Gravidute si mamici de Constanta

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Mav suntem bine,multumim! Avem o fetita foarte activa,sa dea Dumnezeu sa fie asa pana la marea intalnire,asteptam sa vedem saptamana viitoare cand programam cezariana ca nu mai am rabdare deloc.Sunt franta de oboseala, ma duc sa fac nani acum,vb maine!

Mihaela 34+Theodora Natalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

jojo_miha ma bucur ca sunteti ok!

Yannia, am uitat sa-ti zic, poti sa iei linistita Utrogestan si MgB6, numai ca nu-mi amintesc exact cate/zi, sper sa intre maine madaluta sa-ti spuna ea, ca ea sigur mai tine mine!

Noapte buna!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=GKYNNZo301E&mode=related&search=" target="_blank">Dupa noapte vine zi!

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1980 spune:

buna dimineata, Constanta!
florin-a bine ai venit !
va doresc un weekend mai frumos ca vremea de afara si LA MULTI ANI tuturor MARIILOR!

Alina 7+
bebe
www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?mode=fromshare&Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Ux=0" target="_blank">noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Buna fetele.
Madaluta, felicitari si-ti tin pumnii sa fie bine.
Yannia, si eu am cautat G. peste tot in tara si nu am gasit, decit la SM, la o matuse de-a maea farmacist care de-abia a reusit sa-mi faca rost de 3 fiole. Am inteles ca se gaseste in Turcia.
Eu am avut alaltaieri cerclajul, ma simt bine, nu am dureri, de acum inainte repaus cit se poate, nu ca as fii dansat lambada pina acu, dar....asta e.Se pare ca vom avea 2 baietei si o fetita, nu este sigur , dar in mare asa arata.Bebicii au crescut mult de pe 23 de cind nu i-am vazut si au o activitate... se misca care pe unde are loc, dar non-stop.
Pup toate -utele, mamicile si bebeii
Meda 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

LA MULTI ANI! de Sf. Maria va doresc multa sanatate si numai bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Mav, multumesc din suflet pentru amanunte. Ai dreptate, trebuie sa am incredere in dr. meu, ceea ce nu se poate, inca nu am gasit un medic de care sa fiu pe deplin multumita. M-am gandit ca cel mai bine este sa iau calea Bucurestiului.
Inlaura, am intrebat si acolo, nu se mai gasesc si pace. Stiu ca sunt scumpe, sarcina trecuta am dat milioane bune pe cateva cutii. Nu conteaza, macar sa le gasesc.
Meda, o sarcina usoara iti doresc si sa-ti tii puiutii sanatosi in brate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Mav, multumesc din suflet pentru amanunte. Ai dreptate, trebuie sa am incredere in dr. meu, ceea ce nu se poate, inca nu am gasit un medic de care sa fiu pe deplin multumita. M-am gandit ca cel mai bine este sa iau calea Bucurestiului.
Inlaura, am intrebat si acolo, nu se mai gasesc si pace. Stiu ca sunt scumpe, sarcina trecuta am dat milioane bune pe cateva cutii. Nu conteaza, macar sa le gasesc.
Meda, o sarcina usoara iti doresc si sa-ti tii puiutii sanatosi in brate!

La multi ani, tututror Mariilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Hello si de la noi!

Mada, ce surpriza frumoasa!!! FELICITARI !! ce repede ti s-a indeplinit dorinta de data asta! ma bucur tare mult pt tine! sa-ti dea DD o sarcina usoara si un bebe sanatos, in asa fel incat sa te poti descurca cu amandoi!

Florin_a , bine-ai venit! dragalasa foc fetita ta, sa va traiasca!
Yannia, sper sa nu fie nimic serios! sunt foarte multe gravi care au sangerari in primul trimestru de sarcina si cu tratament de sustinere, se rezolva! incearca sa te menajezi cat mai mult, sa nu faci efort deloc si stai cat mai mult in pat! statul la orizontala face minuni pt fixarea sarcinii! tin pumnii sa fie totul bine!

Kris, eu n-am mai ajuns la targ pt ca la 5 a trebuit sa fiu acasa. Daca ajung sa cumpar, cred ca tot de pe net o sa-l iau! multumesc oricum!
Meda, felicitari si aici pt cei 3 nazdravani si refacere rapida dupa cerclaj!

La multi ani Mariilor si petrecere frumoasa!

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/1265111765/in/set-72157600689970094/" target="_blank">Bebe Filip fotomodel(27 iunie 2007)www.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157601740769804/" target="_blank">Botez Filip
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

La multi ani! tuturor Mariilor,cam tarziu,dar mai bine mai tarziu.
Cam multa liniste in weekend.

Mihaela 34+Theodora Natalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

fetelor referitor la gravibinon:si eu am urmat un tratament cu gravibinon si utrogestan tot din cauza unei iminente de avort din cauza efortului(faceam izolatia interioara la apartament si caram ca nebuna nestiind ca sunt insarcinata).Gravibinon am gasit din prima la farmacia Sensi Blu de la casa de cultura.Din spusele voastre acum se gseste f greu,,,,ce naiba nu mai fabrica astia???

Mergi la inceput