Gravidute si mamici de Constanta

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Monica, e bine sa mergi la un pediatru sau un oftalmolog cu bebe. Si noi avem o problema cu un ochisor, am fost la dr Tudor in Policlinica Spitalului, lunea are dimineata de la 09-12. Noua ne-a dat niste picaturi cu ciprofloxacina . Si noi tot la dr Fasie apelam la nevoie, dar sa stiti ca este plecat in concediu pana la sfarstiul lunii.
SI sa-ti traiasca bebele! important este ca sunteti bine acum si totul a trecut!

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/1265111765/in/set-72157600689970094/" target="_blank">Bebe Filip fotomodel(27 iunie 2007)www.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157601740769804/" target="_blank">Botez Filip
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Uffff, am revenit si eu! Nu mi-a mers netul de vfineri, am fost disperata, am innebunit apasand butonul Refresh!!! si acum sa incep!

Madaaaaaaa
Draga mea, ce veste buna, ce minune! Dupa cati ani te-ai chinuit uite ca Dumnezeu te-a rasplatit nu numai cu o minune, ci cu doua!!! Si ca sa te linistesc am sa iti povestesc de nashica mea, care pe 16 decembrie 2005 a nascut o fetita si pe 15 decembrie 2006 a nascut-o pe a doua, amandoua prin cezariana, fara absolut nici o problema, asadar la un interval mai mic decat tine. Daca prima cezariana a fost bine facuta - si nu ma indoiesc de dna dr. Lutescu - atunci nu vei avea nici o problema nici cu a doua! Draga de tine, sunt sigura, sigura ca vei avea o fetita absolut superba si te vei descurca cumva, nu se poate altfel! Este bine ca ai mama care sa te ajute, eu nu am pe nimeni. ma rog, in cazul tau vor fi doi copilasi dar si bucuriile vor fi la dublu!

Fetelor, imediat ce termin acest mesaj deschid subiectul nr. 2 si ma apuc delistuta sa trec toate fetele! Bine ati venit va urez celor care ati venit in lipsa mea, ma bucur atat de mult ca ne-am strans aici!

Am fost la targ si vineri si sambata, nu am luat decat o caciulita si o suzeta cu lantisor de prins de guleras, m-ar fi tentat mai multe dar imi tot repetam in cap ce mi-a spus nasa mea si alte prietene sa nu cumpar nimic pentru ca voi avea de toate de la ele... oricum azi am mers in Carrefour si am luat de la Z un costumas de primavara vernil o minuntie, cu bluzica si pantalonasi, erau la reducere si nu am rezistat si chiar din Carrefour am luat un set de 4 body-uri maieu, pe vernil, galben, portocaliu si alb pt 3 luni... Asa ca m-am destrabalat

Joi am luat si caruciorul acasa, e frumos tare, sunt incantata de el. Nu pot pune poze pt ca l-am lasat in cutie, daca ne apucam de varuit e mai protejat asa.

Monica, sa stii ca am admirat si eu carucioarele de la Inlesina, sunt superbe dar scuuuuuumpeeeeeee..... mai, nici sa dai pe un carut 18 milioane nu mi se pare normal, da-o incolo de treaba....

Ioana, iti tin pumnii, ai sa vezi ca a doua oara e cu noroc si vei veni din Ungaria cu un puiutz sau chiar mai multi in burtica!

Florin_a, tu ai cerut sa ti se vireze in cont si alocatia? Pt alocatie tb sa faci cerere separata de cea pt indemnizatie, altfel e vorba numai de indemnizatie. Sau si mai bine mergi la Directia de munca, pe strada Decebal, langa parchet si te interesezi la ghiseul de la parter.

Andicu, m-am gandit la tine in timp ce admiram un balansoar de la Graco, absolut superb, la 450 RON, canta, imita animale, se legana si vibra, frumos tare!

Hai ca ma apuc de treaba!

Pupici,
Angelique 24+ bb Victor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Avem subiect nou: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=107012

Pupici,
Angelique 24+ bb Victor

Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Monica, am vazut mesajul tau abia acum. Ti-am raspuns in legatura cu ochisorul la capitolul urmator.

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=GKYNNZo301E&mode=related&search=" target="_blank">Dupa noapte vine zi!

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

quote:
Originally posted by florin-a

ina78 draga mea ma regasesc in tine la anumite chestii! adica:tensiune mica in sarcina am avut pana in luna a 8-a cand o aveam normala si am baut in fiecare dimineata cate o ceasca de cafea ca sa ma pot tine pe picioare(am muncit pana la 8 luni) ca aveam asa niste ameteli din cauza tensiunii joase!!!!
Despre nastere doamne ce frica mai prinsesem si eu din cate povesti auzeam si stii cum am nascut super usor si cu un travaliu ca-n povesti...si unde mai pui ca fetita mea a venit cu piciaorele si din a treia impingere a fost afara
Deci dc cine doreste incurajari in ceea ce priveste nasterea naturala fara epidurala le poftesc sa ma intrebe orice

Saru-mina... Parca a inceput sa para totul mai simplu. Macar din povestiri. Vad o fricaa...
La noi inca nu s-a pus probleme nasterii... insa virsta nu cred ca va fi prietenul meu acum.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Iubitele mele..... avem subiect nou aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=107012

Pupici,
Angelique 24+ bb Victor

Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput