Gravidute si mamici de Constanta
Raspunsuri - Pagina 26
ina78 spune:
Madaluta multumesc pentru lamurire. Presupun ca al doilea medic il alege medicul nostru, nu?
Nici nu am vazut insa puiutzul si deja am o frica de nastere de nedescris. Cred ca am trecut la o noua etapa... frica.
eu - Ina
- puiutul meu
docdecap spune:
salut fetele!!
am fost si io azi la targ, sa ma uit de carucioare. eu vreau carucior usor, si asta am gasit doar la Graco (au standul lor, un domn tare dragut, m-a lasat s ama si ased ca mi se facuse rau, nu prea era aer), dar nu prea confortabil, el zice ca e de la 0 ani dar nu parea prea drept sau rigid spatele... dar oricum, a zis de 3,5 mil care fata de 17 la inglesina e alta liga complet
la ei am vazut patuturi pliante de care spunea madaluta, si vroiam sa va intreb daca stiti de functia asta de vibratie a patutului, ca daca ajuta la adormirea copilului o iau fara sa ma gandesc!! (aveau 2 patuturi din astea, unul la 4 altul la 6 milioane, dar vibrau amandoua). Si andicu, la ei am vazut si leganus de care spuneai tu!!
in rest erau mai mult jucarii si de imbracat, dar nu foarte spectaculoase, oricum eu macar mi-am facut o parere. Unele au reduceri pe perioada targului, cel putin la carucioare eu am primit asemenea oferte, numai ca mie imi trebuie unul usor, sa urc cu el 3 etaje si sa nu-mi dau sufletul cu el intr-o mana si copilul in brate...
hai ca m-am lungit, dar va intreb si pe voi ce recomandati, eu cand vad preturile la carucioare imi creste tensiunea/pulsul/adrenalina.
sambata il trimit pe tat-su sa vaza si el si sa zica, ca in fond cam el e cu banii..
va pupicesc
Monica 22+
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
madaluta spune:
baaaaiii, sa va spun ceva....am un test cu II
sunteti primele care aflati... nu ma asteptam...nu mai pot de drag...pana sa-l fac pe darius ,ani intregi m-am chinuit sa raman insarcinata...si acum asa fara niciun chin, fara nimic programat...n-am cuvinte...dar mi-e frica de mor..nu am inca 1 an de la cezariana..nu am mai fost la vreun control ginecologic de cand am nascut...Sotul meu e plecat la pitesti..inca nu stie...de-abia astept sa ajunga acasa...Cum ma voi descura si cu sarcina si cu darius??? doamne cate intrebari in vin in minte..tremur toata...
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
docdecap spune:
Madaluta,
Felicitari!
Stiam ca iti doresti, se vede ca ti-a priit vacanta, acuma fara frica mai departe, sa fie dupa cum iti doresti tu!!!
Monica 22+
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
esma_angel spune:
quote:
Originally posted by madaluta
baaaaiii, sa va spun ceva....am un test cu II
sunteti primele care aflati... nu ma asteptam...nu mai pot de drag...pana sa-l fac pe darius ,ani intregi m-am chinuit sa raman insarcinata...si acum asa fara niciun chin, fara nimic programat...n-am cuvinte...dar mi-e frica de mor..nu am inca 1 an de la cezariana..nu am mai fost la vreun control ginecologic de cand am nascut...Sotul meu e plecat la pitesti..inca nu stie...de-abia astept sa ajunga acasa...Cum ma voi descura si cu sarcina si cu darius??? doamne cate intrebari in vin in minte..tremur toata...
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
waaawwww nu ma zic de emotionata sunt acum cand am citit mesajul tau....
sa fie intr-un ceas bun, sa fiti sanatosi si sarcina usoara...
nu stiu ce sa spun altceva din cauza emotiilor
Melek, mamica lui Esma (06.10.2003), si 28+
Tinna S. spune:
Fetelor, n-am mai intrat pe forum de ieri dupa amiaza si iar am avut mult de citit! Tare harnice mai sunteti
Am luat si eu ieri rezultatul de la TT, cica e f. bun (am facut analiza alaltaieri si rezultatul mi l-au dat ieri, deci dupa numai o zi). Ufff, am mai scapat de o grija. Dar... bineinteles ca a aparut alta. Aseara am avut o mica sangerare (niste pete mici maronii). Azi vad ca nu mai am nimic, si sper ca totul sa fie OK (am cam exagerat ieri cu oboseala). Si colac peste pupaza, am facut si un guturai naspa rau.
Ma rog, eu de felul meu sunt destul de optimista, deci incerc sa nu imi fac prea multe ganduri negre. Nici la prima sarcina n-am avut nici un fel de depresie, nici pre- nici post-natala, si nu vad de ce as avea acum.
In alta ordine de idei, eu din fericire am deja patut pentru bb, ca l-am pastrat pe ala de la Andrei (a avut Andrei un patut super). Dar carut nu mai am, ca Andrei a avut un carut ramas de la niste prieteni, ca bani de unul nou n-am avut atunci (eeeh, tare mai eram parliti cu banii acum 7 ani...). Si carutul ala vechi l-a facut Andrei varza, asa ca a aterizat de muuult la tomberon.
Acum nu ca stam f. stralucit cu banii, dar intre timp am mai progresat si noi, asa ca as vrea si eu sa ma duc sa ma uit de un carut bun, frumos, functional, usor, nu f scump, etc. (multe pretentii).
Si apropos de urcatul 3 etaje (ca noi lift la bloc nu avem). Asa am facut eu cand era Andrei mic, ma cocosam urcand pana la 3 cu grasunelul de cupil intr-o mana si cu carutul in alta ...
Pupici,
Tina 16+ si Andrei (6 ani)
bb2
mav spune:
madaluta, felicitari din toata inima!!!! Sa dea Doamne-Doamne sa fie totul ok si peste 8 luni sa vii acasa cu o fetita sanatoasa si frumoasa ca Darius (cu ochi mari albastri!)!
...Sunt la fel de uimita ca si tine si... nici nu stiu ce sa-ti urez mai intai!
...Eu nu i-am dat preventiv Oscillococcinum lui Sebi, ci doar cand a fost racit. Mie nu mi s-a parut a fi de prea mare ajutor....
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=GKYNNZo301E&mode=related&search=" target="_blank">Dupa noapte vine zi!
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
alina_1980 spune:
madaluta felicitari, sa fie intr-un ceas bun!! Hai constanta, ce bine, acum poti veni si tu alaturi de mine si de ina la odiseea de mai-iunie, si parca mai era si yannia, nu?
Alina 7+
bebe
www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?mode=fromshare&Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Ux=0" target="_blank">noi doi
madaluta spune:
va multumesc din suflet pt felicitari si urari..eu inca nu-mi revin..sunt cu capul in nori...ma bucur din tot sufletul dar si teama este pe masura.. mai stiti pe cineva care a ramas insarcinata inainte de a implini un an de la cezariana? la noi la fulguletzi de decembrie acum 2 luni a mai ramas o mamaica insarcinata si a trebuit sa faca avort pt k inca nu i se cicatrizase bine cezariana. de asta imi este cel mai frica.Apoi ma intreb oare cum ma voi descurca si cu darius si cu burtica...
la darius primele 3-4 luni mi-a fost rau de nu m-am putut ridica din pat si nu am mancat decat paine prajita in tot timpul asta+ perfuziile aferente cand eram sub orice critica.daca imi va fi rau cum voi avea grija de el? si mai ales k trebuie sa-l car in brate..sa ma aplec si sa-l duc de manute k el vrea sa meraga intruna...of..ce frica imi e...
as vrea sa ma pot bucura din tot sufletul...dar intrebarile astea imi umbresc bucuria.Nu am nici mama nici soacra pe langa mine sa ma poata ajuta, frati surori nu am deloc,Cip este foarte ocupat pana pe 22 oct si vine acasa doar seara tarziu, iar pe 29 oct pleca in cehia la un curs pana in decembrie....si tot asa...
nu vreau sa ma plang, pt k sunt fericita de nu mai pot...dar va impartasesc si oua temerile mele, caci stiu k ma intelegeti si k imi sunteti aproape...
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,