Gravidute si mamici de Constanta
Raspunsuri - Pagina 3
ina78 spune:
Acum a mai crescut procentul pozitiv.
Si u stau cu inima in git... insa sper sa fie. Si daca mai aud o parere similara... ma simt mai bine.
Tu esti o draguta oricum ca-ti omori timpul cu mine... am stresat pe toata lumea de ieri seara.
eu - Ina
mav spune:
...Sa ne cunoastem mai bine....
Si eu ma bucur ca in sfarsit, pot sa va scriu (vechilor aspirante) mai multe despre comoara mea!
Nasterea lui Sebi
SEBI, GRABIT SA SE BUCURE DE VIATA
Nazdravaniile lui Sebi
"SEBI: -Tebe sa ne cumparam alta masina, albasta.... ca mie asa imi place!
MAMI: -Cand o sa fii mare, sa ne cumperi tu alta masina, din munca ta!
SEBI: -NU, mami! Din munca mea, ies bani pentu mine!"
Abia astept sa scrieti si voi impresiile/amintirile voastre despre sarcina, nastere, bebelusii si copilasii vostri!
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
ina78 spune:
Mav am ris cu lacrimi.
Cred ca nu mai par insarcinata, ci buna de Socola... sau pe unde-o fi mai aproape spitalul de ciudati.
Inchipuie-ti ca sint f. stresata, de azi dimineata bufnesc la job, si strimb din nas (ca n-am apucat sa merg la analize) iar acum am bufnit pe sub birou in ris.
eu - Ina
mav spune:
ina, ma bucur mult! rasul iti face bine! stiu prin ce treci... eu am pierdut doua sarcini anul acesta... desi la prima (sebi) n-am avut nicio problema....
daca iti mentii atitudinea POZITIVA ai mult mai muuulte sanse sa mergi inainte!
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
daniela76 spune:
salutare, strig si eu prezent la acest subiect, ma bucur ca a avut cineva aceasta initiativa, felicitari.
Eu sunt curioasa ce parere aveti despre maternitatea din orasul nostru, eu nu prea am avut treaba pe acolo, si cum se apropie nasterea bubulinei, as vrea sa stiu cam ce ma asteapta...
+ 35sap Andreea Alexandra
http://community.webshots.com/user/litudaniela
ina78 spune:
Cum sa nu am o buna dispozitie intre gravidutze si mamici?
In plus voi ma incurajati ... si eu pe voi o s-o fac (promit... acu` nue cazul )
In plus bebeitzu stie ca e asteptat asa ca ...
eu - Ina
andicu spune:
Mav, Sebi e bestial! am murit de ras! sa stii ca am trimis link cu poznele lui si pe la cunoscuti!
Daniela, eu una n-am parere buna deloc despre maternitatea din Cta.De-aia nici n-am nascut acolo, desi o aveam pe Luteasca in care aveam incredere totala. Daca vrei neaparat sa nasti acolo, macar vorbeste cu dr tau pt o rezerva, pt ca in saloanele obisnuite e mizerie mare din cate am auzit. Problema cea mai mare e personalul, adica asistentele si infirmierele de la neonato la care de multe ori cotizezi degeaba. La vara-mea le bagam cu sutele de mii in buzunare si copilul tot neschimbat ramanea. Nu zic ca plangeau bietii bebei nou-nascuti in prima noapte ( noi il pazeam pe nepot de pe hol) , ele se inchideau in camera lor si nu intrau la ei cu orele! am fost ingrozita atunci, ma gandeam ca daca se ineaca vreunul sau mai stiu eu ce, ele nici nu-l aud nici nu-l vad!
Nu vreau sa te sperii, asta e de acum aproape 2 ani, poate s-a mai schimbat intre timp...
..am uitat sa zic ca asta se intampla cat era vara-mea la reanimare, 1 zi si 1 noapte. Apoi a trecut in rezerva si s-au purtat mult mai frumos cu ea, dar cu bebe erau tare smucite cand il schimbau sau cand il ingrijeau..
Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/1265111765/in/set-72157600689970094/" target="_blank">Bebe Filip fotomodel(27 iunie 2007)www.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157601740769804/" target="_blank">Botez Filip
Cum crestem noi
madaluta spune:
pentru actualele si viitoarele mamici, un articol interesant despre cum sa comunicam si sa ne intelegem copilul
cartea cartilor-sfatul psihologilor
sper sa functioneze...
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
madaluta spune:
Adryana: ne se fac discriminari draguta..numai k trebuie sa-ti manifesti adeziunea ...Multe din noi suntem pe o listuta mai veche de la" Info utile C-ta" de cand eram "aspirante", dar acolo daca am vorbi despre copii si sarcina am fi cam off topic.
asa k angelique bine a facut si a gandit sa deschida aici un subiect pe aceasta tema.Ea insa nu are de unde sa stie cate constantence sunt pe acest forum si cate sunt dornice de a scrie la acest subiect....
Cred k fiecare dintre noi, in momentul in care intra ar trebui sa se prezinte putin, astfel incat sa reusim sa ne cunoastem mai bine, mai ales cu fetele noi, sa nu se mai creada cumva k le excludem...Mav a facut-o intr-un mod original...si mi-a dat idei pentru viitorul nosru jurnal...
Noi inca nu avem perle..dar vi-l voi prezenta pe darius in imagini sugestive...
mav spune:
andicu... din pacate... asa era la maternitatea din cta si acum 3 ani jumate, cand l-am nascut eu pe sebi (nu mai scriu despre asta ca nu-mi face deloc placere sa-mi aduc aminte)... chiar crezi sincer ca s-a schimbat ceva acolo?! mie mi-este GROAZA sa mai trec inca o data pe acolo...
fetelor, daca tot v-ati amuzat... bagati si voi un vot, acolo....... ca meritam, asa-i?