Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (217)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

mama saracul Marcolino! macar sta sa-i umbli acolo? daca s.a infectat,cred ca simte cum pulseaza acolo si bineinteles are si durere...din cauza asta ti.a facut crizele alea. Mai bine spui maine la gradi sa se uite asistenta la el.
fetelor cand va aud ce fac spiridusii, ce figuri si cat de rasfatati sant( ca si al meu dealtfel ) eu ma consolez si-i spun lui Giorgos ca toti copiii fac asa la varsta asta si uite asa il lasam pe Angelo sa faca ce are chef
Toate ca toate dar marti vine Vahran ( cred ca am inteles bine numele ) sa vb. A sunat acum seara si m.a intrebat daca mi.a spus Robert de problema, am zis ca da si a specificat ca e gravi. I.am zis ca e mai bine sa vina aici sa discutam, Giorgos imi traduce mai bine si vedem ce va fi. Sant curioasa daca vine cu maica.sa, mie asa mi se pare normal....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

ma si vorbea gagica fara nici un pic de rusine...Giorgos spune ca mi.am gasit nasul M.am gandit sa dau drumul la camera cand vine

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MARAKI asteptam filmuletzul cu interes .Vezi ca intr-o negociere,cine vorbeste mai putin,ala castiga

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007

Mergi la inceput

Bianca, pe la 13 ani, eu si cu prietena mea ne impleteam parul in codite mici, dormeam cu el asa o noapte si a doua zi ne placea sa fie asa ca o matura Tu ai prins bilutele alea colorate pt. par? erau mici si le puneai pe suvite subtiri...Moni sigur stie ce zic.,..daca au ajuns si la Arad

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ce-au ajuns la Arad? Ca nu pricep.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Salutare si de la noi la ceas de seara!
Mai da mult ati mai scris frate!!!

Am tras o noapte alba vineri spre simbata cu Ioana care a facut 39 febra!Acum e bine, dar we am stat in casa...NASOL!
Mai da e discutii aveti...moda, haine ...mama...mama...Eu stau naspa la capitolul cumparaturi. Trebuie sa imi iau o pereche e pantofi si ghete pt toamna ca le-am rupt asta primavara tocul. Mi-as mai lua ceva plovere-boala mea, si o pereche de blugi si un pantalon de toamna...astept sa se descghida in oct Carrefour si la noi, iar we viitor e Tinitex- un tirg de confectii si incaltaminte. Mai noi-am la perterul blocului un second hand-aduc solduri mai mult si poate ma lipesc si eu de ceva-asta ca m-am pus bine cu fetele de acolo. ieri de ex aveau un sacou de raiat rosu o minune la 25 ron-dar parca era cam scurt pina la talie.

Ioanei nu ii mai iau deocamdata nimic-poate niste raiati salopeta, dar cind or aparea-vb cu Irina sa tragem o fuga sa sondam piatza...

In rest-am terminat si eu raportarile pt casa de asig...si astept de acum sa se termine si fondurile pe sept ca is taaaare muulte-OFFFFFF. Miine am de mers pe la vreo 2 depozite sa vad de un medicament pt cineva din rep moldova-sper sa il gasesc ca e cam 1000 euro cutia

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Gio...lasa-i cojitza la loc...cel mult pune niste rivanol peste-si vb lui maraki-du-l miine sa il vada asistenta.
azi am certat-o pe Ioana ca deschide sertarele de la bucatarie-si a primit morala ca un adevarat adult-a tacut pis, cu capul in pamint, si cu niste ochi rugatori sa o iert ca nu mai face. acum sa vad miine ce a inteles.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Sigur ca le-am prins Maraki...ce faine erau cred ca mai am cateva prin casa, dar astea nu sunt asha (alea erau din doua bucati), sunt dintr-una si baga pe firul de par si se lipesc cu silicon. I-a taiat un pic din varfuri ca sa poate sa ii desfaca coditele.
Eu imi puneam moatze, asha le ziceam, adica faceam sul niste hartie, o taiam putin sa arate ca un bigudiu ,bagam ata in ea si statea parul ca pe bigudiuri a doua zi. Si puneam bere pe el sa stea mai bine...ca spuma era.."din parti"
Acum sunt de toate...si nimeni nu mai inventeaza nimic

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Ma retrag si eu...mai vb iine
pup fetele vorbaretze!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Moni..remember?
http://www.dropshots.com/biancas1#date/2007-09-02/23:13:37
Maraki, de astea vb nu? Mai am o punga de "bijuterii" din tinerete pe aici cu cercei, lantisoare si prostii de tabla binenteles. Poate o sa le poarte si Sandra mai incolo ca nu au iesit din uz ...e la moda sa porti tabla in loc de aur

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput