Gravidute si mamici de Constanta

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Hai salut fetelor! Eu sunt franta de picioare ,mi-am luat niste balerini si mi-au facut niste bataturi,mama mama!ca am umblat toata ziua,am fost sa caut un cadou,am fost sa ma tund si fiindca nu aveam programare la manichiura(imi era lene sa mi-o fac acasa)m-am dus la un alt coafor ,care stati la casa de cultura ,cel de langa Tetoya,sa nu va duceti-260.000 lei.
Eu desi nu am 30 ani ,si sarcina trecuta si acum mi s-a recomandat sa fac triplu test,acum l-am facut la Synevo ,cand aveam 16 saptamani si am dat 1.100.000 in 8 zile a fost gata.
Eu nu am fost la targul de bebelusi ca am luat atatea si am de la Amalia(pt cele care nu stiu ,eu am avut o fetita care mi-a murit la 37 saptamani ,am facut preeclamsie).
Acum fug,ma duc sa ma fac frumoasa ca e ziua nasei noastre.
Va pup,o seara placuta!

Mihaela 34+Theodora Natalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

quote:
Originally posted by lnlaura

creem ms si tie de primire apropo ziceti-mi si mie va rog unde are loc targul de bb-i?

La Liceul Mircea, in sala de sport. Intrarea dinspre parc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaD29 spune:

adica 26 de lei doar manichiura?? dar ti-a facut ceva deosebit fata de o manichiua clasica?
Inlaura bun venit

Dana 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lnlaura spune:

ms creem,ati fost,va duceti?
ms si tie DanaD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaD29 spune:

fetelor multumesc pt informatiile referitoare la triplu test....ma speriasem sa nu fie peste 300 ron

Dana 13+

Mergi la inceput

3 mil dau eu acum pe 10 fetelor la provita pt 4D unde sper ca voi afla ca este baietel,daca vrea sa ne arate

nu mai sunteti? eu expre m-am logat si aici ca sa nu ma mai plictisesc caci mai sunt logata intr-un loc dar nu stiu unde mi-au fugit fetele

eu v-am pupat fetelor,noapte buna,pe maine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1980 spune:

buna dimineata, ce fac fetele, urez si eu fetelor noi si pe forum si la acest topic si va urez o zi minunata si un inceput de weekend excelent!

Alina 7+
bebe
www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?mode=fromshare&Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Ux=0" target="_blank">noi doi

Mergi la inceput

'neata fetelor si ms de primire alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Neata si bun venit noilor fete adina,inlaura si tina.tare mi-e drag cand vad ce gasca ne strangem..
Aveam planuri mari pt ieri..dar mai nimic n-am facut din ce imi propuesem: masaj, manichiura cosmetica...nimic.
A venit in vizita o prietena gravi in 6 luni si cateva ore am dat "instructiuni"...Apoi am mers la targ...E la fel k anul trecut.. Pt nou nascuti si bb-i pana intr-un an foatre multe lucruri si foarte interesante....Bineinteles preturi pe masura caci lucrurile sunt numai de firma...Hainute super...dar enorm de piperate..O pereche de ghetute din piele 150 lei...un trening de la 70 lei in sus...o geaca de toamna iarna peste 100 lei...Poate erau si mai ieftine..nu m-am uitat la absolut toate lucrurile,decat la ce mi-a placut si as fi vrut sa-i iau.. Daca mie nu mi-au atras privirile....am trecut mai departe...
I-am cumparat un pulovaras la 45 lei si o vestuta la 37....voi mai merge si duminica impreuna cu Cip pt k vreau sa-i iau o geaca de toamna -iarna si nu m-am putut hotari...
In rest...tot ce vrei si nu vrei: carucioare care mai de care mai sofisticate cam de la 4-5 mil in sus..., patuturi cu salteluta vibratoare, cu melodii de leagan , lumina de veghe, etc de la 6 mil, lenjerii, saltelute, jucarii, mobilier...gradinite particulare, agentii pt bone si menaj, agentii care organizeaza petreceri...chestii de-astea.Am primit pliante de la majoritatea si daca vad ceva fug din nou...Toti insa ziceau k preturile afisate acum sunt cam cu 30-40% mai ieftine decat in mod normal in magazine sau pe siturile lor....Deci profitati din plin!!!

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

mav: noi primim alocatia pe card.Nu stiu dc se poate vira direct intr-un cont.Stiu doar k trebuie sa ai card la anumite banci care au protocolul incheiat cu primaria .

e binevenita si ideea cu listuta medicilor pediatri buni si adresele lor caci eu inca nu am un medic competent...Stiti cumva cum se procedeaza cand migrezi de la un medic la altul?

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput