Mamici de septembrie - octombrie 2007 (73)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

yaha si eu ma gandeam la acelasi lucru....Andreea s-a dus de dimineata la control si apoi la spital iar dupa ce au inceput monitorizarea lui bebe au inceput si contractiile. Fantastic....

poze noi cu mine gravidutza si bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

quote:
Originally posted by Sabina

bre, al meu a cumparat si carutul. s-a dus, a evaluat cu ochi de expert (sotu meu e genu care a desfacut un VW broscuta vechi, l-a dus in bucatarie, l-a curatat frumos si l-a pus la loc)si l-a luat, gata.

Mai Sabino, ma pui in fund cu sotzul+broscutza!
Dl Flickr a fost (alturi de mine, of course) membru fondator Club VW Käfer din Cluj si il pierdeam pe sub masina cu orele... Era mereu cu ulei pe maini, ca segmenta motorul, regla avansul (si la ale altora, era neegalat )

Eu am adorat-o pe vechiutza noastra ('57 parca)- pozele de nunta musai cu ea! - dar nu am mai adus-o incoace din cauza taxelor de import, cost piese, timp investit etc. Si-acum intorc capul dupa orice motor torcator de broscutza...

Piciulika 35+ Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Roxali,
Incerc sa nu ma pierd cu firea, cum zici tu - azi functzionez normal - dar m-a ingrozit ieri faza si nu mai vreau niciodata asa ceva!
Si cum zici tu, mi-e jena de omul meu...
Or fi hormonii...??? cocktailul fem + masc...

Piciulika 35+ Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

si-al meu sotior tot ceva dinainte de 60 avea..

el e mai copt asa la varsta:), si de gura unora l-a vandut demult pe broscoi...da si-acuma suspina cand vede cate una, stii tu, bleumarin cu crem ventual...

:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

piciulika suntem bine,multumesc de intrebare! mai putin si termin treburile apoi o sa stau doarsa o astept pe bebelusha.
dar cu tine ce e iubita?si eu mai dau in depresie cate o data si plang fara motiv dar ma gandesc la bebelusha si zic ca nu vreau sa am un bebe plangacios si imi trece
fruntea sus si mult curaj si putere,o sa fie bine,ai sa vezi
mirella bine ai revenit
sabina trebuia,s-au mai sucit putin lucrurile
eu am niste dureri de spate si burta care nu ma lasa si pace.o astept cu nerabdare pe micuta mea dar nu prea vad eu ca vrea sa vina asa repede.mai vrea sa stea putin la caldurica
andreea
felicitari iubita !!!!!!!!!11 sa iti fie grasunelul mancacios si sanatos !!!!

danielle 37+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Annisia, cum ai sa te descurci cu happy cand vine bebe?ia-ti amenajat si lui un locusor?o sa il lasati si pe el in camera cu voi?
eu am cumparat ieri un gardut ce se fixeaza in usa ca sa nu poata intra in camera cand vine bebe si mi s-a rupt inima cand am vazut ce cu jale su uita printre gratii in camera.o sa imi fie tare greu sa nu o mai pot lasa in pat cu noi

danielle 37+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Felicitari Andreea! Bebe sanatos, cumintel si papacios!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Mirella si Gbariela, bun venit acasa
Gabriela, printesa ta m-a dat pe spate. E atat de dulcica si de frumoasa....
Andreea, felicitari iubita. SUper vestea ca ai scapat supe sor! Doamne ajuta sa avem si noi celelalte o nastere la fel de usoara precum a ta! Refacere rapida si bb sanatos si mancacios!

Noi suntem in asteptare. Totul e in grafic insa Anita mi-a zis aseara sa stau linistita ca sigur inainte de termen nu nasc, ca de regula, la prima sarcina, bb se naste la 41 de saptamani. M-a linistit insa ca mi-a dat 2 pastilucte pe care s ale iau atunci cand incepe travaliul si am contractii la 20-15 min, sa ma ajute sa adorm ca sa fiu odihnita si s atrec mai usor peste travaliu, iar cand ajung sa am contractii la 5 minute sa sun la spital si sa anunt ca vin. Ca este f important sa imi pastrez energia si sa am forta atunci aproape de nastere, ca daca ajung la spital oricum si ei imi fac acelasi lucru. Bonnn. O sa vad ce se va intampla si cum vor evolua treburile.
REvin.

Piciuliko, un sa iti treca blestemata de depresie.

Nana, 38+ Razvan Andrei

In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Bine ati venit acasa Gabriela si mirela! Recuperare usoara si bebe mancacios si necolicos

Felicitari Andreea! sa va traiasca micul grasunel! Refacere usoara.

Super doctor, cum a citit el ca azi e ziua Z... devin iar plangacioasa, apropo de depresie .

Mad cu Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by Piciulika

Eu duminica mi-am petrecut-o plangand infiorator. La un moment dat si eu m-am speriat de mine, ce criza de plans am facut.
Bietul sotzior!
Am avut o faza depri de zile mari, de spaima de viitor, de "m-am saturat" - sa ma doara mereu ceva, sa fiu asa dizgartzioasa, sa nu ma pot odihni... you name it! - de "nu mai vreau nimic!!"...

Al meu tot ma incuraja, cum stia el mai bine, dar eu ma simtzeam ca ultima gravida de pe Planeta si voiam in pestera (Sabina?), sau sa-mi dea cineva o pastila sa nu mai gandesc la nimic...
Fetelor, a fost groaznic! Ma tot insurubam tot mai adanc in jos, nimic nu avea sens, si ma speriam de mine ce ganduri si (lipsa) de sentimente aveam.
Pe seara a trebuit sa ma adun sa fac frumos ca veneau niste amici si azi am fost 1/2 zi la servici (ca mine & poimaine samd) si nu am cum sa stau sa-mi ling ranile... dar e bine acum.

Voi avetzi faze atat de extrem de negre?! Ma gandesc ca dau in depresie sau ... isterie?! Eu nu eram asa. Pe cuvant.
Gata confesiunea, o postez - ca altfel ma apuca jena si o sterg...

Piciulika 35+ Michael

Asa sunt si eu. O stare super naspa. plus ca mi-e rau asa cu ameteala si greata, toate cele ma dor, ufffffffff!!! Mai e putin stiu, dar e nasoala tare starea asta :(

Emma 36+

Mergi la inceput