Gravidute si mamici de Constanta

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

ii trimisesem PM angelicai,dar pun si aici datele mele,ca sa ma cunoasteti toate fetele :) sunt Adryana_4u,deci,sunt din Constanta,am 25 de ani(ii fac maine,pe 4 septembrie :P)sunt insarcinata in 19 saptamani,sunt sub urmarirea d-lui dr. Lutescu,data ultimei menstruatii a fost 30 aprilie 2007,data probabila a nasterii este 4 februarie 2008, inca nu stiu daca am fata/baiat,dar o sa aflu curand,si va anunt:)si ultima noutate...ma casatoresc saptamana asta (vineri) cu tatal lui bebit :)asa ca sa-mi urati casa de piatra

Adriana S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

madaluta

ina, iti raspund aici, te rog sa nu te superi, caci nu vreau sa-mi incarc mai mult casuta privata...

"Acum dau telefoane ptr. analize. Din pacate, se face numai dimineata, iar la Synevo (parca asa se numeste) sint niste cozi."

La Synevo nu trebuie sa stai la coada! Pur si simplu, te bagi in fata si ceri sa ti se faca BHCG-ul de urgenta. Gravidele, mai ales cele in situatia ta, nu trebuie sa stea in picioare, la ditamai coada.
... Sau intri direct in sala de recoltari si mergi la una dintre asistente si o rogi sa te ajute (ii explici de ce nu poti sta la coada) si te rezolva (probabil ca o sa platesti si taxa de urgenta... dar cred ca-ti convine si asa), sunt destul de dragute. ... Si sa stii ca mie mi-au recoltat sange pt BHCG si la ora 12....

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

buna!
vreau si eu la voi in listutza.
nu sunt din cta dar sunt din apropiere.

vine Luca Teodor
Roxana 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Mada, multumesc pt explicatiile date Adryanei, eu sunt la birou si nu am avut timp sa scriu mai pe larg ca sa o mamuresc

Fetelor, si eu sunt ingrozita de maternitatea de la noi, asa cum am precizat si in prima postare. Totusi am fost la Madaluta la spital in decembrie, cand a nascut ea cu dna dr. Lutescu si am ramas incantata de conditiile in care a stat si de felul in care povestea ca a fost tratata. Si in plus am vazut cu ochii mei. Oricum o rog pe aceasta cale sa nu se supere ca o voi bombarda cu intrebari despre cum a fost si ce a facut, pana acum am stresat-o numai pe PM acum o voi putea face pe fata in acest subiect.

Asadar stie cineva cu cat timp ianinte trebuie sa ne interesam de o rezerva si cat costa pe noapte? Cu cine tb sa vorbim?

Pupici,
Angelique 23+ bb Victor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Mav multumesc mult pentru informatii.

Am sa incerc acum. Va tin la curent.

eu - Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

medicul care imi urmareste sarcina e din cta si normal trebuia sa nasc acolo. eram ingrozita de toate povestile auzite. insa, medicul meu vine la spitalul din mangalia si am scapat.
aici macar e mult mai curat.

vine Luca Teodor
Roxana 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Roxx, am auzit si eu ca spitalul din Mangalia e ok esti o norocoasa. te-am trecut pe listuta. La ce mdeic mergi?

Pupici,
Angelique 23+ bb Victor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Am luat rezultatul de la bHCG si corespunde valorii pentru 5 sapt. de sarcina: 1182
Mav, am stat azi la o coadaaaaaaaa si nu face nimeni vreun favor nici macar pentru burticile vizibile. E drept, nu am incercat, dar decat sa si , am preferat sa stau la coada.
O sa incerc sa-ti urmez sfatul, sa merg la Catedrala, poate ma-ntalnesc si cu soacra-mea ca sta pe acolo.
Ina, facem galerie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Yannia, ma bucur foarte mult pt rezultatul tau!!!!! Deci, esti oficial gravidutza!!!!!!! Bravo! In perioada asta, incearca sa fii cat mai linistita, nu face efort, nu te supara, nu te enerva, fereste-te de soacra daca n-aveti o relatie buna! Cat ma bucur!

Angi, multumesc! Mi-ai facut ziua mai buna!!!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Yannia super... felicitari. Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.

Am sunat si eu la Laborator si mi-au spus ca nu se pot face programari. Mi-au "recomandat" sa vin la 7-7.30 sau dupa 10.30 si poate gasesc mai putin aglomerat. Asa mi s-a spus la telefon.

In schimb dimineata la prima ora mai fac un test de urina. Si apoi merg direct acolo.

Sanatoase sa fim. La citi mai multi bebiti sanatosi.

eu - Ina

Mergi la inceput