Gravidute si mamici de Constanta

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Ina, e clar ca esti graviduta. Acum cred ca te pot felicita, sa fie intr-un ceas bun, sa aveti un sanatos.
Trebuie sa iei in fiecare zi cate o pastiluta de acid folic de 5mg. Eu iau deja de vreo 4 luni dar niciodata nu-i tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

va intrebam de rh crezand ca mai e cineva care trece prin stresul asta de a merge la centrul de transfuzii de la spitalul mare. e o cucoana acolo.... mama mama..... in luna a patra am nimerit-o p'asta si radeam cu sora mea ( a mers cu mine) ca dk si data viitoare e tot asta eu nu mai fac nici o analiza. stresata de ziceai ca nu-si luase medicamentele de dimineata. a durat 1/2 de ora pana s-a schimbat, se tot plimba pe hol si zicea: "imediat" si iar intra intr-un cabinet. m-a durut cand mi-a luat sange si s-a invinetit si mana.
si, ce credeti, luna asta cand am fost, cine era de serviciu? tot tanti. cand am vazut ca intra a inceput brusc sa-mi bata inima tare si bb sse misca de ziceai ca vroia sa iasa prin burta. dar de data asta a fost ok. mai trebuie sa merg in lunile a 8-a si a 9-a si am scapat.
pana acum nu au aparut anticorpii. am inteles de la med ginecolog ca dk apar tre sa fac un vaccin la nastere.

vine Luca Teodor

Roxana 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Madalina, nu e nici o eroare pe listuta, chiar o sa avem tripleti. Angi stie ptr ca scriem amindoua si la sub. mamici de ian - februarie.Este sarcina obtinuta prin FIV, natural nu s-a putut, la a treia incercare.
Roxx si eu am rh pozitiv , dar cred ca sotul meu il are negativ, inca nici nu stiu daca vor fii ceva probleme din cauza asta, dar nu cred.
Insa finuta mea are rh negativ si sotul ei la fel si nu a avut absolut nici o problema cu sarcina.
Ina, nu e nici o problema sa iei acid folic, toti dr il recomanda in sarcina, sint pastilute mici de 5 mg si costa vreo 15000.

mEDA 14+

Mergi la inceput

ina, clar e bb. sarcina usoara si bb sanatos.

madaluta, ma uitam la pozele tale din concediu si m-a apucat nostalgia. in luna de miere am fost pe acolo. ehe, ce vremuri......

vine Luca Teodor

Roxana 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

quote:
Originally posted by ina78

Tripleti... super. Vreau si eu, se poate? Macar gemeni.

Deci sa iau singura acid folic? Cit? Cum? Sint pastile?

Saru-mina. In avans ca-mi rspundeti al intrebari.

eu - Ina

- puiutul meu

Ina, acidul folic il gasesti in pastilute ca atare sau in viaminele pre-natale, e clar acum care e mai ieftin... In pastilute doza e mai mare, dar nu e absolut nici o problema, excesul se elimina.

Monica 22+

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Saru-mina.

Astazi am sa-mi cumpar si de miine voi lua zilnic. Sint un copil foarte ascultator. Sa ma mai invatati si pe mine ce trebuie sa mai fac.

Medamaya sarcina usoara. Felicitari. Sa ai o sarcina usoara si bebiti sanatosi.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by medamaya1

Madalina, nu e nici o eroare pe listuta, chiar o sa avem tripleti. Angi stie ptr ca scriem amindoua si la sub. mamici de ian - februarie.Este sarcina obtinuta prin FIV, natural nu s-a putut, la a treia incercare.
Roxx si eu am rh pozitiv , dar cred ca sotul meu il are negativ, inca nici nu stiu daca vor fii ceva probleme din cauza asta, dar nu cred.
Insa finuta mea are rh negativ si sotul ei la fel si nu a avut absolut nici o problema cu sarcina.
Ina, nu e nici o problema sa iei acid folic, toti dr il recomanda in sarcina, sint pastilute mici de 5 mg si costa vreo 15000.

mEDA 14+

e problma doar atunci cand mama il are negativ si tata pozitiv.

vine Luca Teodor

Roxana 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Acum fac lista cu activitatiile la care am restanta. Stiti de cind n-am mai fost in parc sa ma plimb? Sau cu rolele? (poate cad si lovesc puiul)
Cu durerile e interesant... as spune ca am o senzatie de balonare parca... iar in loc de gretiuri imi place sa cred ca am o foame (pe care o detineam si inainte insa )
Yannia tu cit ai? Noi ne intrebam cam in aceiasi perioada parca...
Cred ca acum trebuie evitat tot ce atrage stres su nervi (roxx ia aminte) gindestye-te al ceva frumos cind te intilnesti cu tanti asistenta.
Cit despre acid folic, am mai invatat ceva. Dar spunea Docdecap ca sint si pastilutze prenatale. Sa iau de acelea? Sint mai bune?
Iau orice e nevoie.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

ina eu am luat cateva luni buni inainte de a ramane insarcinata si apoi pana la 3 luni de sarcina acid folic simplu si acum iau elevit. o pastiluta pe zi

vine Luca Teodor

Roxana 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

medamaya: supeeer! bravo, sa fiti santosi cu totii...e o minune...ti-a recompensat d-zeu chinurile si cele cele 3 incercari...

inasi mie imi place muzica romaneasca veche, dar cel mai mult folkul..sunt innebunita dupa el...
cat despre prenatale mai bine asteapta sa ti le prescie medicul caci sunt mai multe tipuri...De obicei se recomanda dupa primul set de analize.Eu am luat si prenatale si acid folic.prenatalele le-am luat de prin luna a 3-a

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput