Sunt distrusa...am nevoie de o incurajare..va rog
Raspunsuri - Pagina 4
babyblue spune:
ei o sa mai continue, o zi buna, o zi rea...azi esti optimista, maine suferi...dar e imp sa nu mai faci greseli, sa nu-ti pierzi demintatea ta de femeie...si sa ai incredere in tine.
dc te consoleaza gandul asta, fi singura ca se va intoarce la tine...te va cauta, te va suna..nu acum. acum au dat bazdicii pe el..lasa-l in pace!
afla ca sunt foarte multi barbati care fac asta..care au o relatie super un timp si dupa aia..nici un tel de "mai traiesti?" nu dau.
asta nu inseamna ca trebuie sa te arunci pe geam.
el nu se gandeste la tine cat te gandesti tu la el..el se gandeste sa-i fie bine! sa se simta bine..
oamenii nu apreciaza si nu respecta pe cei ce se umilesc. ci pe cei ce sunt mandri si au demnitate. tu il vrei pt ca el te refuza. si viceversa e valabila.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
Sunt ceea ce sunt, ceea ce pot, ceea ce vreau! Nu incerca sa ma schimbi, doar tu vei avea de suferit! Nu pricep critica si am multe reactii pripite si deplasate. S-a inteles, da??:)))
akella spune:
Guestus, cam asta am vrut sa zic si eu: nenica, daca-ti place sa te distrezi singurel, fara mine, atunci vezi-ti de drum, ca ma voi distra si eu fara tine (si nu neaparat singurica )...
cmirela35 spune:
Annnca,draga,despartiri au fost si unt,si vor fi...
Nu ma refer la tine doar,ci la toata omenirea...
Consoleaza-te ca esti tanara,desteapta,si iesi.Altfel e situatia celor care au ramas si cu un copil,doi chiar...
Vad ca esti studenta,nu poti fi proasta...Fa ce iti place cel mai mult,iesi cu prietenii,du-te la chefuri...
Daca mai e sa fiti impreuna,timpul va decide,dar poate,cine stie,iesind gasesti "noul"...,si poate fi mai bun decat el
Si cand nu mai poti de dor,noi suntem aici
Annnca spune:
Fetelor,va
Sunteti prietene f bune.
Otilica,mi-a placut faza cu cartofii.Imi aduce aminte de tatal meu biologic cand a divortat de mama pt o fufa,acum muuulti ani...cand m`am nascut eu..si de la domn cu diplomatul in mana,a vandut zarzavaturi in piata.
iuliana_2007 spune:
O sa treci si peste asta pana la urma si cand iti vei aminti ai sa razi de tot ce s-a intamplat.Tot ce s-a intamplat o sa te faca si mai puternica,mai increzatoare in tine si vei casca mai bine ochii langa cine vrei sa fi si daca omul care isi doreste sa fie cu tine daca merita sa fie langa tine.Nu-ti mai da inima pe tava oricui,gandeste-te mult inainte sa te mai legi sufleteste de cineva ca uite vezi cat suferi.Fi putin copilaroasa si profita de ce ti-a dat mama natura ca doar esti femeie ce naiba.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
ela_im spune:
ce nu te omoara te face mai puternic, e o vorba, si este f adevarata. nu te opri din drumul tau .treci mai departe.
pentru ce te-ai oprit? merita? clar ca nu, din momemt ce nu are valoare."ultimul"?/??? hmm mai gandeste-te .acum suferi , sfatul meu sa iesi in lume cu zambetul pe buze, iesi cu prietenii, umpleti ziua si timpul le vindeca pe toate. nu cauta raspunsuri, nu te vei simti mai bine daca el este fericit sau nefericit,trage cortina, du-te mai departe. viata ii frumoasa si merita traita.n-ai simti fericirea daca n-ai trece prin astfel de momente. Curaj suntem alaturi de tine, toate am trecut prin asta la un moment dat intr-un fel sau altul.
Si maine e o zi.Depinde de tine daca va fi mai buna sau nu. pa ! iti tinem pumnii.
Annnca spune:
Eee fetele,se pare ca dumnealui a inceput sa se agite ca berea in sticla.
Mancam din fericire si n-am auzit telefonul cand a sunat.Acum 20 de minute.
Cand am venit,m-am uitat pe tel : Pac,3 apeluri pierdute! Cand am vazut nr lui am crezut ca-i o greseala.Ma uit la ora,el e de acu 5 min...
Ma bucur enorm ca n-am auzit tel.As fi fost tentata sa raspund poate.
Asa..macar si-a dat seama ca nu-s disponibila si sa-si vada de drum.
Totusi nu inteleg,ce mai vrea acum ?? Am facut ce si-a dorit.L-am lasat in pace!