Sunt distrusa...am nevoie de o incurajare..va rog

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Poate nu este asa fericit,dar joaca teatru.
Fii tare si incearca sa-l uiti.

Pupici

Ionela siDora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE CU PITICA LA MARE
http://s189.photobucket.com/albums/z166/ionela_r/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annnca spune:

Fetelor,ma bucur enorm ca ma ajutati si ca sunteti alaturi de mine.Inseamna f mult pt mine.Chiar ma simt debusolata..nici nu stiu de unde sa incep.Ma simt a nimanui.

El,nu cred ca e fericit,dar nici trist-e pur si simplu nepasatator.Dar cu siguranta se va trezi la un moment dat.Nu regreti un lucru,imediat cum il pierzi.Intai te bucuri de libertate,abia apoi deschizi ochii si privesti in jur.Are o varsta,2 relatii distruse...ca deh a fost omu` destept.Bine macar ca una a reglementat`o.

Eu o sa plang,mult ..pana nu mai pot...si pe urma o incerc sa o iau de la 0.Am venit pt scurt timp in tara,daca ar fi sa ma gandesc la dezamagirea asta,nu as mai face nimic din ce mi-am propus.Ma asteapta o lume mai buna,in care el nu va mai fi...dar va fi alta.
Sunt distrusa,dar incerc sa ma mentin pe linia de plutire.

Mergi la inceput

Din fericire,nu voi avea ocazia sa`l vad cu ea.Locuim in oras diferite,iar pe urma o sa ne desparta mult mai multi km.
Doar printr`un prost noroc i`as putea vedea vreodata.Dar dupa ce ma vindec de el,pot sa`l vad si cu 3 copii ca nu`mi mai pasa.
Nu ma agat de parteneri din trecut.Tot ce e greu la mine,este sa uit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dora78 spune:

Imi pare rau..... Nu stiu ce as mai putea sa scriu, mai mult decat au scris fetele... Merg si eu pe ideea sa faci orice ca sa nu te mai gandesti... Un film, o plimbare prin magazine, o ora la piscina sau cateva minute la solar... te vor face sa te simti mai bine cu siguramta. Aminteste-ti ce te facea sa zambesti cand nu-l cunosteai, plimba-te prin locuri pe unde n-ai fost cu el... da afara din casa tot ce-ti aminteste de el... fa curat in casa... si va veni si linistea. Fruntea sus. Si nu uita: se putea si mai rau!

Dora, mami de Ami -- 7 ani - 12 februarie 2007
I'm the best, so "beep" the rest!
Amelia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

dc vrei sa fii smechera, nu-i arata nici un fel de DISPERARE! va fi uimit, inciudat, disperat....oricum tot ce spune e bullshit!
pastreaza=ti demnitatea de femeie. va veni singur la tine inapoi, cu toate fostele lui cu tot....de curiozitate. dc nu il cauti in fund si nu ii arati disperare.
nu-i da nici un semn de viata, nci un buzz, sms, bip...NIMIC.

va turba si asculta-ma, din experienta iti spun, un ex s-a intors la mine in genunchi dupa 3 luni, in care mi-a dat sms-uri oribile, sicanari, ignorare..tot tacamul.

nu arata disperare. decat detasare ca si cum tu iti vezi de ale tale si aa ok..e totul ok. asculta-ma bine! pastreaza-ti demintatea si joaca tare.
nu conteaza ca suferi tu. asta o stii tu. vb cu prietenele tale etc. dar sa vada ca esti super relaxata si nu-ti pasa de el.

_

Babyblue va pupa pe toti!!

Sunt ceea ce sunt, ceea ce pot, ceea ce vreau! Nu incerca sa ma schimbi, doar tu vei avea de suferit! Nu pricep critica si am multe reactii pripite si deplasate. S-a inteles, da??:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

Din pacate esti departe de tara, singura printre straini, acest aspect te face mai vulnerabila in aceasta situatie. Plangi cat vrei tu, uda perna pana iti vor seca lacrimile, asa te vei linisti si vei constientiza ca acest specimen este demn de mila. In scurt timp te vei simti eliberata si vei avea impresia ca ai trait un cosmar.
Asteptam vesti mai optimiste de la tine

Nina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by babyblue

dc vrei sa fii smechera, nu-i arata nici un fel de DISPERARE! va fi uimit, inciudat, disperat....oricum tot ce spune e bullshit!
pastreaza=ti demnitatea de femeie. va veni singur la tine inapoi, cu toate fostele lui cu tot....de curiozitate. dc nu il cauti in fund si nu ii arati disperare.
nu-i da nici un semn de viata, nci un buzz, sms, bip...NIMIC.

va turba si asculta-ma, din experienta iti spun, un ex s-a intors la mine in genunchi dupa 3 luni, in care mi-a dat sms-uri oribile, sicanari, ignorare..tot tacamul.

nu arata disperare. decat detasare ca si cum tu iti vezi de ale tale si aa ok..e totul ok. asculta-ma bine! pastreaza-ti demintatea si joaca tare.
nu conteaza ca suferi tu. asta o stii tu. vb cu prietenele tale etc. dar sa vada ca esti super relaxata si nu-ti pasa de el.

_

Babyblue va pupa pe toti!!

Sunt ceea ce sunt, ceea ce pot, ceea ce vreau! Nu incerca sa ma schimbi, doar tu vei avea de suferit! Nu pricep critica si am multe reactii pripite si deplasate. S-a inteles, da??:)))

Am fost si nepasatoare,dar si el continui.
Nici el nu isi da nici un interes.Si sunt sigura ca,nu voi mai auzi de el.Nu o sa se oboseasca.

Nici nu am de gand sa ma impac cu el vreodata.Nu merita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Sunt cuvinte de mascul care sufera. Nu mai vorbi deloc cu el si o sa-it treca cu timpul. Asteapta cam 3 luni sa ti se estompeze suferinta.

"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Eu am o vorba ..tareeee draga mie " Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."... sunt atatea lucruri frumoase in jurul tau ...sunt atatia oameni minunati in jurul tau ..sunt atatea lucruri de facut ..si parca viata e prea scurta sa le facem pe toate ..capul sus ..pieptul afara ..daca te iubieste cu adevarat si este THE ONE se va intoarce cu siguranta ..peste o zi , peste o luna , un an sau 10 ...daca nu este EL acela ...inseamna ca acolo undeva este cineva care te merita mai mult decat EL ..
E adevarat cam asta ar fi teroria , dar cum ramane cu practica ...pai simplu incarca-ti timpul cu altceva ... ceva drag tie sufletului tau ..fac ceva pentru tine ..eu stiu un curs de pictura sau eu stiu daca ai inclinatie inscrie-te voluntar ( in tara sau in Italia ) sa ii ajuti pe cei mai oropsiti de soarta ,oameni , copiii care iti vor spune multumesc din suflet ..si iti garantez ca te vei simtii utila , tie , lumii...si vei primii in schimb satisfactia ca esti multa mai buna decat credeai ..ca ai talente nebanuite ..ca esti o tu mult mai puternica care nu se lasa doborat de orice si oricine ...si cine stie ..intr-o zi....
Never say never....Right???

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

O parte din mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Eu zic ca nu merita sa te stresez chiar deloc.Nu are rost sa suferi pt cineva care te-a facut sa suferi atat de mult.

Am trecut si eu prin faza asta si nu mi-am aratat disperarea prea mult timp,m-am refacut imediat dupa aceasta lovitura,tot la fosta s-a intors pt ca cica asa vroiau parintii si la cine crezi ca s-a intors?Tot la mine ca fosta nu mai era ce cauta el.M-am dus la intalnirea cu el doar sa ii vad mutra si sa fac putin misto de el,de omul pe care il iubisem cu ceva timp in urma.

Am cautat sa am o activitate care sa imi ocupe timpul mult,munceam enorm de mult si am uitat de el pana la urma.Fi tare,nu are rost sa versi niste lacrimi pt el ca nu merita,nu merita nici sa te compatimesti singura,vorbeste cu pritenele tale,iesi si distreaza-te fa ceva care sa iti placa mult.

Vei intalni si barbatul potrivit pt tine care te va face cu adevarat fericita si cu adevarat femeie.

Sa aud numai de bine.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput