Mamici de septembrie - octombrie 2007 (73)
Raspunsuri - Pagina 19
kriss79 spune:
ce nastere usoara si rapida pentru AndreeaFELICITARI PENTRU BEBE GRASUNEL!! Refacere rapida si mult laptic!
RGE, noi la 32 de sapt si 1 zi( de la UM) aveam 1,652 gr..dar suntem mai micuti cu o sapt ca dezvoltare..dr ne-a zis ca suntem bine..pe internet am gasit ca valori pt. 32 sapt intre 1600-1800..ceea ce rezulta ca al tau e grasut, si in nici un caz slabuto sa ai un bebe marisor cred..
Burtik
Nasi 7/07/07
Cristina 32+ cu Alessia Stefana
prisi spune:
Mirella si Gabriella bun venit acasa
Andreea felicitari
eu sunt tot 2 in 1, azi am stat numai in pat, sunt in depresie, nu am chef de nik, am si niste greturi
vreau si eu bebe, ca nu mai pot ma dor toate alea
Irina eu as fi vrut sapt trecuta, da cum nu ma intreaba nimeni ce vreau .....
pupici la fete
poze
40+ Miruna
Roxali spune:
Multummim Nikol si sa-ti traiasca Kevinutz seamana enorm cu tine...exclus sexul...si ce repede s-a refacut buricul.
Sabi pai daca patul are 30 e o antichitate, valoreaza enorm...pai nu-l arunca cucoana
Ali32si Enrico 7ani
poze
mandarinutza spune:
Buna fetelor,
la pranz am ajuns si noi acasa.
Antonia Maria a venit pe lume pe 30.08.2007, prin operatie cezariana, ora 7 20, scor apgar 10, 3200 g si 51 cm
suntem bine amandoua si mami dupa operatie si fetita, acum ne acomodam, laptic avem, am alaptat-o inca din spital, a doua zi dupa nastere si acum ne obisnuim cu noua viata acasa. Ii dau numai san de cand am ajuns, am schimbat-o de vreo 4 ori in 2 ore, dar acum doarme linistita de 2 ore si am putut si eu sa ma odihnesc.
Felicitari noilor mamici!
revin cand mai am timp
Mandarinutza + Antonia Maria 30.08.2007
Poze
danielle02 spune:
carpatina,nu prea as vrea sa o las cu mine in camera ptr. o vreme fiindca am mai gasit firicele de par pe pat si pe paturicile si asternutul bebelushei!de asta mii cel mai frica!
danielle 37+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici
mami25_7 spune:
Bine ai venit acasa Mandarinutza,felicitari pt bebelina,sa creasca mare si sa fie sanatoasa.Am o intrebare pt tine,ai facut rahi?Si ai simtit ceva?
37+
violetan spune:
quote:
Originally posted by mami25_7
Bine ai venit acasa Mandarinutza,felicitari pt bebelina,sa creasca mare si sa fie sanatoasa.Am o intrebare pt tine,ai facut rahi?Si ai simtit ceva?
37+
Va citesc si eu din umbra si pt ca am nascut curand (15 aug) intervin sa-ti raspund apropo de rahi (peridurala). Eu am nscut prin cezariana cu peridurala pt ca nu s-a putut natural (dupa mai mult de 12 ore de travaliu nu ma dilatasem deloc) si pot spune ca n-am simtit ABSOLUT NIMIC la anestezie si de asta mi-era ffff frica. Operatia a fost o esxperienta f frumoasa (nu-mi vine a crede ca zic asta, dara asa a fost). Deci curaj, fetelor, e mult mai simplu decat credeti. Recuperarea e mai dificila, dar daca te dai jos din pat a doua zi si mergi cat mai mult te refaci mult mai repde si mai usor. Curaj, succes si nasteri usoare si frumoase la toate fetele!
cristina85ss spune:
Salut la toata lumea. Azi dupa-masa m-am odihnit desi odata la 5 minute deschideam ochii sa vad daca m-a cautat sotul sau soacra-mea. In cursul zilei nu prea pot dormi,oricat as fi de obosita. Fetelor,voi il simtit pe bebe ca va apasa pe col atunci cand mergeti sau stati in picioare? Eu astazi,va spun fara rusine,ca aproape am facut pe mine la cat ma apasa.Abia am reusit sa ajung la baie.
Cristina 37+ GIULIA
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss
danielle02 spune:
bun venit acasa mandarinutza
cristina si eu o simt asa de jos pe bebelusha,aseara era sa fac pe mine daca nu ma grabeam la baie!
danielle 37+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici
mami25_7 spune:
Violetan,multumesc pt raspuns si incurajari,cel mai teama imi este de anestezie si de faptul ca este in coloana,si asta pt ca prietena mea care a nascut anul trecut la municipal,a ramas cu niste dureri groaznice de cap,ameteli si rau general pt cateva luni bune.Sunt cam panicoasa din fire si imi fac mii de scenarii.Dar cum necum bb tre sa iasa de acolo.