Gravidute si mamici de Constanta

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

a, si ca sa nu uit, ca neuronu' nu mai e ce era odata...

LA MULTI ANI Adryana, un bb sanatos si sa ne dai si noua din si din , ca suntem gravide si poftim!! -desi o sa te mai pup o data si la odisee, unde suntem colege!

FELICITARI Ina si Yannia pentru II, sa fie sarcini usoare si bebei furmosi si sanatosi!!

Si bun venit noilor constantence pe care nu le stiam, si la mai multe capitole!!

va iara,
Monica 22+ cu putsa

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1980 spune:

creem, multumesc, si tie la fel!
revin cu intrebarea mea, la etajul 6 e mai bine ca la 7 sau invers, ca am inteles ca unul e mai bun ca e proaspat renovat!
si rezervele sunt private?

Alina 7+
bebe
www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?mode=fromshare&Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Ux=0" target="_blank">noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns esma_angel spune:

quote:
Originally posted by jojo_miha
Esma Angel ma bucur ca mai e o pacienta a d-nei Daduianu pe aici,eu urmeaza sa fac cezariana cu d-ei in 4 saptamani.

Mihaela 34+Theodora Natalya

chiar as vrea sa stiu cum va fi la tine la cezariana caci sunt fff curioasa.
si eu tot prin cezariana va trebui sa nasc, cu dansa, caci prima nastere tot prin cezariana a fost (la dna Tomescu)
mie personal imi place fff mult de ea, este atenta cu tine si mai ales da fff multe detalii la echo...discuta cu tine...

va multumesc ca m-ati trecut pe lista si ma bucur ca am cu am gasit acest subiect......

Melek, mamica lui Esma (06.10.2003), si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns esma_angel spune:

as avea o rugaminte ptr cea care m-a trecut pe lista (scuze dar inca nu va stiu), caci in burtica s-ar putea sa fie fetita, inca neconfirmata 100% (caci acea si cordonul intre picioare), si in lista sunt trecuta cu un carucior albastru....

lunea viitoare ma duc la dr si poate se va confirma sau infirma acest lucru, dar ramane de vazut..........

multumesc anticipat....

Melek, mamica lui Esma (06.10.2003), si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Adriana, LA MULTI ANI CU SANATATE, CASA DE PIATRA SI BEBIC SANATOS!
(Scuze ca n-am fost pe faza, mi-a picat fisa mai greu.)

Monica, bine ne-ai gasit! Ce prezentare ! Vad din pozici ca ati fost si voi vara asta la Sibiu (ce frumos, mie tare mi-a placut acolo!) si ca ti-a crescut o burticica...buna... La mai mare!

Angi, am vazut si burtica ta! Tare esti frumoasa asa !

...Marturisesc ca uneori (rareori) ma simt putinel ciudat (mai degraba privita ciudat)... sa vorbesc cu voi... de-ale "zuzelor"... cat de mult mi-ar fi placut sa fi ramas colege de odisee... dar vreau sa stiti ca nu va invidiez deloc, fiecare are viata ei, iar eu sunt foarte multumita si recunoscatoare pt ceea ce am in viata mea, pt familia mea!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

alina, nu stiu sa-ti raspund la intrebare...

de fapt, am si eu una: la mangalia exista posibilitatea ca mama sa aiba bebelusul langa ea, in salon? ...ca eu stiam ca mamele stau separat de bebelusi, ceea ce nu mi se pare bine, mai ales ca acum cativa ani (cand am avut ocazia sa vizitez maternitatea din mangalia), trebuia sa mergi pe un hol luuung din salonul mamicilor, pana la nou-nascuti... si nu e un sport tocmai placut, imediat dupa nastere...

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

ADRIANA, LA MULTI ANI SI CASA DE PIATRA!
astazi aniversez 3 ani de la casatorie. ce a mai trecut timpul....

mav, la mangalia mamele nu stau cu bb in salon. sunt saloane separate. tot asa, e un hol lung......

vine Luca Teodor

Roxana 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Multumim pentru urari. Asemenea si voua. Sarcini usoare, mamici sanatoase si bebiti frumosi.

Monica ce prezentare... sa-ti spun si eu cite ceva. Am 30 ani, din Constanta, lucrez in Portul Cta, in trasporturi, nu avem copii iar acest va fii unul tare asteptat.

eu - Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1980 spune:

gata, va las, plec la servici, lucrez numai dupa-amiaza!
ne auzim diseara, o zi buna va doresc!

Alina 7+
bebe
www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?mode=fromshare&Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Ux=0" target="_blank">noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Adriana LA MULTI ANI! multa sanatate si numai bucurii!

Roxx LA MULTI ANI! pentru aniversare si muti ani inainte fericiti!

Mergi la inceput