Gravidute si mamici de Constanta
Raspunsuri - Pagina 16
creem spune:
Ina nu risti absolut nimic, dar important e sa ai rabdarea necesara sa astepti. Si incertitudinea pe mine ma "omoara". Dar daca o sa iti ocupi timpul cu alte activitati, o sa treaca mai repede!
ina78 spune:
Nu o mai iau ca pe-o incertitudine... e certitudine... stiu sigur ca am 2 liniute, ca nu a mai venit CM. Deci fac bebe.
Puiu` face pui (asa ma tingui acasa)
eu - Ina
eu - puiutul meu
creem spune:
quote:
Originally posted by ina78
Nu o mai iau ca pe-o incertitudine... e certitudine... stiu sigur ca am 2 liniute, ca nu a mai venit CM. Deci fac bebe.
Puiu` face pui (asa ma tingui acasa)
eu - Ina
eu - puiutul meu
BRAVO! Asta e atitudinea care iti trebuie!
ina78 spune:
Cu voi alaturi vine si dr. mea.
Mav saru-mina. M-a determinat sa vad ca trebuie sa am bucur de ce am - un camin frumos si posibilitatea de a fi mamica peste vre-o 8 luni.
La ce atit agitatie?
Trebuie facut vre-un tratament? S-o mai sun pe dra.?
- Ina
eu - puiutul meu
mav spune:
ina doar stai linistita si bucura-te ca inca n-ai greturi (e normal acum). si n-o mai suna pe dna dr, ca o innebunesti! doar ai vorbit cu ea si ti-a spus tot ce ti-am spus si noi.
deci: vine bebe de ina!!! bravo!
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
mav spune:
www.youtube.com/watch?v=GKYNNZo301E&mode=related&search=" target="_blank">pt Ina (vaz ca ti-ai schimbat semnatura!)
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
ina78 spune:
Saru-mina.
Astazi povesteam ca iubesc muzica roamneasca - ca Angela e preferata mea. Am si in masina un cd pe care-l tot ascult. Angela, Catalin Crisan, Komornic.
Am gasit si Marea Cinta...
http://www.youtube.com/watch?v=yS5HwDXqioA&mode=related&search=
Voi ati luat acid folic??? Mamicile de mai iau ... fara recomandarea medicului.
eu - Ina
- puiutul meu
madaluta spune:
Ina: e bebe !!sigur e bebe... ai atatea teste pozitive.. nu puteau fi gresite toate...
Daca nu ai nici scurgeri nici dureri de burtica nu trebuie sa-ti faci griji si sa alergi la medic . totusi poti lua acid folic pana cand ajungi la prima consultatie.
alina: Hiv-ul tot acolo l-am facut, gratuit, fara trimitere fara cozi sau alte impedimente.
daniela: e foarte bine daca dantes iti programeaza nasterea.Asa vei sta si tu linistita si vei sti sigur k vine.este super.
medamaya1esti insarcinata cu tripleti????? sau e o eroare in listuta de la inceput?
roxx:eu am RH pozitiv, dar stiu k trebuie sate vaccinezi si sa iti masori periodic IR-urile dc il ai negativ. Imi pare rau k nu stiu mai multe...
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
madaluta spune:
inacred k am scris in acelasi timp despre acidul folic.da, toate mamicile trebuie sa ia ,chiar si fara recomnadarea medicului caci nu e un medicament propriu-zis, ci vitamina B9, foarte importanta in prevenirea anomaliilor sistemului nervos si ale coloanei vertebrale la fat
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
ina78 spune:
Tripleti... super. Vreau si eu, se poate? Macar gemeni.
Deci sa iau singura acid folic? Cit? Cum? Sint pastile?
Saru-mina. In avans ca-mi rspundeti al intrebari.
eu - Ina
- puiutul meu