Gravidute si mamici de Constanta

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaD29 spune:

multumesc pt raspunsuri inca nu stiu ce sa fac in leg cu TT pt ca nici eu nu vreau un stres in plus dar daca d-na dr mi-a recomandat ....
Roxana concediu placut !

Dana 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Eu am facut bitestul din gresala... daca doctorul zice... fac si TT cu placere... Presupun ca e o confirmare in plus a faptului ca e ok.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calinclaudia spune:

Buna ziua gravidutelor.
Desi va citesc de mult nu am postat pana acum: sunt insarcinata in 36 saptamani si in evidenta la dr Dantes. Am tot vazut pe aici vorbindu-se despre el; eu am nascut o data cu el anul trecut in martie( cezariana programata) un baietel care din pacate acum e un ingeras( nu din cauza lui Dantes) si acum imi va face cezariana la sfarsitul lunii septembrie; stiu cum se procedeaza ca am experienta anterioara si dc intereseaza pe cineva ceva despre el ii raspund cu placere.
Am si eu o mare problema: nu stiu nici un pediatru bun la care sa inscriu bebica cand vom veni acasa din spital, imi puteti recomanda pe cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_lou spune:

Salutare la toate mamicile si burticilor de aici,datorita Madalutei am aflat si eu de voi!Sunt o mamica de iunie 2007,am un baietel obtinut prin fiv pe nume Patrick Andrei si sunt din Cta.Am nascut la spitalul judetean cu dr Tomescu A de care sunt foarte multumita.Daca aveti intrebari,va raspund cu placere.

poze cu Patrick si noi

Mary,mami de Patrick Andrei(14.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Salutare tuturor si bun venit noilor gravidute si mamici, Adina, Claudia, Mary!

Yannia, si eu am facut Pregnyl, tot la indicatia dr Tutunaru, intr-adevar sarcina s-a fixat foarte bine (initial avusesem o mica zona de decolare langa saculet care s-a rezolvat cu Pregnyl-ul), insa... embrionul s-a oprit in evolutie (nu exista nici un fel de tratament in cazul in care embrionul nu este viabil; asa ca pana la urma... am facut degeaba Pregnylul...).
Daca, la indicatia medicului!, vei avea nevoie de tratament cu Pregnyl, eu mai am la frigider (se pastreaza la rece) si inca in termen, vreo 9-10 doze de Pregnyl de 5000 de unitati si ti le donez cu placere, ca mie nu-mi mai trebuie!

Claudia, copilul se inscrie la medicul de familie. Daca vei avea nevoie de pediatru, poti mergi la unul cu trimitere de la medicul de familie sau... platesti consultatia.
Eu iti pot recomanda sa mergi la dna dr Dumbrava (are cabinetul acolo unde are locatia si dr ecografist Ciufu- din lista de la inceputul capitolului) sau la dr. Badescu Anca (are un cabinet in Tomis Nord, vis-a-vis de Scapino si un cabinet in Navodari -nu stiu exact locatia, dar ma pot interesa).
Pot sa-ti dau pe privat nr de mobil ale ambelor dne dr (nu stiu daca e ok sa le postez chiar aici). Amandoua sunt tinere si dragute, sunt mamici (deci au experienta proprie) si sunt de gasit in caz de urgenta.

Angi, poate ar fi bine sa facem si o lista cu dr pediatri...?
Cum eu am nascut -natural- cu dr Rusa si am avut si "fericirea" de a face chiuretaj la el la cabinet, poti sa ma treci ca si pacienta de contact, pot da multe detalii....

Ina, ai mai fost azi la Synevo sau te-ai hotarat sa astepti intoarcerea dnei dr?

O zi buna tuturor!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=GKYNNZo301E&mode=related&search=" target="_blank">Dupa noapte vine zi!

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

ne adunam, ne adunam!!

bine ati venit la subiect fetele noi (adina si mary) si pe forum (claudia)

Nici eu nu am facut TT, nu de alta, dar doar ca sa-mi spuna un risc statistic nu mi s-a parut ca merita. Dr Belcin nu l-a recomandat, am intrebat daca varsta tatalui e relevanta (adica a trecut in decada cu 4x), mi-a zis ca nu, doar a mamei, iar eu mai am juma' de an pana la 30, m-am scos!!

Maine dimineata vreau sa merg la targ sa-mi fac o impresie. Se mai inscrie cineva? si poate povesti cineva daca a fost deja cum se prezinta lucrurile?

Monica 22+

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Fetelor, eu plec peste juma' de ora sa iau rezultatul de la TT (in care sincer nu prea am incredere). L-am facut fiindca asa mi-a zis dr. (eu merg la dr. Tomescu), dar faza e ca eu n-am facut ecografia aia care masoara translucenta nucala, am ratat-o fiindca a trebuit sa plec din C-ta. Cred ca dr. m-a trimis sa fac TT fiindca am deja 30 de ani, anul asta pe 25 decembrie o sa fac 31. Tineti-mi pumnii sa fie bine, ca altfel o sa am un stres nasol desi stiu ca analiza asta are o marja de eroare mare. Si apropos, l-am facut la IDS si a costat 1 milion.

Va pup,

Tina 16+ si Andrei (6 ani)

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

bafta multa Tinna, si fara stres ca o sa fie bine!! ca sa nu te stresezi prea tare ai incredere in bb-ul tau ca e bine, si lasa medicul sa interpreteze testul, nu panica tu la procentul pe care ti-l da, medicul stie ce inseamna el de fapt si daca e o problema!!
te si te aspteptam cu vesti!!

Monica 22+

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxxi spune:

Buna fetelor!
Nici nu am stiut ca exista un astfel de forum...si eu sunt din Constanta. Mai e careva la dr. Cucu?
Va pup pe toate!
Cine mai e de nascut in noiembrie?

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Mav nu am mers, nu am reusit sa-mi "fac programare" (telefonul suna in continuu...) si daca am vorbit cu doctor si m-a linistit ... stau cumintica pina pe 18.

Iau acid folic acum.

Fetelor, eu glumeam cu TT, nu stiu cu ce se maninca eu am facut aiuirea celalalt test... nu va luati dupa mine - asa sint eu mai glumeata

Docdecap si Tinna S. ar trebui sa facem un club ... mamici de 30 ...

Miine sa povestiti si voi ce vedeti la tirg. As vrea si eu sa ajung, dar ma tem ca plec cu sacosele de acolo... si nici 5 sptamini nu am.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput