Mamici de septembrie - octombrie 2007 (73)
Raspunsuri - Pagina 25
ancadragoman spune:
Neata burtici
Am intrat si eu pe la voi ,in primul rand sa felicit proaspetele mamici si in special pe Andreea care imi este ffff draga,iar in al doilea rand sa va intreb pe voi cum ati procedat cu prenatalul.Il iau de la medicul de familie?
Se vizeaza in fiecare luna?
Cum se procedeaza?
Va pup pe toate
anca 30+
Maria
poze
AMR 10 saptamani
amar spune:
Buna dimineata...am ratat schimbul 3... dar m-a luat somnul...curios ..am dormit si eu mai bine.Rodica se poate sa ai dreptate, am vizionat si eu multe filmulete si doar unul a fost cu epi...restul doamne nasteau in apa, acasa, cu moasa si nik taietura..dar vorba ta cred ca suferinta era mai mare... Oricum eu am oroare de taieturi, cusaturi si etc..m-a ferit dumnezeu pana acum...dar decat rupturi mai bine...sa taie
Annisia..eu nu stiu ce sa zic ..or fi bune..in Ro nu pretul face intotdeauna calitatea...o sa vezi tu pe bebe cum se comporta..eu am optat pt Penaten si la fel le voi testa..
carmen 38s Oana Isabella
Annisia spune:
Anca Dragoman, eu nu mi-am luat prenatal, pentru ca sunt in concediu de risc maternal, dar stiu de la medicul meu de familie ca se procedeaza identic. Te duci la medicul de familie in fiecare luna si iti completeaza un formular tipizat, care trebuie apoi dus la locul de munca...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Annisia spune:
quote:
Originally posted by amar
Annisia..eu nu stiu ce sa zic ..or fi bune..in Ro nu pretul face intotdeauna calitatea...o sa vezi tu pe bebe cum se comporta..eu am optat pt Penaten si la fel le voi testa...
Pai iubita, tocmai ca mie mi se par ieftine si ma gandeam sa nu fie o porcarie... In fine, amu le-am luat... Vorba aceea - sa le stapanesc sanatoasa... M-a incantat faptul ca imi dadeau si gentuta, care are atasat o salteluta foarte frumoasa de infasat, numai buna pentru deplasari si vizite...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Roxali spune:
Bine ai venit Mandarinuta!
Nastere usoara Aminoreanu!
Urmy ce bebeloi grasunel...ce ai mancat cucoana
Ali32si Enrico 7ani
poze
irina.c. spune:
quote:Rodica, n-ai de ce sa te temi,ca e o taietura mica,nici n-o sa simti cand ti-o face. Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
Originally posted by rodicamariesquote:Amar, si eu m-am gandit mult la asta, pentru ca o sa nasc normal(daca Doamne fereste nu apare ceva) si m-am uitat pe YOUTUBE la cateva nasteri, din care erau destule fara epiziotomie, dintre care una era chiar in Romania, dar nasterea dureaza mult mai mult, adica expulzia mai bine zis, si atunci cred ca medicul de asta ia decizia cu "epi", 1: nu te chinui tu atat de mult, 2: e mai usor si pt el, 3: eviti ruptura...si mie sincer de epiziotomie mi-e cel mai frica... mi-e frica de nastere in general dar... asta e... trebuie s-o ducem pana la capat...Rodica Asa creste puiul meu
ce nu inteleg eu este...chiar nu se poate evita epiziotomia asta..nu stiu parca trebuie sau nu ea totusi se face...chiar corpul nu se poate dilata incat sa iasa capsorula cele fara taietura?..
Si mai am o nedumerire...parca prea mari bebelusii astia..o fi ceva in aer ,apa , in mancare cam dolofani , nu vi se pare?carmen 38s Oana Isabella
Rodica 38+
AMR 1+ sapt
am blog
Yaia spune:
'Neata, gagici!
Intrai si eu la raport si sa vad daca nu cumva a mai nascut cineva peste noapte. Se pare ca totul a fost linistit. Dar azi sunt cu ochii pe voi si tin pumnii celor care nasc azi.
Mai fetelor, dar chiar trebuie sa mergeti in fiecare luna la medicul de familie? Adica nu e o prostioara? Nu pot si astia sa iti dea ceva hartiuta cum ca ai nascut si sa iti treaca acolo data pana la care ai in mod legal concediu paternal? Iar daca te hotarasti sa mergi mai repede la serviciu, ii anunti doar cand te intorci si gata? Stiu ca e Romania si birocratia e in floare, dar totusi, lunar drumuri inutile? Hmmm...si se mai plang medicii de familie ca sunt super aglomerati. Pai daca nu vor sa schimbe sistemul...
Irina 35
irina.c. spune:
quote:se ia lunar de la medicul de familie Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
Originally posted by ancadragoman
Neata burtici
Am intrat si eu pe la voi ,in primul rand sa felicit proaspetele mamici si in special pe Andreea care imi este ffff draga,iar in al doilea rand sa va intreb pe voi cum ati procedat cu prenatalul.Il iau de la medicul de familie?
Se vizeaza in fiecare luna?
Cum se procedeaza?
Va pup pe toateanca 30+Maria
poze AMR 10 saptamani
am blog
Roxali spune:
Annisia complimente ptr patut-balansoar, sa-l stapaneasca sanatos...ptr cosmetice nu cred ca vei avea probleme cu ele, baietii nu sant asa de alergici, la ei se folosesc mai mult intre pulpe sau curut ...nici nu vei folosi in acelasi stil ca ptr fetite, ele au mai multe incretituri si se va folosi din abundenta.
Ali32si Enrico 7ani
poze
isabeluta spune:
Gabriela, Mirella si Mandarinuta bine v-ati intors acasa!
Andreea felicitari pentru bebel, asa nastere as vrea si eu sa am!!!
Amironeanu
Annisia asta-i patut de sultan nu de print! Esti o super gospodina si viitoare mamica pe deasupra. Bravos!!!
Cat despre catei si pisici si eu am una bucata amstaff femela super cuminte si iubitoare cu toate vaccinurile la zi, periata si spalata pe labute. Nici prin cap nu-mi trece sa o dau. E fetita mea dulcica si o sa am si un baietel!!!
Cine o sa mai fie ca mine... Bineinteles nu are voie la bebe in camera! Cel putin nu la inceput cand e ffff mic.
Eu una mi-am propus sa nu las oricum pe oricine la bebe in camera (in primele saptamani). Sunt eu cam zuzi stiu...da am oroare de genul de "mamai" care iti iau bebeu din brate si incep sa-l pupe zemos. Bine ca nu am pe langa mine asa ceva.
isabeluta36 +
bebita
AMR 25 zile