Gravidute si mamici de Constanta

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

ina78 draga mea ma regasesc in tine la anumite chestii! adica:tensiune mica in sarcina am avut pana in luna a 8-a cand o aveam normala si am baut in fiecare dimineata cate o ceasca de cafea ca sa ma pot tine pe picioare(am muncit pana la 8 luni) ca aveam asa niste ameteli din cauza tensiunii joase!!!!
Despre nastere doamne ce frica mai prinsesem si eu din cate povesti auzeam si stii cum am nascut super usor si cu un travaliu ca-n povesti...si unde mai pui ca fetita mea a venit cu piciaorele si din a treia impingere a fost afara
Deci dc cine doreste incurajari in ceea ce priveste nasterea naturala fara epidurala le poftesc sa ma intrebe orice
Alocatia pe card
Si eu am optat pt alocatia pe card, dar nu inteleg si poate ma lamuriti voi
deci am nascut in aprilie si mi-au bagat in august pe card 12 milioane
ce reprezinta acesti 12 milioane cate luni...si in astia intra si cei 2 mil?????
Help pliiss sunt in ceata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Fetelor maine sa va duceti la biserica ca este sarbatoare,Sfintii Parintii Ioachim si Ana,nici eu nu am stiu de sarbatoarea asta pana nu am ramas insarcinata si mi-a dat acatistul, Florin_a(apropo cam lunga vizita ).
Ma uitam pe tarifele de la Synevo si tin sa va zic ca nu sunt actualizate.

Mihaela 34+Theodora Natalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

jojo imi place tare mult aici la voi!
in ceea ce priveste vizita mea eu sunt la navodari iar fata i-am lasat-o lui mama in noaptea asta
si eu tre sa merg la biserica sa multumesc lui Doamne doamne Sfintilor parinti ca mi-au ascultat rugile si mi-au dat-o pe Ana-Maria ca doar de aceea i-am pus numele acesta ca un fel de multumire

o sa ma rog si pentru voi toate mamicile si cele care urmeaza sa deveniti

quote:
Originally posted by jojo_miha

Fetelor maine sa va duceti la biserica ca este sarbatoare,Sfintii Parintii Ioachim si Ana,nici eu nu am stiu de sarbatoarea asta pana nu am ramas insarcinata si mi-a dat acatistul, Florin_a(apropo cam lunga vizita ).
Ma uitam pe tarifele de la Synevo si tin sa va zic ca nu sunt actualizate.

Mihaela 34+Theodora Natalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!
Acu' am venit de la o nunta (au cununat niste buni prieteni si le-am fost alaturi). A fost foarte-foarte frumos, insa eu n-am mai rezistat, pt ca m-a luat o durere de ureche....

La multi ani si multa sanatate si din partea mea, Mariilor!

Adaug, pt cine nu stie, ca Ioachim si Ana au fost parintii Sfintei Maria si exista o rugaciune speciala (daca nu ma insel, este chiar un acatist) a acestor sfinti parinti, pt cele care vor sa aiba copilasi (mie mi-a vorbit despte acest acatist preotul la care m-am spovedit dupa ultima pierdere....).

Am dat o cautare si am gasit www.flacaracredintei.ro/content/view/188/151/lang,ro/" target="_blank"> Acatistul Sfintilor si Dreptilor Dumnezeiesti Parinti

Yannia, ieri seara m-a sunat o prietena, o fata de pe forum, cu suflet de aur!, sa-mi spuna ca a gasit un dr extraordinar, la care imi recomanda sa merg si voi merge cat de curand (fara sa mai iau calea Bucurestiului, ca totusi e ceva drum si nu-i asa usor sa mergi acolo la consult de cate ori ai nevoie). Este vorba despre DR. CHAZLI FAWAZ (vad ca e trecut pe lista de la inceputul subiectului). Ce zici, nu ai vrea sa incercam sa mergem amandoua la acest dr (sper ca propunerea mea sa fie de bun augur!)?

florin_a, habar n-am ce-i cu banii aceia...!? Asa pare... ca e vorba despre alocatia de 200 lei/luna, pt copiii pana la 2 ani (desi totusi sunt cam multi bani pt 4-5 luni). Dar daca nu uit, o sa intreb cand voi ajunge la DMSF, ca trebuie sa rezolv cumva si eu problema alocatiei lui Sebi.

Meda, o sarcina usoara si frumoasa iti doresc! Abia astept sa te vad mamica fericita, cu trei puisori sanatosi in brate!

Va pup pe toate si fug la nani!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=GKYNNZo301E&mode=related&search=" target="_blank">Dupa noapte vine zi!

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

neata! o duminica placuta!
ne-am trezit cu noaptea-n cap ca nu mai putem dormi
bb ma bumbaceste de nici el nu mai stie ce vrea.
va

vine Luca Teodor

Roxana 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna, fetelor!
Desi inca nu sunt graviduta, am intrat si eu la acest subiect sa o felicit pe Madaluta!
Draga Mada, ce m-am bucurat cand am citit de tine ca ai II
FELICITARI!SARCINA USOARA!
Iti doresc din tot sufletul sa fie totul bine, sa nu mai ai probleme cum ai avut la Darius in primele luni. Ai sa vezi ca totul va fi bine si veti fi cei mai fericiti parinti cu doi copilasi minunati!
pe tine pe Darius si burtik!

Fetelor, noi maine plecam in Ungaria si vom sta pana la sf. lunii. Sper ca de data asta sa ma intorc cu bebic in burtik.
Va pup pe toate cu drag!

Ioana
poze szeged poze cu animalutele mele poze noi animalutze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

salutare! am lipsit de pe-aici caci am fost plecati la tara sa-l luam pe darius( a stat o saptamana la parintii mei)...s-a facut un alintat si jumatate si nu cred k voi mai avea timp nici sa mai respir..nu mai sta singur nicio secunda, nu mai adoarme singur,nu mai sta locului...incepuse cu toate astea mai de demult...dar acum depaseste orice imaginatie si limita...Ma rog la DD sa imi dea puterea sa ma descurc...

va multumesc din suflet celor care mi-ati urat toate cele bune...Ne cunoastem de asa de putin timp si totusi va simt atat de aproape. va multumesc din suflet k sunteti aici..

Ioana:imi doresc din tot sufletul sa te intorci cu bb la purtator.Sa de DD sa iti indeplineaca acum dorinta. Nici nu stii cat as vrea sa fii si tu . te pup si drum bun

Yania: eu am urmat tratamentul lui Tutunaruasa cu ochii inchisi...desi scria in proscpectul pregnylului k e interzis in sarcina. Tutunaru nu mi-a facut nicio analiza nimic..mi le-a dat prin telefon...nici nu stia cine sunt...dar imi doarem copilul asta cu orice risc
Desi aveam incredere in d-na lutescu si eram pacienta dansei nu i-am spus de tratamentul pe care l-am facut eu. o parte din el a coincis cu al dansei, in afara de pregnyl si magne b6( cate 4 pe zi am luat la inceput, apoi cate 2). Nu stiu ce sa te sfatuiesc sa faci...sincer...dar poti incerca

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Va pup pe toate!
Eu v-am scris in ziua in care am venit din spital dar nu stiu, ce s-a intamplat de nu mi-a aparut mesajul? Am ametit putin pana v-am gasit, v-am scris si cred ca mesajul meu s-a dus in alta parte!

Nu stiu ce sa-i fac lui bb ca i s-a umflat un ochisor, ii curge si i s-a si lipit. L-am sters cu compresa sterila inmuiata in ser fiziologic. As mai putea sa-l ajut si cu altceva?

Reiau o parte din mesajul pe care nu il mai gasesc pe aici.
L-am nascut pe 28 august pe Theodor. A avut 3400 g, scor APGAR 7. Au fost ceva probleme din cauza circularei foarte stranse in jurul gatului si a cordonului foarte scurt. S-a nascut cianotic si nu a plans decat dupa resuscitare. Au fost probleme de adaptare si a stat cateva zile la reanimare. Asta dupa ce medicii au spus ca nu are nimic si mi l-au adus in salon. La cateva ore am constat ca are o deficienta de respiratie si m-am razboit pana la 10 seara cu asistentele sa le fac sa inteleaga ca ceva nu este in ordine cu copilul. Atunci a facut o criza urata si mi l-au luat si l-au dus la reanimare. Mai ca nu imi spuneau ca sunt nebuna. Nu pot sa va spun prin ce am trecut. Am plans doua zile continuu. Sunt total dezamagita de serviciile medicale din spitalul nostru! Asta asa in mare ca ar fi foarte multe de povestit!
In privinta nasterii cu tot cu epidurala mea, sunt la fel de dezamagita pentru ca nu mi-a facut decat o singura doza de anestezic la inceputul travaliului. Medicul anestezist a lasat dozele pentru urmatoarele etape la asistenta sefa (moasa ce o fi fost) care a refuzat sa mi le faca. De la dilatatia 7 am simitit timp de vreo ora si jumatate exact durerile de care vroiam sa ma feresc. Dezamagire totala si in privinta asta! Mai multe o sa va povestesc si alta data ca bb s-a trezit si a inceput sa planga!

Vreau un raspuns la problema cu ochisorii, va rog mult de tot!
Monica - mami de Crina (12.08.1996) si Theo (28.08.2007)

MM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Mav, nici nu stiu cum as putea sa-ti multumesc pentru implicarea ta. Da, as vrea sa merg si la acest dr. chiar daca joi merg la Elias la un dr. cu care a nascut o buna prietena. As vrea sa merg la ambii, in paralel, sa am si aici pe cineva, in caz de urgenta. Aseara am facut si eu prima injectie de Pregnyl si nu stiu daca e vreo coincidenta insa nu mai sangerez la fel de mult. Sper sa fie bine!
Madaluta, iti multumesc din suflet. Si eu cred ca voi proceda ca tine, fac Pregnylul si merg blat. Nu inteleg, daca face bine, de ce alti dr. nu-l recomanda (Pregnylul)? Dupa injectia de aseara, mi-e mai bine.
Monica, cel mai bine cred ca e sa chemi la tine acasa, un dr. pediatru. Sora mea apela la dl. dr. Fisie sau d-na dr. Blacioti, insa de primul era mult mai multumita.
Si nu te stresa din cauza scorului Apgar. Nepotica mea a avut scor 6 si crede-ma ca eram disperati cu totii (la nastere), cand a iesit dr. si ne-a zis ca cea mica nu se simte grozav. Inainte, sora mea mai pierduse 2 baietei nascuti la 38 si respectiv 36 saptamani. Iar acum, nepoata mea are 5 ani, e alintata familiei si deja "s-a logodit" cu un coleg de gradi.Vrea "sa se cunoasca mai bine pana atunci cand se vor casatori". Te doare capul daca auzi ce perle scoate...
Ioana, sa va ajute Dumnezeu sa reusiti! Drum bun si sa vii graviduta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Il cunosc si eu pe Dr. Fawaz , am fost la o consultatie la el, pein luna a treia cand ma simteam foarte rau. Este foarte de treaba, intra-devar, linistit si rabdator, chiar mamos, as putea spune. Stiu ca da consultatii la provita, parca, eu am fost la el la spital ,la Cernavoda.

Mergi la inceput