Sunt distrusa...am nevoie de o incurajare..va rog

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

poate vroia sa-ti mai faca niste "complimente"
bine ca nu ai auzit telefonul
de ce nu-ti schimbi nr de telefon?
daca chiar vrei sa nu mai "auzi" de el
numai bine

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Fii antena aici la mine, asculta o baba batrana cu dintii de lana : o sa te mai sune. Nu te grabi sa raspunzi, lasa telefonul sa sune de mai multe ori, apoi raspunzi cu o voce grabita, de parca te-a intrerupt din ceva important... Si te faci ca nu stii cu cine vorbesti (ca doar ai raspuns in graba si nu ai apucat sa vezi cine te suna)... "A, tu erai... Mda... Zii repede ca sunt prinsa..." Stii ce functioneaza chestia asta? Io am incercat-o... I-am dat sa inteleaga ca mi-am vazut de viata si chiar mi-e bine fara el... Nu mai este el buricul universului meu, exista viata si dupa ... dragoste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by akella

Nu te grabi sa raspunzi, lasa telefonul sa sune de mai multe ori, apoi raspunzi cu o voce grabita, de parca te-a intrerupt din ceva important...

si sa si gifiie putin....ca si cum incearca sa mute 1 sac de ciment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by Annnca

Din fericire,nu voi avea ocazia sa`l vad cu ea.Locuim in oras diferite,iar pe urma o sa ne desparta mult mai multi km.
Doar printr`un prost noroc i`as putea vedea vreodata.Dar dupa ce ma vindec de el,pot sa`l vad si cu 3 copii ca nu`mi mai pasa.
Nu ma agat de parteneri din trecut.Tot ce e greu la mine,este sa uit.

Never say never !

Sa dea Dumnezeu sa poti sa treci peste asta, sa poti sa te vindeci de el. Pentru ca uneori e imposibil, si orice ai face toate gandurile se indreapta spre el. Cunosc sentimentul foarte bine...

Criss si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Fii puternica si incearca sa fii cat mai indiferenta daca te suna si o sa ii raspunzi.Lasa-l in plata lui cu tot cu fosta tu vedeti de viata ta si nu te uita in urma nu merita.Face pe indiferentul cu tine ca sa te doara si sa-ti para rau ca nu ai mai stat langa el, procedeaza si tu la fel si ai sa vezi ce o sa-l doara.Nu te nelinisti o sa apara in curand pentru tine fat frumos calare pe cal alb si exul va deveni isorie pentru tine.

alexia_07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annnca spune:

Dimineata m-a sunat iar de 2 ori.Ma uitam la tel cum suna si nu am raspuns.Chiar nu`mi doresc sa-l aud si nu o sa-i raspund orice ar face.Banuiesc ca,daca are ceva important de zis,ce nu suporta amanare,imi poate trimite un mesaj,nu?

Eu am jurat ca nu o sa-l mai deranjez niciodata si a zis : -mai bine !

Atunci asa sa fie !

Ma hotarasc greu de obicei,dar nu mai dau inapoi niciodata o daca ce m-am hotarat

Mergi la inceput

Anca, asta e un forum linistit, ca daca era nitel mai libertin, deschideai subiectul cu o poza a respectivului si invitai forumistii sa arunce cu oua stricate sau cu vorbe de duh in imaginea raului care te-a umilit si te-a ranit...
E foarte bine ca esti decisa sa-ti vezi de drum. Asta e primul pas catre vindecarea sufleteasca. Adu-ti aminte de versurile unui cantec al trupei VH2: "Fiecare zi fara tine / Ma face sa ma simt din ce in ce mai bine"... Daca n-ai piesa asta, ti-o trimit eu, s-o asculti de cate ori simti ca pici in butoiul cu melancolie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Annnca...da EL acum e cu fosta sau zice doar asa sa te infurie pe tine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annnca spune:

akella,chiar te rog sa`mi trimiti melodia.Nu o am !

Guestus,nu am siguranta asupra nici unui lucru spus de el.Nu sunt langa el,locuim in orase diferite..nu l-am vazut de 1 luna..Habar n-am ce face,cand face si cu cine face.

Dar am incredere in el...ca nu m`a mintit..ahaha
Sa fim seriosi...Stia ca,daca imi spune asa ceva eu o sa`i pun punct oricarei comunicari...indiferent ca minte sau nu.
Inseamna ca a stiut ce`l asteapta...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Annnca

akella,chiar te rog sa`mi trimiti melodia.Nu o am !

Never say never !

Ai PM.

Mergi la inceput