Mamici de septembrie - octombrie 2007 (73)
Raspunsuri - Pagina 18
isa13belle spune:
Felicitari noilor mamici !!! Bebici cuminti si papaciosi !!!
Vad ca luna septembrie a venit cu 4 baietei pana acum. Cine da startul si la fetite?
Fetelor, cine mai naste la Giulesti?
isa13belle 37 sapt,
carpatina spune:
Felicitari Andreeaaaaaaa!
Si ce travaliu scurttt.. Vezi Picio, se poate si asa la prima nastere! D'asta vreau si io'!
P.S> Felicitari si doctorului prezicator.. Ma ce om.. cum le stie el pe toate
35+ cu Ioana
carpatina spune:
quote:
Originally posted by danielle02
Annisia, cum ai sa te descurci cu happy cand vine bebe?ia-ti amenajat si lui un locusor?o sa il lasati si pe el in camera cu voi?
eu am cumparat ieri un gardut ce se fixeaza in usa ca sa nu poata intra in camera cand vine bebe si mi s-a rupt inima cand am vazut ce cu jale su uita printre gratii in camera.o sa imi fie tare greu sa nu o mai pot lasa in pat cu noi
Mai eu am mata.. si tot o sa o las la mine in pat!. Drept eu ca eu am camera separata pentru Ioana, unde intentionez sa o culc.. da' nu bag mana in foc ca nu o sa o mai tin si la mine in pat...
35+ cu Ioana
carpatina spune:
Mai prisi si Lavinia.. hai livrati si voi fetitele Miruna pe care le aveti in dotare.. ca numai baieti s-au nascut pana acum in septembrie...
Va trebuie putin curaj? Luati de aici:
35+ cu Ioana
irina.c. spune:
quote:sunt fresh ,desi am umblat de am capiat,si maine mai am o tura.Am fost la medicul de familie(pentru concediul de lauzie), pe urma la asistenta sociala sector 4(sa vad ce acte sunt necesare pentru alocatie si restul),pe urma la xerox, pe urma la scoala(sa depun concediul si cererea de salar- premiu), pe urma la casa de pensii(pentru ajutorul de inmormantare),apoi la Primaria s4(pentru completare livret si cerere bani trusou),si in final acasa, dupa o tura scurta de cumparaturi.
Originally posted by Sabina
multam:)) Danuta, rugaciunea de 8 zile nu are legatura cu iesitul din casa, in opinia mea.
una e traditia bisericeasca, si alta e traditia de babe.
sa vina irina sa ne zica mai multe(daca reuseste sa mai stea dreapta dupa suta de drumuri de azi)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
N-am gasit intrebarea Danutei,dar asa e rugaciunea de 8 zile n-are legatura cu iesitul din casa, ci e vorba de rugaciunea de punere a numelui copilului, si se mai face o rugaciune si agheazma pentru mama.
Noi am luat-o si pe Teodora cu noi azi, a dormit de-a rupt in masina.Si am iesit cu ea si sambata, cand am fost la Suciu.Gabriela,sa-ti traiasca Sara, e un inger,e atat de frumusicaaa!!!Andreea,felicitari! Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog
carpatina spune:
Iar bantui singura pe aici?
Eu tocmai am aflat ca trebuie sa-mi iau concediu prenatal cu 6 sapatamani inainte de DPN... si ca daca vreau sa mai vin la serviciu si sa-mi iau mai mult concediu dupa nastere, trebuie sa aduc certificat de la ginecolog cum ca sunt apta de munca. Pe care sa-l trimit la serviciul medical si aia sa fie de acord.. Pana acum am tot dat telefoane.. nu de alta, dar daca aiai nu ar fi de acord ar trebui sa stau deja acasa... si eu vreau sa mai vin 2-3 saptamani
35+ cu Ioana
irina.c. spune:
quote:
Originally posted by carpatina
Mai prisi si Lavinia.. hai livrati si voi fetitele Miruna pe care le aveti in dotare.. ca numai baieti s-au nascut pana acum in septembrie... Va trebuie putin curaj? Luati de aici:35+ cu Ioana
Prisi,ce faci mey, ca trebuia sa nasti saptamana trecuta,nu asa am vorbit? Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog
andrruzza spune:
quote:
Originally posted by isa13belle
Felicitari noilor mamici !!! Bebici cuminti si papaciosi !!!
Vad ca luna septembrie a venit cu 4 baietei pana acum. Cine da startul si la fetite?
Fetelor, cine mai naste la Giulesti?
isa13belle 37 sapt,
Eu nasc la Giulesti, dar in octombrie :)
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
nikole spune:
Buna viitoare mamici, pregatite pentru marea intalnire???
Am intrat repede, acum cat ma lasa piticul meu , sa va urez la toate nasteri rapide si usoare macar asa cum le-am avut noi mamicile de iulie-august(am nascut toate repede si usor), sa aveti bebici perfecti , sanatosi si papaciosi...
Nanutzo, sunt alaturi de tine cu gandul, il astept si eu cu emotie pe Razvanel , sa vina repede si usor!
Odihneste-te cat poti de mult acum , este foarte important sa fii odihnita, travaliul va fi infinit mai usor, iti spun din proprie experienta!
Numai bine la toata lumea, noi mamicile de iulie-august va tinem pumnii si suntem cu gandul alaturi de voi...
poze Kevinutz
toma_lly spune:
Felicitari Andreea !!!
Carpatino si eu am in dotare una bucata martalog de motan
l-am intrebat pe nenea doctoru' daca e nevoie sa-l dau spre adoptie macar cateva luni dupa ce se naste Natty si a zis ca nici vorba de asa ceva; e animalu' meu si sa-l pastrez sanatoasa cu tot cu bebe
Tomitza 39+ Natalia Ioana
mi-a facut sotu' blog
Poze cu mine gravidutza
www.flickr.com/gp/9702061@N05/jGo9d1" target="_blank">Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005