Gravidute si mamici de Constanta
Raspunsuri - Pagina 12
roxx spune:
multumesc fetelor de urari.
mav, multumesc pt lista. o aveam si eu pe undeva dar nu am mai gasit-o. sunt tare haioase aniversarile alea.
vine Luca Teodor
Roxana 27+
madaluta spune:
gravidute..gravidute..multe gravidute..
...ce frumos...mi-e dor si mie de burtica..vreau sa fiu mai repede din nou ...
mav : doamne ce mic era sebi..dar tot strengar si cu zambetul pe fatza mereu...nu si-a schimbat fizionomia prea mult..
adryanala multi ani!!!
Despre Myralchiar ieri mi-am amintit, caci am citit niste Pm-uri ale ei de pe vremea cand avea probleme.Am incercat si eu sa dau de ea pe tot forumul..dar nimi...ultima ei postare e din iulie..sa speram k este bine si doar lipsa de timp o face sa nu mai intre pe la noi...
Sper k targul de anul asta de la noi sa fie mult mai amplu si cu preturi mai mici...k pe mine m-au terminat preturile de anul trecut...Sau poate k bugetuil meu e prea mic...( am uitat sa va spun k lucrez in invatamant...
roxxmulti ani fericiti impreuna!
daniela 76ai vb cu dantes dc vine in spial la nastere? Eu am o prietena pacienta de-a lui, iar ea a cerut cezariana si din teama de nastere dar si din teama k nu va veni el. A convins-o sa nasca normal, dar replica lui nu prea mi-a placut:" si daca nu voi fi eu, voi tine legatura cu medicul de garda"...
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
DanaD29 spune:
eu am crezu ca bebitul meu e un "geniu" ca a intins o manuta ,dar sebi m-a dat gata cu pozitia lui picior peste picior
Dana 12+
AngeliquedeS spune:
Stati asa... targ pt bebici si viitoare mamici in Cta,la liceul Mircea??? E prima data ca aud de asa ceva... Ce noroc cu voi ca uite ca aflu ceva foarte interesant. Si stie cineva cum este programul???
Pupici,
Angelique 23+ bb Victor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
bisous spune:
Buna fetelor,
Mai da active mai sunteti,nu intru citeva ore si ati scris deja 2 pagini.Ce ma bucur ca ne immultim si nu e nimic ca nu ne cunoastem toata bine,avem tot timpul sa aflam detalii pe parcurs.
Felicitari noiilor gravidute si aici o includ si pe INA care simt eu ca este sigur graviduta mai ales cu 2 teste pozitive,lasa ca te conving tu ca bebe este acolo cind ajungi .
Mav,am citit intr un final perlele lui sebi si m am tavalit pe jos de ris , am febra musculara la burta.Ai o comoara de baiat, sa iti traisca.Parerea ta despre Nocivin m a mai linistit,o sa fac tratamentul o luna si pe urma merg la control.
Anul trecut am fost la targul KIDS EXPO ,este de pe 6 sept pana pe 9,si din cite imi aduc amintedeschidea la 10,parca a trebuit sa astept in parc pana s a facut ora ca ma dusesem prea devreme.Dar nu mi s a parut ca aveau multe lucruri , am luat atunci un scaun de masa.Angelique stiu ca ti ai luat deja carucior dar acolo aveau anul trecut o gama larga.
Trebuie sa ma apuc si eu sa va pun poze cu printesa si prinsul ca deh ,are dreptate cind zice ca fiecare cioara isi lauda odorul
Va pupic pe toate,
mami de cristina 21/03/2005 si victor 20/09/2006
bisous spune:
Iarasi eu , am uitat sa va intreb daca a fost cineva la circul praga din mamaia si daca se merita,Ma gandeam sa o duc pe cristina ,ca aqua magicul l am programat pe saptamana viitoare daca e soare si e cald cum au spus.Va pup de noapte buna ca mi se inchid ochii
mami de cristina 21/03/2005 si victor 20/09/2006
Tinna S. spune:
Salut! Sunt si eu o graviduta si mamica de Constanta .
Am fost plecata o perioada mai lunga din Constanta la munte si n-am avut internet, iar acum m-am intors si am descoperit subiectul asta. Super initiativa! Ce ziceti, ma primiti si pe mine?
Tina 16+ si Andrei (6 ani)
bb2
alina_1980 spune:
buna dimineata tuturor, dana felicitari pt aceasta intalnire minunata cu BB!
tinna bine ai venit, bineinteles ca te primim la noi! toate fetele si o zi buna va doresc!
Alina 7+
bebe
www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?mode=fromshare&Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Ux=0" target="_blank">noi doi
DanaD29 spune:
Fetelor,cu burtici dar si mamici de bebei nazdravani,voi din a cata saptamana ati inceput sa cumparati cate ceva pt bebei?? va tot "aud" vorbind despre targ,cumparaturi ..carucioare .Eu zic ca nu sunt superstitioasa si nu ma iau dupa babe ,dar parca nu imi vine sa cumpar nimic inainte ,as vrea sa las totul pe ultima suta de metri ,chiar dupa nastere daca se poateVoi ce parere aveti?
Dana 12+
ina78 spune:
Eu sint tare suparata. Acum merg sa-mi faca analiza, la Ava - la celelalte laboratoare sint cozi mari - aici mi-am putut face programare si am la 9.30 ...
Mav am repetat testul urina si au iesit tot doua liniute, asa ca pina la analiza de singe am speranta ca e bebit.
Si a aparut un prim simptom... parca mi s-au intarit putin sinii.
Doctora Daduianu este in concediu asa ca ... trebuie s-o astept. As incerca sa merg la un alt medic, insa nu stiu la care sa se respecte programarile si sa nu stau cu orele la usa. Ma gindeam la Dr. Dantes - stiu ca el impreuna cu Dr. Daduianu operau impreuna.
Oare trebuie sa merg si la medicul de familie?
Astazi este a 31 zi ... deci ... nu mai vine, eu aveam CM la 28 zile. Cred ca pot incepe sa ma bucur. Rezultatul al progesteron nu a venit inca. Cum am rezultatele va bizii cu intrebari.
Va pup gravidute si mamici.
Tina bine ai venit. O sa te simti bine alaturi de noi. Desi una ca mine e cam stresanta.
Bisous sa te auda Dumnezeu. Incep si eu sa cred ca este sarcina si sa nu mai am dubii asa mari. La circ a fost o colega cu bebitul, insa a venit tare dezamagita ea, in schimb fetita a fost incintata - 4.5 anisori.
Madaluta cred ca o speriem pe Daniela de-a binelea, eu am o prietena a carei nastere a urmarit-o tot Dr Dantes, insa la nastere a fost asistata de Daduianu.
Roxx te urmam rapid - famem si noi 2 ani in scurt timp. La citi mai multi fericiti.
Revin. Va pup pe toate si toti... bebelusii.
eu - Ina
eu - puiutul meu