Gravidute si mamici de Constanta

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_1980 spune:

Fac o incercare, sa vad daca am reusit

Alina 7+
BEBE
www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?mode=fromshare&Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Ux=0" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

uraaa, am reusit, multumesc mult fetelor

Alina 7+
BEBE
www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?mode=fromshare&Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Ux=0" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Alina, exact la fel ca tine sunt si eu si eu! Sunt foarte repezita si energica si sunt cam vajaita de felul meu, cand ma trezesc ma reped sa cobor din pat si sar si fug si toata lumea din jur, de acasa si de la birou nu stie cum sa ma potoleasca.

Pupici,
Angelique 23+ bb Victor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

credeam ca daca mai inainteaza sarcina poate ne potolim dar vad ca tu ai ceva saptamani avans si esti tot asa!

Alina 7+
bebe
www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?mode=fromshare&Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Ux=0" target="_blank">noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

neata, fetelor.
ne-am trezit si noi. am dormit f bine.
acum merg sa intind niste rufe si apoi tre sa fac de papa.

vine Luca Teodor

Roxana 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

buna dimineata, vad ca se animeaza subiectul si ma bucur.
Am si eu o intrebare: oare si pacientele care nasc natural pot sta intr-o astfel de rezerva in maternitate, cum a stat Mada?
Eu m-am nascut in Mangalia si acolo am toata familia si as fi putut naste fara probleme, dar m-am trezit prea tarziu, pentru ca trebuia sa fiu pacienta dr Niculescu, pentru a beneficia de un tratament omenesc din partea asistentelor si infirmierelor.Acolo e mai ceva decat in Constanta, degeaba este un spital super curat si modernizat...

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Daniela, acum pacienta cui esti? Doctorul care ti-a urmarit sarcina in general te ajuta.

eu - Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

'neata Constanta!!
sunt pe lista, dar ma mai prezit pentru toata lumea:

Monica, 'fo 29 de ani, din Constanta de fel, plecata la Bucuresti facultate si haiducie vreo 8 ani, cunoscut Fat Frumos din Cta, venit inapoi acum 3 ani, maritat, acum fac copil..
Psiholog de formatie, lucrez consultanta resurse umane (training, recrutare, coaching etc) si psihoterapie, acum mai putin adica deloc (au bagat legi noi si forma mea de terapie inca nu e acreditata in romania, trebuie sa ma ocup si de asta). De aici si nick-ul, si anume de la porecla primita mai demult de "doctoru' de cap".
Mai am acasa doua caprite, fetele sotului, 17 si 20 de ani, cea mare e deja la facultate la bucuresti anul 2, ne suprapunem doar vara acasa toti.
locuiesc in zona delfinariu, lucrez in zona gara, altceva nu stiu ce sa mai zic, poate ajunge pentru inceput despre mine.

Monitorizarea sarcinii o face Dr Belcin, eu vreau sa nasc la Medgidia, ma feresc de spitalul Cta ca de piaza rea, sper sa am de-a face cat mai putin. In principiu nastere naturala, daca nu apar contraindicatii. Am inteles de la o prietena care a nascut acolo in mai ca dr. Belcin a venit la 1 noaptea pentru o nastere, sper sa fie un obicei. Si d el a alta mamica de aici din lista, Lulu, ca sunt foarte bune conditiile si ca trateaza bine si mamicile si bebeii. DPN-ul meu e 6.01, sper sa fie ok si sa trecem cu bine peste sarbatori.

cam atat acum, va si va citesc,

Monica 22+ cu putsa

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Buna dimineata!
Ma bucur ca ati deschis subiectul asta.

Eu am tot citit pe la aspirante, dar de postat mai putin ca nu stiam totdeauna ce sa scriu.
Poate aici o sa fiu mai activa.

Ieri am fost la echo,cam putin ne-a tinut de data asta, dar bebelina e foarte bine, ceea ce e cel mai important.
Daca mergeti cumva la dr. Peteanu, fie ea sau el, sa stiti ca de la 1 noiembrie isi renoveaza cabinetul si vor fi plecati si la o conferinta. Asa ca sa va programati mai devreme.

Despre spitalul din Cta stiu multe, dar nu de maternitate. Cred ca sunt singurele etaje unde nu am fost in vizite(adica cu parintii), iar acum o sa aflu chiar pe pielea mea
Din discutiile de pana acum, totusi nu e chiar atat de negru. Mai nasol e cu nasterea ca mi-e o frica

Ina felicitari pentru sarcina! Ai incredereca totul va fi bine! Si mai ai rabdare putin pana iti vine dr. ca atunci se va vedea si mai bine embrionul!

Alina...felicitari pentru cele 7 saptamani! Tot inainte pana la 40!

Sarcina usoara la toate graidutzel!

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Monica, intr-adevar sint conditi la Medgidia, am vazut la fina mea cind a nascut anul trecut tot cu Belcin si afost ff multumita de ea, in spital este curat , personal super , nici nu se compara cu ce e in Cta.
Meda 14+

Mergi la inceput