Gravidute si mamici de Constanta

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

roxxi, bine ai venit!

Pt cele care nu stiau ca exista, la sectiunea "Prieteni dintotdeauna", subiectul despre Cta a ajuns la capitolul 91!

In ton cu vremea de afara:

www.youtube.com/watch?v=6elPsePf-YE" target="_blank">Toamna- Tudor Gheorghe

www.trilulilu.ro/Blanche/524cf6ef8b0ab8" target="_blank">Niciodata toamna-Tudor Gheorghe

www.youtube.com/watch?v=wsc78M5DBZM" target="_blank"> Emotie de toamna (Nichita Stanescu)- cu Nicu Alifantis

www.youtube.com/watch?v=GCEwFm6C44w" target="_blank">Monosilab de toamna (George Bacovia)- cu Anda Calugareanu

www.youtube.com/watch?v=zomJRuuG5O4&mode=related&search=" target="_blank"> Lasa-mi toamna pomii verzi- cu Margareta Paslaru

www.youtube.com/watch?v=Fio48tTRL60" target="_blank">Toamna romantica (G. Toparceanu)- cu Toma Caragiu

www.youtube.com/watch?v=aUr0d3j7vf8" target="_blank">Toamna in Bucovina

Intrebare pt mamici (raspunsul poate deveni de interes general): alocatia copilului se poate lua direct pe card sau se poate vira intr-un anume cont? Ca luna trecuta... ne-a sarit factorul postal... si acu' tre' sa mergem la Casa de pensii, sa facem cerere sa mai primim banii copilului...

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=GKYNNZo301E&mode=related&search=" target="_blank">Dupa noapte vine zi!

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Bine ai venit ROXXY?
Esti cumva ROXY a mea??Adina sunt cu bubulina mea, Alexia...

Vad ca datele coincid, tu trebuie sa fi.Cum te mai simti, ce face bb?

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Stiu ca am vazut un subiect legat de alocatia pe card. Am dat o cautare si ... sint citeva sub. l legisltive cautare dupa alocatie pe card... criau si pasii...

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxxi spune:

Adinuta??? Wow....roxi a ta sunt hihi

am intyrat si eu peaici azi....
Pupici multi!

ce tare...

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

salutare de la o infrigurata ,
spunea cineva de niste detalii legate de o cezariana facata de Dantes? Pe mine m-ar interesa mai multe detalii, Claudia sunt pe receptie...multumesc.
A fost cineva la targ? mie nu mi-a venit sa ies din casa din cauza frigului, imi astept sotul si poate dau si eu o fuga mai tarziu.

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Da, Rox si eu am descoperit tot azi subiectul.

Am aflat de la Mada prietena mea.

Asa mai vb si noi!

Sapt viitoare vin in C-ta , acum sunt la Slatina!!!

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxxi spune:

Pupici!
Saptamana asta e targ d ebebei...abia astept s amerg

Va pup buburuzelor!

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Eu am facut triplu test la synevo si a costat 150 ron si sa stiti ca nu m-a stresat prea tare.

Roxxi eu tre sa nasc in nomebrie, dar cre4d ca stii deja de la odisee..

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by calinclaudia

Am si eu o mare problema: nu stiu nici un pediatru bun la care sa inscriu bebica cand vom veni acasa din spital, imi puteti recomanda pe cineva?

Dr. mea de familie este medic pediatru, si la ea merge o prietena de a mea cu fetita, dupa ce a schimbat mai multi.O cheama Blacioti si are cabinet pe Lapusneanu, mai sus putin de Trocadero. Ea e multumita de dr., vine si acasa la orice ora. Si cred ca o poti incrie pe fetita direct la alt medic de familie care sa fie si pediatru, nu neaparat al tau. Asa asutesti niste bani la fiecare consultatie.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mav

Angi, poate ar fi bine sa facem si o lista cu dr pediatri...?
Cum eu am nascut -natural- cu dr Rusa si am avut si "fericirea" de a face chiuretaj la el la cabinet, poti sa ma treci ca si pacienta de contact, pot da multe detalii....

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=GKYNNZo301E&mode=related&search=" target="_blank">Dupa noapte vine zi!

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Si eu sunt pacienta dr. Rusa...poate ne dai mai multe informatii despre nastere, te rog.

Mergi la inceput