Mamici de septembrie - octombrie 2007 (73)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

quote:
Originally posted by mami25_7

Violetan,multumesc pt raspuns si incurajari,cel mai teama imi este de anestezie si de faptul ca este in coloana,si asta pt ca prietena mea care a nascut anul trecut la municipal,a ramas cu niste dureri groaznice de cap,ameteli si rau general pt cateva luni bune.Sunt cam panicoasa din fire si imi fac mii de scenarii.Dar cum necum bb tre sa iasa de acolo.

Unde nasti si cu cine? Stii numele anestezistului? Nu ai nici un motiv sa-ti fie frica! Pe cuvant! Dureri de coloana??? De cap??? Nici gand!!!!! Doar uterul, logic, dar atat! Iar cand iti face inj in coloana nu simti deloc. Eu eram disperata de frica si uite: pot spune ca a fost extrem de placut, fara nici o exagerare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

Voi naste la Elias,cu dr Tutunaru,inca nu stiu numele anestezistului.In principiu mi-ai dat curaj,si sper sa fie totul bine pana la sfarsit.Inca o data multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

quote:
Originally posted by mami25_7

Voi naste la Elias,cu dr Tutunaru,inca nu stiu numele anestezistului.In principiu mi-ai dat curaj,si sper sa fie totul bine pana la sfarsit.Inca o data multumesc.

Cu multa placere. Super tutunaru, e minunat la nastere si lucreaza cu super anestezisti, deci esti pe maini f bune. Du-te fara grija si sunt ferm convinsa ca ai sa revii pe forum cu o poveste f frumoasa despre nastere. Am sa intru special sa verific :)
Pupici multi si tie si tuturor fetelor si felicitari proaspetelor mamici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

eu am fost astazi la dr. si cand s-a apucat de eco a inceput sa rada si mi-a zis: aici este un copil foarte mare.

Bebe are deja la 37 sapt si o zi 3,930 kg. M-a sfatuit sa mai stau cuminte, poate ajungem cat mai aproape de 40 saptamani. In cazul asta o sa am un baiat de 5 kg. In 2 sapt. a crescut 730 gr.

bineinteles ca voi face cezariana:)..

urmychance38baietelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Mandarinutza bine ai venit acasa si acomodare usoara

poze
40+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

quote:
Originally posted by RGE

..fetelor va rog din suflet sa-mi spuneti si mie cam cat au avut puiutzii vostrii la 32 de saptamani??...al meu are 1.904 grame si mi s-a spus ca e micutz..

ROXANA 32+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 8 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

al meu a avut 2000 gr. EU cred ca e ok al tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Dany, Happy oricum nu doarme cu mine in camera. Eu o mai am si pe fata lui B, cokerita Brisa, si ei sunt gagici - ca Monica si Irinel Columbeanu, daca ai auzit de ei... In fine, deci au camera lor si nu-mi duc dorul. Cu Happy chiar nu am de ce sa imi fac griji, cica este singurul catel pe care medicii il agreeaza. Asta datorita structurii firului de par foarte aseanatoare cu cea umana si care nu poate face rau bebelusului. In caz ca nu stiai, catelul tau poate fi vopsit, facut permanent sau mai stiu eu ce, exact ca unui om... Assaaaa, iar pe draguta de Brisa am tuns-o la peleul gol si e foarte multumita. Plus ca le-am cumparat niste sprayuri dezinfectante pentru blana si gura, iar de cate ori vin de afara, sunt spalati pe laboante...
In concluzie nu imi fac griji de fel. Si nici cateii nu am de gand sa ii fac sa sufere, sa se simta marginalizati, neglizati si sa prinda ura pe bebe...
Solutia ta este sa tunzi catelul, pentru linistea ta si sa scapi de gura sotului. Sa ii cumperi sprayul de gura, contra bacteriilor. Si sa ii cureti labutele cand intra in casa. Nu are rost sa iti faci griji inutile, pentru ca scumpica ta nu ii poate face rau bblusei...

Bebe Yannis in evolutie

M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

VA MULTUMESC DIN SUFLET FETELOR PT SUSTINERE SI SFATURI!!
URMY sa-ti traiasca baiatul!! maricel nu gluma...ma bucur ca esti ok..aici "mireasa"

AMR 8 saptamani!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

quote:
Originally posted by urmychance

quote:
Originally posted by RGE

..fetelor va rog din suflet sa-mi spuneti si mie cam cat au avut puiutzii vostrii la 32 de saptamani??...al meu are 1.904 grame si mi s-a spus ca e micutz..

AMR 8 saptamani!!

al meu a avut 2000 gr. EU cred ca e ok al tau.

Al meu la 33 sapt.fix avea 2.3 kg!Si aparea ca fiind mai mare cu 1 saptamina!

Teodora 33 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by Annisia

Dany, Happy oricum nu doarme cu mine in camera. Eu o mai am si pe fata lui B, cokerita Brisa, si ei sunt gagici - ca Monica si Irinel Columbeanu, daca ai auzit de ei... In fine, deci au camera lor si nu-mi duc dorul. Cu Happy chiar nu am de ce sa imi fac griji, cica este singurul catel pe care medicii il agreeaza. Asta datorita structurii firului de par foarte aseanatoare cu cea umana si care nu poate face rau bebelusului. In caz ca nu stiai, catelul tau poate fi vopsit, facut permanent sau mai stiu eu ce, exact ca unui om... Assaaaa, iar pe draguta de Brisa am tuns-o la peleul gol si e foarte multumita. Plus ca le-am cumparat niste sprayuri dezinfectante pentru blana si gura, iar de cate ori vin de afara, sunt spalati pe laboante...
In concluzie nu imi fac griji de fel. Si nici cateii nu am de gand sa ii fac sa sufere, sa se simta marginalizati, neglizati si sa prinda ura pe bebe...
Solutia ta este sa tunzi catelul, pentru linistea ta si sa scapi de gura sotului. Sa ii cumperi sprayul de gura, contra bacteriilor. Si sa ii cureti labutele cand intra in casa. Nu are rost sa iti faci griji inutile, pentru ca scumpica ta nu ii poate face rau bblusei...

Bebe Yannis in evolutie

M-am facut mare

ce tare ai fost cu monica si columbeanu,ii stiu de la tv.eu le zic hormonel si hormonica
multumesc de sfaturi,inseamna ca nu prea am de ce sa imi fac griji.de o sa fiu in stare poate trag o fuga maine pana la veterinar sa ii i-au un sprei dezinfectant.nu de alta,dar mi s-a rupt inima cand am vazut-o printre gratiilea alea de la gardut cu ochii aia mari si tristi.

danielle 37+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput