate...
isabeluta36 +
bebita
AMR 24 zile
Annisia spune:
Bai, eu am o tzaca pe creier cu vizitele astea dupa ce nasc... Pur si simplu simt de pe acum ca nu am chef sa vad pe nimeni. Prietenii i-am anuntat la modul direct si deschis. Socroseniile nu vin decat invitati si eu am sa uit, vezi Doamne, sa-i chem pe la noi... Hihihihihihihi...
Nu stiu ce o sa ma fac neicuta cu mama... Trebuia sa plece cu tata intr-o vacanta la Sibiu si m-a anuntat cu zambetul pe buze ca pleaca doar babacu, ca ea ramane sa se mute la mine cand vine bebe... Am ramas trasnita... A fost singura persoana careia mi-a fost rusine sa o intreb cine a invitat-o... In fond si la urma urmei ea cred ca si-a dorit copilul asta mai mult decat mine, ca moa ar mai fi copilarit fo 10 ani, daca nu era mama care sa ma intrebe in fiecare luna daca vine bebe... Asssaaaa, am incercat eu sa-i spun ca nu e cazul sa rateze distractia, ca il am pe B... Nu a functionat, ca cica ca nici nu concepe sa nu vina sa stea cu mine... Na belea, ce dracu sa-i mai zici?
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare