Gravidute si mamici de Constanta
Raspunsuri - Pagina 27
daniela76 spune:
mada sa fie intr-un ceas bun, felicitari.Multe femei care au avut probleme de fertilitate la primul copil, au ramas gravi usor si repede cu al doilea, asa ca , bafta multa si sa fii fericita ca s-a intamplat.
am fost si noi la targ , dar ce scoruri au carucioarele , mai bine ii cumpar masina la mana a doua...nu am cumparat decat cateva lucrusoare si un baldachin pentru patut...
Andicu am vazut si eu un blansoar cu muzica si cu baterii, era in jur de 4 mil, cu 6 sau 7 trepte de viteza, mi-a placut si mie.
claudia multumesc pentru informatii, eu am auzit de scoruri mult mai mari practicate pentru cez, in jur de 500, dar il voi intreba direct pe el la urmatoarea vizita, oricum este franc si iti spune verde in fata.
poze cu noi
roxx spune:
salutare la mamici si bb!
madafelicitari, sa fie intr-un ceas bun.
azi mi-a venit salopeta comandata pe net. e haioasa si nu a fost nici scumpa fata de alte produse speciale.
va
vine Luca Teodor
Roxana 27+
alina_1980 spune:
roxx sa o porti sanatoasa, poate ne pui si noua o poza cu ea! eu nu prea obisnuiesc sa cumpar de pe net insa am vazut ca sunt destule haine pentru si poate imi iau si eu cate ceva mai tarziu, mai ales ca atunci cand o sa am nevoie o sa am burticuta mare si nu cred ca o sa mai am eu chef de colindat prin magazine si imi va fi mai comod sa comand asa!
Alina 7+
bebe
www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?mode=fromshare&Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Ux=0" target="_blank">noi doi
florin-a spune:
Ne alaturam si noi daca ne primiti! Adica eu si fetita mea Ana-Maria de 4 luni si jumatate!Luna asta nu prea o sa fiu activa ca stau la parinti unde nu am net dar promit ca atunci cand voi veni acasa intru sa va cunosc pe toate mai bine.
Pupici cu sclipi la gravidute si mamicute
Yannia spune:
Madaluta, FELICITAAAAAARI!. Sa fie intr-un ceas bun, sa va dea Doamne -Doamne o fetita sanatoasa si frumoasa, la fel ca Darius!
Si te mai rog ceva, sa-mi raspunzi si mie la intrebarea referitoare la Pregnyl. O repet aici, cred ca nu ai vazut-o in urma: Dl. dr. Tutunaru ti-a dat Pregnyl in urma unor analize, te-a consultat personal sau doar ai sunat si i-ai zis ca ai probleme cu sarcina si ca ai mai pierdut cateva inainte? Saru' mana si te rog sa ma ierti daca sunt insistenta.
Mav, aceeasi intrebare e valabila si pentru tine. Ai zis ca si tu ai facut tratament cu Pregnyl. Si multumesc frumos pentru oferta, esti o draguta! As vrea sa incep si eu tratamentul pe care l-ati facut voi dar vreau sa fiu sigura ca nu fac vreo boacana. Poate voua vi l-a prescris in urma unor analize speciale. Mai ales ca am fost ieri la d-na dr. Belcin fiindca nu ma simt grozav. Mi-a dat niste hemostatice fiindca sangerez si Gravibinon, pe care nu-l gasesc pe nicaieri. Oricum, d-na dr. era destul de rezervata in ceea ce priveste sarcina, mai ales ca i-am zis si ca am avut putina febra. Am intrebat-o daca as putea face Pregnyl si a zis ca nu, asta se da numai la ovulatie... Ma rog... ce puteam sa mai zic...
jojo_miha spune:
Madaluta felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sa va dea Dumnezeu o surioara pe Darius.Eu zic sa nu-ti faci atatea griji,daca operatia este bine sunt sigura ca te vei descurca si cu sarcina si cu bebe.
Mihaela 34+Theodora Natalya
lnlaura spune:
YANNIA si eu am avut tratament cu gravibinon din cauza unei mici sangerari in timpul sarcinii si eram la fel de disperata ca tine ca nu gaseam si totusi sotul meu a cautat pe internet la toate farm din oras si in cele din urma am gasit in TOMIS 3 intre cele doua banci FINANS si cealalta (care nu mai stiu cum se numeste)este chiar intre ele ,acolo aveau,poate ti-am putut fi de folos,sunt scumpe sa sti,200 si ceva de mii fiola,dar lasa macar sa dea DD sa mai gasesti,te pupic
mav spune:
Yannia, imi pare rau ca treci prin incercarea aceasta, insa nu pot sa te ajut cu "sfatul" pe care banuiesc ca-l astepti de la mine.... Doar TU hotarasti daca ai incredere in ce ti-a recomandat dr tau... sau iti cauti alt dr... Oricum, nu cred ca e bine sa faci un tratament de capul tau... e mai bine sa fii supravegheata!
Dr Tutunaru nu mi-a facut analize speciale inainte sa-mi recomande Pregnyl-ul (doar ce mai pierdusem o sarcina si imi doream foarte mult sa nu mai pierd inca una), insa la intrebarea mea ce efect are acest tratament asupra mea si a sarcinii, mi-a spus ca e ca si cum as avea un peste intr-un acvariu si i-as mai turna apa, ce, s-ar inneca pestele?!
Totusi, cu toata nepriceperea mea, am vazut cu ochii mei la echo cum sarcina s-a fixat foarte bine in urma injectiilor cu Pregnyl.
Pt faptul ca embrionul s-a oprit in evolutie, poate fi de vina chiar faptul ca eu am fost internata pt si impreuna cu Sebi, la infectioase, fara sa stiu ca sunt insarcinata. Este foarte posibil sa fi luat o infectie virala si...
Deci, parerea mea este ca Pregnyl-ul, care contine hormonul HCG, poate doar sa ajute sarcina sa se fixeze, dar nu-ti garanteaza ca embrionul este ok (pt asta nu s-a inventat inca tratament).
Nu stiu de ce se foloseste acest hormon pt stimularea ovulatiei, si nu se recomanda in timpul sarcinii (asa scrie in prospect), cand el este de fapt un hormon de sarcina?!
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=GKYNNZo301E&mode=related&search=" target="_blank">Dupa noapte vine zi!
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
mav spune:
jojo_miha, cum te mai simti, draga mea?
madaluta, in seara asta am mai primit inca o veste minunata, despre o prietena comuna, care este insarcinata (saraca, nu stia cum sa-mi spuna, sa ma menajeze, dar eu ma bucur atat de mult pt ea!!!), nu zic mai multe, mi-a spus ca o sa te contacteze chiar ea, cand va avea timp...
...Si te rog frumos, nu-ti mai face ganduri negre, ca te vei descurca bine cu toate!
florin-a, bine ati venit! Aveti o dulceata de fetita, sa va traiasca!
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=GKYNNZo301E&mode=related&search=" target="_blank">Dupa noapte vine zi!
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)