Sunt distrusa...am nevoie de o incurajare..va rog

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SEASOUL spune:

Anca...tocmai cand iti era un pic mai bine.Spui ca ai fost indiferenta dar si el a continuat sa fie.Pai tu de fapt ce vrei??Vrei sa faci pe indiferenta in fata lui ca sa ii trezesti interesul sau cum??Ce este mai important pentru tine??Viitorul tau sau el?

Haide,fii tare ca lumea nu se opreste aici.Uita-te in jurul tau,sunt atatea lucruri de facut si ai toata viata inainte,iar el sincer....nu te merita,nu ai de ce sa plangi dupa un asemenea om.
Mai bine da un party ca ai scapat de el(si nu uita sa ne inviti si pe noi)

Omul asta se joaca cu tine,stie ca tu suferi si de aceea face asa.De ce continui sa vorbesti cu el??Daca vrei intr-adevar sa spui stop....pai fa-o,nu mai vorbi cu el,ignora-l si nici nu te mai gandi.

Ii faci jocul ,ceea ce nu este bine.Infrunta-l,arata-i ce a pierdut..

si multa putere sa treci peste acesta perioada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Hai mai annnca...ai uitat de cite nu-ti facea EL?
iti reamintesc yo...."filmele XXX la ora 5 dimineata..canapeaua patata....tu in pat dormind suparata..." asta vrei in continuare?
in locul tau as fi bucuros sa stiu ca se duce la o ex...daca e ceva nou atunci m-ar roade invidia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annnca spune:

Guestus m`ai facut sa rad..."insuportabilule"

Eu sunt mai bine...dispusa.Mi-a trecut si criza de plans.Oricum am plans pana la 5 dimineata.Abia m`am trezit dimineata sa imi vad de treburi.

M`ati intrebat ce am vrut de la el.
Pareri de rau si confirmarea ca n`am fost o oarecare pt el.
Am primit exact inversul !
Dar nu`i nimic ...paguba lui,nu a mea.Sunt sigura ca ma va regreta.Acum o face pe cocosul,e inca cu familia,e influentat,ii promit toti ca-l sprijina probabil,iar "iubita" inca e cu el.La prima criza de`a ei psihica o sa fuga cat il tin picioarele..Daca mai are la cine.

Eu mi-am revenit cat de cat,pot sa o iau de la capat.Ma simt impacata cu mine insami,ca i-am spus tot ce simt si ca nu mai aveam nimic in plus de zis.
El a decis sa se poarte asa,am acceptat si merg mai departe.

Mi-as fi dorit o relatie de amicitie cu el,sau macar de buna ziua,ce mai faci.
Nu inteleg cum 2 oameni care s`au iubit si au impartit atatea,pot ajunge sa se urasca,dispretuiasca.Eu nu`l urasc ..si nu as putea vreodata.Iert si uit cu usurinta tot ce mi se face rau,mai ales cand vine de la o persoana la care tin.

Insa,daca nu mai e loc nici de buna ziua,nu am incotro.O sa-mi continui viata,cu sau fara el...la fel de bine probabil..sau poate chiar mai mult.Ma consolez cu gandul ca:nu ma merita si pot avea ceva mult mai bun.

Guestus,s-a dus sa-i unga lantul sa nu rugineasca

Mergi la inceput

da tu nu ai gasit nici o fosta iubire cind ai venit in Ro?...cred ca tu ai doar 1 singur ex.

Mergi la inceput

Ahaha...nu ! Mai am 3-4 in spate.

Dar numai de 3 mi`a placut.Dintre care unu prima iubire-nu se mai pune
Altul un zapacit
Si ultimul s-a insurat .

Dar mie nu`mi plac fostii imi plac aia nou-nouti

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Annnca

Dar mie nu`mi plac fostii imi plac aia nou-nouti

nu am ochelarii...aia e perie de dinti sau ce?

Mergi la inceput

Nu nu...vrea sa zica "ca mi se rupe "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilica74 spune:

Annca, daca iti plac aia nou-nouti da-i bataie, esti tanara chiar nu mai intoarce niciunul capul dupa tine pe strada?

Pe exu, daca vrei o reteta de la o greu incercata fata:

-gandestete la defectele lui, da-le amploare, trebuie sa fii fost ceva ce nu ti-a placut la el, gandestete ca poate mai tarziu viata ta alaturi de el ar fi fost cu adevarat un cosmar.
La mine asa a mers si aveam numai 18 ani, de plans am plans si eu rauri,rauri, dar acum privind in urma cred ca mi-a facut un bine intorcandu-mi spatele(vinde cartofi in piata)
incearca reteta mea sper sa dea roade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Auzi, cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de faza cu filmele XXX si canapeaua... zi-i pe nume si sterge-ti lacrimile; inseamna ca baiatu' e autosuficient si n-are nevoie de o femeie langa el, decat pe post de menajera sau de decor...
Hai, fruntea sus, ca vine soarele si pe strada ta!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by akella

Auzi, cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de faza cu filmele XXX si canapeaua... zi-i pe nume si sterge-ti lacrimile;

acum sa fiu un pic rautacios..dar numai un pic ...sa fiu yo Guestus femeie...as fi nervoasa pe mine sa stiu ca EL sta pe canapea si se uita la filme XXX fara sa ma cheme....adica yo nu am voie...sint o femeie antiorgasm...sau cum?

Mergi la inceput