Gravidute si mamici de Constanta

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lnlaura spune:

buna gravidute din ct ,ma primiti si pe mine la voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

quote:
Originally posted by creem

Dr. mea de familie este medic pediatru, si la ea merge o prietena de a mea cu fetita, dupa ce a schimbat mai multi.O cheama Blacioti si are cabinet pe Lapusneanu, mai sus putin de Trocadero. Ea e multumita de dr., vine si acasa la orice ora. Si cred ca o poti incrie pe fetita direct la alt medic de familie care sa fie si pediatru, nu neaparat al tau. Asa asutesti niste bani la fiecare consultatie.

Si eu am auzit de bine despre aceasta dna dr, dar nu am avut onoarea s-o cunosc personal.

Impresii despre nasterea lui Sebi am scris aici. Intreaba-ma ce vrei sa stii!
La dr Rusa la cabinet, nu-s cele mai grozave conditii, stii daca esti pacienta lui. La dna Rusa la echo, n-as mai merge vreodata... nu e nici priceputa si are si un aparat de mult depasit. In schimb, pe el, am putut sa-l sun mereu cand am avut nevoie (pe mobil) si nu m-a lasat balta. La maternitate a venit intr-un suflet, in toiul noptii (in 10-15 minute dupa ce l-a sunat asistenta, caci eu deja aveam 6-7 cm dilatatie), desi eu ii "trasesem clapa" la ultima consultatie, cand trebuia sa fi "programat" nasterea.
In timpul sarcinii, la nastere si dupa, dr Rusa s-a purtat ok cu mine, mi-a vorbit frumos, mi-a raspuns cu rabdare la absolut toate intrebarile, n-am ce-i reprosa.
Cand am avut nevoie de chiuretaj, dupa avortul spontan, a fost tare greu. Cred ca n-a prins bine anestezia locala, el nu mi-a vorbit prea frumos, o fi fost obosit, nervos, cine stie, dar am simtit tot si a fost groaznic. Totusi, m-a "curatat" bine, atunci n-am avut probleme cu ciclul de "dupa", peste 3 luni am ramas iar insarcinata.... am avut iar probleme, dar el pleca in concediu, asa ca...
Deci, mai bine ma intrebi ce altceva vrei sa stii, si-ti spun cu placere.

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=GKYNNZo301E&mode=related&search=" target="_blank">Dupa noapte vine zi!

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lnlaura

buna gravidute din ct ,ma primiti si pe mine la voi?

Elena, bine ai venit pe . Spune-ne mai multe despre tine! Vad in profil ca esti insarcinata in 14s. Care dr iti supravegheaza sarcina?

www.youtube.com/watch?v=GKYNNZo301E&mode=related&search=" target="_blank">Dupa noapte vine zi!

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

ooooooffffffff mav inca nu m-am hotarat inca sunt la med de fam care-mi urmareste sarcina sunt indecisa,oscilez intre dr.raica dan si dr.cristurean
nu stiu....???? ms de primire,credeam ca nu ma baga nimeni in seama aici

Mergi la inceput

ms de primire mav,credeam ca nu vrea sa vb nimeni cu mine aici
inca nu m-am decis la ce med ginecolog sa-mi urmareasca sarcina(sunt inca la med de fam si atat)oscilez intre dr.raica dan si dr.cristurean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Mav...multumesc pentru informatii...de echo stiu, ca eu mai merg si la Dr. peteanu pentru echo si nu se compara sici aparatul si nici "persoanele".
Poate te mai "bat la cap" pe parcurs!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lnlaura

ooooooffffffff mav inca nu m-am hotarat inca sunt la med de fam care-mi urmareste sarcina sunt indecisa,oscilez intre dr.raica dan si dr.cristurean
nu stiu....???? ms de primire,credeam ca nu ma baga nimeni in seama aici

Laura...cum sa nu te bagam in seama??? Bine ai venit! si sarcina usoara in continuare!
Dar nu intram probabil asa de des, si din cauza asta probabil nu primisei raspuns!

30

Mergi la inceput

Nu a fost nimeni azi la targ? Eu cred ca o sa ajung sambata, dar vroiam impresii de la voi!

Mergi la inceput

creem ms si tie de primire apropo ziceti-mi si mie va rog unde are loc targul de bb-i?

Mergi la inceput

Inlaura, primele 10 mesaje sunt moderate si pt noi nu sunt vizibile imediat ce ai postat tu, dupa ce treci de primele 10 mesaje, o sa vedem si noi "in timp real" ce scrii si vei primi raspunsuri, nu vei ramane "nebagata in seama"!

creem, nu stiu daca ai citit la aspirante cand am scris, pt al doilea chiuretaj, am fost si eu tot la dr peteanu (ea), pt ca dr rusa pleca in concediu si mamacita (dr balcan alina) inca nu nascuse si dadea anestezie generala la cabinetul peteanu (deci am fost acolo dupa mamacita de fapt). bine-nteles ca e o mare diferenta si intre ecograf si intre persoane si intre... curatenia din cele doua cabinete.
cu toate astea, desi operatia mi-a fost facuta in conditii mai bune, mai... civilizate, uite ca dupa al doilea chiuretaj (nedorit evident), am probleme cu ciclul... cu hormonii... si nu sunt sigura ca totul este ok acolo jos...
...asa ca... fiecare e cu norocul ei...

Mergi la inceput