Gravidute si mamici de Constanta

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Buna dimineata,

AngeliquedeS am renuntat la role. Insa stim ca miscarea este necesra, acum vad ca nu trebuie efort...
Yannia nu intra in panica. Sa mergi si la doctor sa vezi daca poate deranja. Da o cautare pe Dc ca am impresia ca am mai citit de un caz similar. ca nu stiam eu despre ce e vorba
Bine ca sarcina e la locul ei.
Bisous drum bun si spor la cumparat cadou.

Dana, Mav, Mada, Roxx ... m-am apucat sa iau acid folic. Vedeti ce ascultatatoare sint.
Alina trebuie s-o corupem si pe Yannia la odisee.

Va pup pe toate si va mai stresez din cind in cind. Aveti grija de bebiti si de burtici, mai ales acum ca a venit frigul.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Buna dimineata, burtici si mamici!
Madaluta, m-am gandit sa nu ma agit prea tare cu chistul ala, insa am vazut si eu pe monitor o ditamai pata neagra... acum nu stiu daca, cu adevarat era chist luteinic. Asa mi-a zis... Azi merg la d-na dr. Belcin.
Ofera-ti o zi numai pentru tine: relaxeaza-te, fa ce-ti place, mergi la cumparaturi. Iti va incarca bateriile.
Dana, eu nu cred ca-l voi face, mai ales ca da foarte multe alarme false. Sunt de parere ca mai bine fac o eco morfologica la dl dr. Pop in care am toata increderea.
Alina, as vrea sa vin la odisee. Sper sa nu ma grabesc.
Bisous, ca si cadou pentru soacra cred ca ar fi bine sa-i cumperi ceva personal, ceva ce stii ca-i place.
Mie, mi-a dat soacra-mea de ziua mea, cu cativa ani in urma, o vaza mare cu gatul lung, din aceea care trebuie tinuta pe jos. Printr-un prilej nefericit, mi-a cazut vaza in cap de pe sifonier si mi s-a spart in cap ( o pusesem acolo ca sa nu mai umble nepotica mea cu ea cand venea la mine si avea o placere sadica s-o tarasca dupa ea, pe gresie). I-am zis soacrei in gluma ca " lovitura a fost cu dedicatie" si de atunci n-am mai pupat vreun cadou de la ea, pentru casa, ci doar lucruri personale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Ina, miscarea este ideala si recomandata pt gravidute, insa rolele intra deja in categoria sport extrem in starea noastra. cele mai indicate sunt plimbarile pe jos si inotul, eu ma rezum la plimbari ca nu am unde inota!

Dana, eu nu am facut triplu test pt ca nu am nevoie de un motiv de stress in plus, e o simpla evaluare statistica ce nu e ilustrativa deloc!! Poate sa iasa bine si bebe tot sa aiba probleme sau sa iasa fff prost si bebe sa fie ok. O colega de-a mea cu TT perfect a trebuit in luna a 6-a sa faca avort terapeutic pt ca bb avea o malformatie ff grava.

Mada, ce harbicuta ai fost... Saptamana viitoare noi ne apucam de varuit Mergi la masaj si la manichiura neaparat, asa imi doresc si eu un masaj!!!

Bisous, drum bun sa ai! Despre cadou, nu stiu ce sa iti spun din pacate...

Pupici,
Angelique 24+ bb Victor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Buna fetelor,

vreau si eu la voi.numele meu este Adina(ghibuadina, nume de inregistrare).Sunt mamica .Am o fetita, Alexia, in varsta de 6 luni si jumatate(23.02.2007).Am nascut la maternitatea din Medgidia, cu d-l dr.edward Balasa, a carui pacienta sunt de la bine de 3 ani.Deci detalii despre d-l dr, tarife, maternitate pot oferi si eu.

Va pup!!

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1980 spune:

adina, bine ai venit si sa iti traiasca bebelusa!

Alina 7+
bebe
www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?mode=fromshare&Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Ux=0" target="_blank">noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Informatii despre programul d-l EDUARD BALASA:
Luni- 13.30-18.00
Miercuri- 13.30-18.00
Vineri- 13.00- 15.00

Se merge cu programare in gen, e ff aglomerat, d-l dr sta peste program.Dc cineva vrea la urgenta, te primeste iar tariful regimului de urgenta este inca o data tariful ex efectuate.

Chiuretaje se fac lunea si miercurea.

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Yannia tot raul spre bine, cu vaza. Macar capul te-a durut??? Mie inca-mi cumpara socrela tavi, tigai, servicii... crede ca ma apuc de gatit inca.
Angelique am inteles ideea. Desi parca si teama sa mai merg pe jos imi este.
Adina bine ai venit.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

salutare!
brrr, ce frig e afara. am fost de dimi sa-mi fac analizele siam inghetat.
referitor la triplu test, eu nu am facut. la fel ca si angelique, nu am nevoie de un stres in plus.
de azi sunt in concediu medical .

vine Luca Teodor

Roxana 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Ina, imagineaza-ti ce placut a putut fi... Nu vreau sa lungesc vorba ca sa nu fim off topic.

Madaluta, am o intrebare pentru tine, te rog. Am inteles ca tie, dl dr. Tutunaru ti-a dat Pregnyl in timpul sarcinii. Ai fost personal la d-lui, ti la dat in urma unui set de analize sau doar l-ai sunat? Intreb asta pentru ca as vrea sa fac si eu insa nu stiu daca ar fi potrivit pentru mine si daca vin eu cu ideea asta, mi-e frica sa nu ma trimita d-na dr. la plimbare. Problema e ca am niste pete maronii care ma ingrijoreaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns esma_angel spune:

salutare salutare si de la noi!!!!

noi suntem bn crestem, crestem nu stiu unde o sa ajungem la 9 luni (in primele 5 luni nu aveam deloc burtica si acum mi-am speriat toate prietenele cu burtihania mea)

in legatura cu TT (triplul test), eu stiu ca este recomandat gravidelor peste 30 de ani, alea carui pliu nucal este mai mare.....nu stiu exact cat.
pe mine dr. Daduianu m-a intrebat dc vreau sa-l fac, ea a spus ca nu este cazul caci pliul nucal este de 1.7 ceea ce era bine si nici nu am peste 30 de ani, si eu m-am hotarat sa nu-l fac tocmai de a scapa de stresul asteptarii rezultatului , care din cate am inteles are o marja de eroare de cam 25-30 % (ceea mi se pare destul de mare)

in alta ordine de idei, citisem ca dna Daduianu este in concediu, stie cineva cand se intoarce, caci eu am programare la dansa luni la Ava si nu stiu inca nimik, adevarul este ca nici nu m-au sunat de acolo sa ma anunte ca nu va fi (cum o fac de obicei)

in rest sarcina usoara noilor venite in odisee si bebici sanatosi.......

Melek, mamica lui Esma (06.10.2003), si 28+

Mergi la inceput