Mamici de septembrie - octombrie 2007 (73)
Raspunsuri - Pagina 27
Annisia spune:
Offf, da mai am una bucata saptamana... Teoretic... Orisicum, practic nu pot avea mai mult de 20 de zile de acum la vale... Vai de bip-ul meu... Stiu ca o sa fiu daramata cateva zile... Sincer, abia astept perioada de dupa saptamana aia de cosmar... Hai bebe, ca avem o gramada de treaba!!!!!!
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Sabina spune:
neata!
Roaxana a plecat acasa cu bb, da sa-i lasam sa-si revina
vad caschimbu 3 a fost pe faza!
eu m-am culcat devreme, ca dimineata merge fata la gradi, si desi o spala si hranaeste tacsu, la garderoba nu-l las. Imi imbraca fata cu buline si dungi daca ar putea
faza e ca pustoaica se scoala inainte de ora 7...de aia tre sa si manance.,nu rezista pana la 10 cand le da o gustare.
Annisia, greu cu mama. cel mai bine ar fi sa vina cateva ore pe zi sa plimbe bebeloiul.Mutatul la tine nu e ok...
eu zic caai putea sa-i spui cinstit: mama, am sa fiu asa de nervoasa, incat dacastam impreuna zi si noapte te vei supara pe mine.
Sau ceva de genu.
mama mea a venit taman din Anglia, si tot nu se muta la mine (bun, nici n-ar fi loc,....dar vroia sa ma mut eu la ea cu bb. Ghinionul ei a fost ca Sofia Galagia a zis ca ea de bebelus nu se desparte.A incercat mama sa spuna ca ne ia pe toti la ea, dar a intervenit barbatu cum ca eu sa plec, dar el pe Sofia n-o da )
cat despre vizite neopinate, nici eu n-am in preajma babatii din alea.M-a ferit Dumnezeu.Iar prietenii stiu de la prima sarcina: dadeau telefon sa vb cu mine, iar eu alaptam incontinuu sau dormeam, deci nu puteam fi deranjata.Si odata am reusit sa vb cu una din cele mai bune prietene si n-am facut altceva decat sa bocescla telefon ca sunt o mama denaturata, si c anu-mi merit copilul.
Asa ca de-acuma s-au lecuit, hihihi.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
alehiam spune:
neatza!
Bine ati venit acasa mandarinutza si bebe Antonia!
Noi am trecut peste ziua de ieri, azi ne-am trezit mai bine. Nu mai sunt deprimata si plangacioasa. Am ajuns la Tutu si vestile nu unt deloc imbucuratoare - ma paste cezariana deoarece bebe e mare (aproape 4 kg), nu pare sa vrea sa vina, colul e lunggg si crede ca o sa stea in burtica pana se intoarce el... asa ca daca nu se intampla nimic pana luni, saptamana viitoare facem cezariana...
Singura chestie dragutza ar fi sa se nasca pe 10, de ziua taticului lui.
Cred caa duc sa-mi iau si eu prenatalul de la dr de familie... eu am noroc ca se aplica la ea in cabinet gravidele si sugarii au prioritate, asa ca nu prea as avea de asteptat.
Mad cu Robert
Sabina spune:
Sa nu ma dati disparuta, eu la 11 merg la jumuleala,dupa care e mama la mine sa mai sortam hainutele Sofiei.Care-s neutre, merg la bb gheo.Care-s roz cu floricele si-au ramas mici, le dam de-acuma.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Annisia spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Annisia, greu cu mama. cel mai bine ar fi sa vina cateva ore pe zi sa plimbe bebeloiul.Mutatul la tine nu e ok...
eu zic caai putea sa-i spui cinstit: mama, am sa fiu asa de nervoasa, incat dacastam impreuna zi si noapte te vei supara pe mine.
Sau ceva de genu.
Nu tine figura cu venitul cateva ore pe zi... Mama locuieste in afara orasului si de cand a intrat cu masina intr-un gard nu se mai suie la volan...
Nici aia cu suparatul nu merge frate... E obisnuita cu crizele mele de isterie... Stie ca acum urlu precum un leu in cusca si peste 10 minutele imi vine sa o mananc de draga ce-mi e...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Annisia spune:
quote:
Originally posted by alehiam
Am ajuns la Tutu si vestile nu unt deloc imbucuratoare - ma paste cezariana deoarece bebe e mare (aproape 4 kg), nu pare sa vrea sa vina, colul e lunggg si crede ca o sa stea in burtica pana se intoarce el... asa ca daca nu se intampla nimic pana luni, saptamana viitoare facem cezariana...
Si la Rox era colul luuunggg si inchis... a doua zi a nascut... Plus ca bebe a avut 4.850 kg si nu i s-a facut cezariana...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Sabina spune:
haha, si mama la fel.
iar eu sunt leoaica adevarata, nu "doar" berbeaca
atunci, poate c-o sa fie bine.avantajul e ca dupa cealaptezi, poate sa-l ia pe bb sa-l plimbe.Si tu sa tragi la aghioase:)
Annisia spune:
quote:
Originally posted by Sabina
atunci, poate c-o sa fie bine.avantajul e ca dupa cealaptezi, poate sa-l ia pe bb sa-l plimbe.Si tu sa tragi la aghioase:)
Yuhuuuuu!!!! Sa vina MAMA!!!!!!
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Annisia spune:
Mai, voi va uitati la ”Dimineata cu Razvan si Dani”? Sunt super haiosi. Eu incerc sa nu-i ratez, ca ma amuza rau... Foarte draguti...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
andrruzza spune:
'neatza
Ca vorbiti iar despre cosmeticale. Cica se recomanda, in urma unor studii recente, evitarea produselor cosmetice care contin uleiului de lavanda si a tea tree oils, pe motiv ca produce dezechilibru hormonal ( http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2006/07/03/AR2006070300769.html )
La fel produsele care contin parabeni(benzylparaben, butylparaben, ethylparaben, methylparaben, propylparaben), care ar produce alergii si cancer, iar la baietei si sterilitate.
Bine, cam toate produsele pentru bebelushi contin parabenii astia. Ne apuca paranoia daca incercam sa evitam tot ce-i daunator. Si, ce nu e in ziua de azi?!
Safe ar fi produsele Weleda, nu stiu, la noi sunt pe piata? Noi numa' Sanosan am folosit, plin de parabenii astia. Sa vedem cu ce-l schimbam.
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"