Gravidute si mamici de Constanta
Raspunsuri - Pagina 25
andicu spune:
'Neata si bun venit fetelor noi , Adina, Inlaura, Tina...
Mada, ai vazut cumva si balansoare pt bebei? cum sunt cele de la Graco, cu baterii si 2 viteze de pendulare? ma gandesc si eu sa cumpar desi sunt cam scumpe si incerc sa ma hotarasc daca merita banii sau nu. Apropos, are sau a avut cineva asa ceva??
Cat tine targul? poate incerc si eu sa-mi fac timp sa vin dupa-amiaza: aviz Kriss. Mai vorbim pana atunci, depinde cand vine mama mea sa stea cu bebe.
Noi am facut ieri vaccinul ala din farmacie Infanrix Hexa. A fost un pic agitat ieri dupa-amiaza si cam atat. A plans putin si n-am putut sa ma uit, l-au tinut asistentele, dar a tacut repede mititelul!
Noi raportam 6,300 kg si 61 cm. Totul e in regula cu el, cica o sa fie un inalt si un pieptos! gangurea cu dna dr de zici ca venise la cafele nu la dr!
tuturor.
Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/1265111765/in/set-72157600689970094/" target="_blank">Bebe Filip fotomodel(27 iunie 2007)www.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157601740769804/" target="_blank">Botez Filip
Cum crestem noi
madaluta spune:
andicu:aveau fel si fel de balansoare, dar nu stiu dc am vazut graco...Oricum au aceleasi functii mai toate. Noi n-am avut pt k n-am vrut sub nicio forma sa-l invat leganat..Am ineles ca adoarme acolo si apoi cand n-o mai vrea sa stea, ramane cu obisnuinta de a fi leganat...
dar aste sunt doar zvonuri...si fiecare copil reactioneaza diferit...oricum sunt f faine..i si eu mi-as fi dorit unul, dar pt mine...
Felicitari pt grasunel si pt k n-ati avut reactii adverse la vaccin.De fapt n-am auzit pe cineva sa aiba de la Infanrix..Il il recomand tuturor mamicilor si bebelusilor... chiar dc nu e grtuit si costa peste 200 lei..merita toti banii
Ina: la orice cezariana sunt doi medici...la mine, chiar dc eram poacienta d-nei lutescu, taietura a facut-o d-l lutescu, dar bineinteles era si doamna care a avut rolul ei...Cred k asa se procedeaza la orice intreventie chirurgicala majora...
Inaintea mea operase Rusa, dar mai era un dr cu el...A fost o scena destul de horror...caci m-au bagat in antecamera salii de opeatie si usa era deschisa, iar pacienta inca nu coborase de pe masa...Doctorii erau plini de sange..k macelarii...oricum nu mai aveam cum da inapoi, dar eu cand vad sange vomit..n-am facut exceptie nici atunci...
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
esma_angel spune:
salutare fetelor!!!!
cine ma ajuta si pe mine
cine are detalii despre nasterea cu dna Daduianu (cat exact si de cine mai este asistata in cazul cezarienei), caci nu peste mult timp va trebui sa nasc prin cazariana cu ea si vreau sa fiu pregatitaa
va rog sa-mi raspundeti dc aveti ceva detalii, nu ma uitati plssssssss
multumesc anticipat
Melek, mamica lui Esma (06.10.2003), si 28+
DanaD29 spune:
Mada daca tot am vorbit de preturi imi poti spune cat a costa cezariana la dr Lutescu + anestezist si ce o mai fi pe langa
Dana 13+
madaluta spune:
d-na lutescu nu mi-a cerut nimic si nici nu a vrut sa primeasca dinainte,cum am vrut noi sa-i dam, asa k am dat cat am crezut eu de cuviinta, dar cu un cadou care a insotit plicul tot pe acolo se ajunge....Cred k asa e peste tot in c-ta 300-350 cezarina... nu prea mi se pare ok sa discutam asa direct de "tarife"..s-ar putea sa primim observatii..Mai bine am discuta pe privat amanuntele astea..sau poate k e doar o parere gresita a mea...
dc e vreo problema sterg mesajele...
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
andicu spune:
Merci , Mada! apropos, Darius e un scump si are niste pozitii de somn mortale! intrebarea e : cum de era numai pe jos? merge deja in 4 labe sau il lasai tu sa se joace pe jos??
Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/1265111765/in/set-72157600689970094/" target="_blank">Bebe Filip fotomodel(27 iunie 2007)www.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157601740769804/" target="_blank">Botez Filip
Cum crestem noi
madaluta spune:
intrasem de fapt sa intreb mamicile dc au dat copiilor Oscillococcinum pt imunizare. daca da, vi l-a prescris medicul sau ati dat asa? eu vreau sa ii dau lui darius si nu stiu dc sa merg sa o intreb pe dr, tinand cont k e un tratament homeopat si nu multi medici recomanda altceva decat alopate...
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
AngeliquedeS spune:
aNDICU, EU PE LA 5 VOI FI LA TARG. sCUZE CA SUNT ASA SCURTA AZI, DAR NU POT VB MAI MULT, MA REVANSEZ MAINE. puuuuP
Pupici,
Angelique 24+ bb Victor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
esma_angel spune:
imi cer scuze, sper ca nu fi facut o prostie, am vrut doar sa stiu, dc aveti ceva detalii, relatii, astept PM de la voi
pupici multi multi........
Melek, mamica lui Esma (06.10.2003), si 28+