Gravidute si mamici de Constanta
Raspunsuri - Pagina 11
roxx spune:
quote:
Originally posted by creem
Adriana LA MULTI ANI! multa sanatate si numai bucurii!
Roxx LA MULTI ANI! pentru aniversare si muti ani inainte fericiti!
multumesc, creem.
vine Luca Teodor
Roxana 27+
docdecap spune:
Mav, multumesc de vorbe frumoase. Eu am ajuns la un moment dat cand mi-era foarte greu la concluzia ca viata fiecaruia poate fi mai buna oricand, dar in orice moment este perfecta asa cum este. "traim intr-un fund de iad unde orice clipa este un miracol". si daca vedem miracolele din jurul nostru in fiecare clipa, asta e fericirea. Si daca mai adugam si niste perle de Sebi, deja taiem bilete la intrare
Roxx, despre holul de la mangalia am auzit povesti de cand ma stiu, eu m-am nascut la mangalia, unde mama din maternitate a vazut inainte sa ma nasca cel mai frumos rasarit de soare din mare. Si povesti despre holul pe care il tot facea ca io eram fomista rau de tot, iara mama era mica si cu putin lapte, pana la urma mi-a dat sa sug si de la o alta mamica. dar oricum, noapte sau zi, o strigau din capatul celalt sa vina ca plange cupilu' de foame...
Si Casa de piatra la aniversare!
fetele, ce ma bucur ca ne-am adunat!!
Monica 22+
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
mav spune:
roxx, merci pt lamuriri! ... ma gandeam eu...
LA MULTI ANI DE CASNICIE! SA FITI FERICITI IMPREUNA!
Pt tine, o lista cu aniversarile casatoriei:
1 an - nunta de hartie
2 ani - nunta de bumbac
3 ani - nunta de piele
4 ani - nunta de fructe / nunta de flori
5 ani - nunta de lemn
6 ani - nunta de zahar / nunta de fier
7 ani - nunta de lana / nunta de cupru
8 ani - nunta de bronz / nunta de lut
9 ani - nunta de salcie
10 ani - nunta de tinichea
11 ani - nunta de otel
12 ani - nunta de matase
13 ani - nunta de dantela
14 ani - nunta de fildes
15 ani - nunta de cristal
20 ani - nunta de portelan
25 ani - nunta de argint
30 ani - nunta de perla
35 ani - nunta de coral
40 ani - nunta de rubin
45 ani - nunta de safir
50 ani - nunta de aur
55 ani - nunta de smarald
60 ani - nunta de ametist
65 ani - nunta de alabastru
70 ani - nunta de platina
75 ani - nunta de diamant
...si noi aniversam in noiembrie... nunta de bronz!
Monica, multumesc (bine-nteles ca-s tare mandra de odorul meu, ca orice cioara)!
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
daniela76 spune:
Ina eu sunt pacienta doc Dantes si urmeaza sa nasc in Constanta.
Am foarte mari emotii, dar sper sa trec cu bine peste hop, as vrea sa nasc natural pentru a pleca cat mai repede acasa cu bubu, sa nu am prea mult de a face cu personalul spitalului.
Joi vine targul pentru bebici si viitoare mamici la Constanta, abia astept, poate gasesc un carucior rezonabil, in rest am luat aproape tot pentru bebe.
poze cu noi
jojo_miha spune:
Joi acum,este targul?unde este?Desi am zis ca nu voi cumpara nimic am inceput sa iau cate una ,alta,si targul nu l-as pierde pt nimic in lume.
Esma_Angel ai dreptate vorbeste foarte mult cu tine,bine ca eu si sotul o si zapacim cu intrebarile.,o s-o sun maine sa vedem cand ma cheama la cabinet ca normal este in concediu pana pe 15.
Mihaela 34+Theodora Natalya
daniela76 spune:
joi acum este targ , de pe 6 pana pe 9 la Liceul Mircea, este kids-expo, a fost si anul trecut, dar ma interesa din alte motive(expozant)...acum mi-a venit si mie randul sa cumpar pentru bubu meu cate ceva...
+35 sapt cu
poze cu noi
DanaD29 spune:
fetelor eu acum am venit de la dr. si sunt tare fericita ca l-am vazut pe bebe !!! se misca si mi-a intins si o manuta cu toate cele cinci degetute ,si avem deja 6,46cm
Dana 12+
creem spune:
DAna D felicitari pentru vestile bune! E super sa il vezi pe bb cand misca, mai ales ca la varsta asta il vezi pe tot, mai tarziu se vede doar pe bucati!
Daniela...unde la Liceul Mircea? Chiar in liceu sau ...unde ca sunt in ceata si nu vreau sa pierd targul!
mav spune:
Daca targul este tot acolo unde a fost si anul trecut, e in sala de sport a Lic. Mircea, iar intrarea este in partea dinspre parc, exact langa teatru.
DanaD, ce frumos! Si peste o luna inca se va vedea bebele "intreg" la echo... asa ca mai ai timp sa-l mai vezi inca o data in toata splendoarea! (Am poza cu Sebi, de la 16 sapt. si statea ca in hamac, picior peste picior!)
Ina, ai rezolvat cu analiza aceea? Da-ne o veste buna!
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)