Gravidute si mamici de Constanta

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

La Ava. Doctorita mea este in concediu. Si m-am apucat sa fac analize de capul meu pentru ca nu mai aveam rabdare.

Nu au profitat de naivitate ci de prostie.
Si nici macar nu conteaza... ?!?

Asistent de acolo plutea la fel de tare ca mine. A cautat pe o lista. Ca eu nu-mi aminteam exact cum se numeste analiza (bananaiam eu ceva cu bhcg sau bhgc ... )

eu - Ina

eu - puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Ina, eu cand am ramas gravidutza, si nu mai puteam de emotie, m-am dus la echo la dr. dascalu la provita si m-am rugat de asistenta, i-am zis ca e urgenta, am asteptat vreo ora dar am intrat si mi-a confirmat existenta sarcinii si pozitia in uter. Poate incerci si tu la un echograf, chiar si la policlinica cu plata, ca sa stai linistita!
Eu cred ca e sarcina sigur 100%! Dar stiu prin ce stari treci, pentru ca am trecut si eu la fel ca si tine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

salutare! ce mai faceti?
noi am fost putin prin oras cu diverse treburi, am murit de cald. speram ca s-a terminat cu caldura, dar m-am inselat.
maine dimi merg sa-mi fac niste analize.
o intrebare: mai are cineva dintre gravidutze rh negativ?

vine Luca Teodor

Roxana 27+

Mergi la inceput

Multumesc mult pentru sustinere.

Am niste trairi foarte stranii: emotii, nervi, stari de teniune, stari de beatitudine, supozitii, intrebari, presupuneri...

Off...

Roxx eu am rh pozitiv... deci ... Iar eu oricum plutesc, nu cred ca reusam sa te lamuresc cu ceva.

eu - Ina

eu - puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

roxx, eu am RH pozitiv... nu stiu ce sa-ti zic...

ina, ai grija cu dna dascalu... e priceputa la echo, dar nu e deloc "delicata"... si uneori cam "da cu parul" cu ceea ce-ti spune... (sunt patita rau!.... daca citesti mai in urma la aspirante... ai sa vezi prin ce-am trecut...)

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bisous spune:

Buna,
Ina calmeaza te si linisteste te ca nu faci bine la bebe cu starea asta de anxietate.eu t as sfatui daca ai timp sa te duci la orice ora la policlinica cu plata si sa ceri o echo doar sa vezi daca e ceva acolo,e un medic ecografist in permanenta.Si nu cred ca pentru atatea lucru trebuie sa fie super doctor.Ideea este ca daca ai intarziere doar 3 zile s ar putea sa nu sa vada nimic ca este prea mic , eu m am dus cu 5 teste de sarcina pozitive la4-5 sapt si nu s a vazut nimic,am mai consumat vreo 5 si la 7 sapt s a vazut la ecograf.Testele de sarcina se pozitiveaza fara sa fie sarcina foarte rar deci nu te mai stressa.Si apropo sa fiu in locul tau m as duce sa fac un scandal monstru la hotii aia cu analiza,pai nu te intreba macar in cite sapt esti sau cine ti a recomandat analiza
Va pup fetelor ca trebuie sa fug sa culc liliecii mei

mami de cristina 21/03/2005 si victor 20/09/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

fetelor, n-o mai incurajati pe ina sa faca scandal la lab, ca oricum faptul este consumat, banii i-a platit deja si nu-i face deloc bine sa se mai enerveze si sa se certe cu lumea! acum are nevoie sa fie calma si linistita! ... si... sa ne mai ceara si noua parerea... inainte sa mai faca vreo boacana, ca de-aia suntem aici, sa ne ajutam una pe alta!

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

quote:
Originally posted by mav

roxx, eu am RH pozitiv... nu stiu ce sa-ti zic...

ina, ai grija cu dna dascalu... e priceputa la echo, dar nu e deloc "delicata"... si uneori cam "da cu parul" cu ceea ce-ti spune... (sunt patita rau!.... daca citesti mai in urma la aspirante... ai sa vezi prin ce-am trecut...)

Stiu "talentul" dr. dascalu de a te descuraja, ca am mai fost la ea si cu alte ocazii, si cu soacra mea, dar pe mine m-a interesat atunci doar sa imi confirme sarcina, ceea ce a si facut.

Mergi la inceput

Saru-mina ptr. sfaturi.

Pentru ca am fost foarte agitata... si nervoasa... si in tensiune, acum schimb placa. (cit voi putea, am impulsurile de acasa... spune ca-i fac un bebel agitat ca mine).

De astazi pina pe 17-18 nu mai fac nimic. Nu mai merg nicaieri, nu mai sun pe nimeni, nu mai intreb. Astept.
Pai daca era sa imi intirzie CM, abia saptamina asta, mergeam la dr.
Asa ca ma plimb, maninc, ma ocup de treburi gopodaresti, merg la tuns (vreau sa-mi fac ceva nou la par - fara vopsea), stau la tv.
Credeti ca e bine? Astept prea mult? Risc ceva?

eu - Ina

eu - puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Ina, nu te mai stresa, incerca sa stai cit mai linistita, bebe-ul tau are nevoie de calm acum. La ECHO acum nu cred ca se va vedea ceva, e muit prea mica sarcina, eu ti-am mai zis cel mai sigur e Bhgu-ul, eu l-am facut la SYNEVO, si am primit raspunsul la 2 , in aceeasi zii.Si ca sa nu stai mult la coada du-te aproape de sfirsitul orelor de recoltat, adica la 10.

mEDA 14+

Mergi la inceput