Gravidute si mamici de Constanta
Raspunsuri - Pagina 24
lnlaura spune:
ms de primire madaluta,ai dat o buna inf de la targ,eu n-am fost chiar azi ma voi duce dar dupa cum vad.....au niste preturi...
AngeliquedeS spune:
Neata
Fetele, bine ati venit cele noi!! Nu va suparati insa abia sambata am sa va trec pe listuta, sunt la birou si am la treaba de mor!!!
Scriu pe fuga, la 4.30 cand scap de la munca merg la targ, mai vine cineva???
Pupici,
Angelique 24+ bb Victor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
ina78 spune:
Buna dimineata, fetele cafea beti? Pina vine dr. mea va intreb pe voi, daca am tesiunea f. mic, e bine sa beau cafea?
In general eu beam o cafea / zi, prt. a-mi ridca putin tensiunea, sa nu am ameteli si dureri de cap. Credeti ca mai pot face l fel?
Tirg ptr. bebei mai este pina la anul?
eu - Ina
- puiutul meu
alina_1980 spune:
ina, salut, si eu am tensiunea mica si sa stii ca eu dintotdeauna am baut o cafeluta mica dimineata si acum de cand sunt gravi tot asa beau!altfel ma doare capul toata ziua, stiu pt ca am incercat vreo 3 zile fara cafea!
Alina 7+
bebe
www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?mode=fromshare&Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Ux=0" target="_blank">noi doi
calinclaudia spune:
Buna dimineata.
Nu am intrat de ieri de la 14 si deja doua pagini necitite....wow.
In legatura cu cezariana la Dantes:
In ziua hotarata m-a trimis sa fac un eco in spital la dr. Daduianu, ea m-a si internat deci practic eu am fost in spital pacienta ei.
La 11 a venit si el si sotul meu l-a intrebat ce si cum.I s-a raspuns ca vor discuta dupa ce termina operatia si sa am la mine cand intru in sala de operatii un mil pt. anestezist, astia au fost singurii bani cheltuiti in sala de operatii, fara asistente, neonatolog, moasa sau mai stiu eu ce, fara sapun si prosopel la cine spala bb. M-a operat impreuna cu Daduianu si dupa ce a iesit din sala si a vb cu sotul meu i-a spus clar cezariana la cerere 300 euro.Sotul a mai cheltuit fara sa stie cui da o gramada ca vin asistentele si infirmierele si spun:Stiti eu am facut aia sau eu am facut aia si el a dat ca nu a a stiut, daca era dupa mine nu mai dadeam nimic.Doctoritei Daduianu i-am mai dat cred ca 500 000 ca am prins 8 martie si atat, banuiesc ca i-a dat el din cei 300. M-a operat vineri si a venit inclusiv sambata si duminica sa vada cum ma simt, miercuri am plecat acasa si la 10 zile la el la cabinet la scos atele.
Cam asta a fost, totul vorbit cu el dinainte si acum o sa fac la fel, mi-a zis ca dupa 20 sept hotaraste cand intervine si atunci o sa il intrebe sotul direct cat sa dau la anestezist si cat vrea el.
Am impresia ca baga cezarienele la cerere pe tura dr. Daduianu ca el nu are cum sa faca internari in judetean.
Dc imi mai aduc aminte de ceva mai scriu.
Am fost si la targ, mi se pare cam slabut ma asteptam la ceva mai multe, pe mine ma interesa patut si un leagan dar nu prea ai de unde alege, parerea mea.
V-am pupat.
O zi buna.
madaluta spune:
ina: si eu am tensiunea mica si toata sarcian am baut co cafeluta mica, dar cu aceptul medicului...
Dr dantes acum cere 350 pt cezariana si 250 pt nastere normala..Am prietena care l-a intrebat sapt trecuta direct si tot direct i-a si raspuns...
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
ina78 spune:
Sint tare derutata... La cezarianat trebuie sa fie doi medici?
Dr. Dantes opereaza cu Dr. Daduianu ptr. ca nu este meducul spitalului, asa stiam si eu.
Dar oare doar Dr. Daduianu opereaza singura sau tot asa vine si Dr. Dantes?
Cit despre cafelutza... inca nu am mers la medic, deoarece este in concediu. Asa ca ... parca m-as linmita la o guritza... la ce nu pot sa renunt este ciocolata.
eu - Ina
- puiutul meu
alina_1980 spune:
din cate stiu eu medicul care e atunci de garda iti face internarea si te preia el pana apare si medicul tau care te-a urmarit toata sarcina! daca e nastere provocata sau cezariana programata poti merge cand e medicul tau de garda si te preia el direct(asta in cazul in care el lucreaza cu norma intreaga in spital)daca nu se aplica prima varianta!
Alina 7+
bebe
www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?mode=fromshare&Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Ux=0" target="_blank">noi doi
calinclaudia spune:
Doar 350 euro acum?
Eu imi pusesem deoparte mai mult din moment ce anul trecut in martie am dat 300; daca ar fi asa ar fi super, mi-ar mai ramane si mie ceva banuti.
E sigura informatia cu 350 euro?
Sotul oricum o sa il intrebe.
ina78 spune:
Adica ... eu daca merg la Dr. Daduianu si ea lucreaza in spital... voi naste numai cu ea.
Aaaaa... ma supar... vreu si eu doi medici... unu` sa ma tina si altu` sa .... Glumesc.
Pina la 9 luni... am timp sa mai schimb medicii, nu?
eu - Ina
- puiutul meu