Gravidute si mamici de Constanta
Raspunsuri - Pagina 5
medamaya1 spune:
Yannia, , felicitari , sarcina usoara si beeb sanatos.
Eu una nu voi naste in Constanta, dar oricum ai lua-o spitalul e dezastru, conditii, personal etc.
Iar in legatura cu rezervele trebuie vb cu dr la care mergi, in cazul tau Angi, la Luteasca.
Ina , draga eu zic sa nu te mai chinui cu testele de urina, du-te direct la BHCG, iar la 2 ai rezultatul clar si sigur.
Meda 14+
Yannia spune:
Of, Mav, ce simlpu e de zis! Am dat deja apa la soricei si m-am enervat azi pt. o doctorita. Cu soacra-mea am relatii foarte bune numai ca atunci cand te prinde, nu te mai lasa (vorbeste muuuuuuuult).
Yannia spune:
Am uitat... multumesc mult, fetelor! Deci, sunt .
Pup toate fetele, nu dau nume, ca sa nu ratez pe cineva!
ina78 spune:
Meda incerc sa ajung miine la un test de singe.
Yannia si eu ti-as recomanda ca si Mav sa fii calma, sa nu stresezi, sa te odihnesti... Iar daca reusesti sa faci toate astea... sa-mi spui si mie cum.
Pup fete cu copilasi si cu burtici
Adryana La multi ani!!! si Casa de piatra!!!
Sa ia parte de o nunta asa cum ti-o doresti si de un bebit sanatos.
eu - Ina
esma_angel spune:
salutare!!!
sunt si o mamica si o burticuta de constnata
ma numesc Melek si am 27 de ani, am o fetita de aproape 4 ani si sunt insarcinata in 28 de saptamani.
sunt la primele mesaje si stiu ca da dura ceva pana vor aparea dar nu-i bai...
as dori sa fiu si eu trecuta pe listuta
UM 22.02, DPN 29.11
va multumesc anticipat!
esma_angel spune:
....cat despre maternitatea din Constanta as prefera cu totul in alta parte (Medgidia sau Cernavoda), dar fiind destul de departe si eu fiind nevoita sa nasc prin cezariana m-am gandit ca-mi va fi destul de greu....
asa ca nu am de ales si tot aici voi ramane sa nasc...la dna dr Daduianu...
sper ca de data asta sa fie mai bine, caci prima data (acum 4 ani) a fost jale, am facut o depresie postnatala fff urata care m-a tinut aproape un an de zile....
imi pare bine ca am posibilitatea de a va cunoaste, fie si virtual, si va doresc sarcina usoara in continuare, felicitari fetelor care au aflat ca sunt gravidute si multa bafta aspirantelor..........
daniela76 spune:
multumesc pentru informatii, deja am depresie, ma gandesc cu groaza la clipa cea mare. Problema mea este cu voi naste cu Dantes si nu stiu daca are rezerva in spital sau va trebui sa apelez la altcineva pentru a o rezerva.E destul de complicat...
http://community.webshots.com/user/litudaniela
madaluta spune:
wow....cata lume s-aduna...bun venit fetelor noi esma_angel,roxx
adryana: ce de evenimente in viata ta...!La multi ani cu anticipatie..dar nu vei scapa nici maine..trebuie sa dai de baut..., casa de piatra pt vineri..dar deasemenea tb sa dai de baut( bineinteles virtual,)..si sarcina usoara!
Voi povesti si cu cezariana si cu spitalul cand voi avea timp..acum sunt gospodina..sunt in curatenie..si nu-mi permit decat mesaje scurte..in pauzele lungi...
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
mav spune:
Ange, uite ce mare succes are gestul tau! E grozav!
Melek, bine ai venit pe !!!! Si desigur, sarcina usoara! Fetita ta e cam de-o seamna cu baietelul meu!
adryana, bine ai venit pe si... in grupul nostru!!!!
roxx, meda toate cele bune si voua si sarcini usoare ca fulgul!
Daniela, dar de ce nu ai vorbit cu dr Dantes pana acum? Chiar sunt curioasa ce-ti va spune....
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
esma_angel spune:
MAV, MADALUTA, va multumesc din suflet!!!
Melek, mamica lui Esma (06.10.2003), si 28+