Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (217)
Raspunsuri - Pagina 17
Biancas spune:
Any...cumpara taiorul ala pt Moni sa o vedem si noi in rosu
Imi pare rau de Ioana
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
monica70 spune:
MARAKI mie nu imi placea sa fie ca o matura,dar dupa ce dormeam o noapte cu el impletit (ca sa nu se incurce rau0 eram ca piramida lui Keops
Zici ca si Angelo mai face fitze? Daca si el cumintzelul sectei,la ce sa ne mai asteptam noi restul atunci
PUFU pe unde bantui,ai fost sa vedeti concursul de barci? Ca s-a tot uitat husbandu' la Tv dupa voi ![]()
ANYMONY noapte buna ,deci Ioana e totusi cuminte!
BIANCA,MARAKI eu n-am avut d-alea!
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
monica70 spune:
BIANCA las' ca imi fac o poza in rosu,sa te satifac ![]()
Biancas spune:
quote:
Originally posted by monica70
BIANCA,MARAKI eu n-am avut d-alea!
Noah mah ca nu au ajuns pana la Arad
. Poate se dadeau "pe sub mana"

Maraki tu de unde esti?
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Giova spune:
Any imi pare rau de Ioana, bine ca a scapat de febra. sper sa gasesti medicamentul scump, te-ai scos cu vanzarea pe o luna
.
Maraki, Any, Bianca mersi de info. la gradi nu au asistenta medicala. colaboreaza cu un cabinet privat si vine dr. o data/sapt. la control sau cand sunt urgente.
cred ca merg cu el maine la spital, caci si dr. lui e in concediu. sa vedem cum va fi pana maine.
maraki bafta cu "nora" marti. nu e o idee rea sa inregistrezi conversatia. fata o fi invatata, mai ales ca lucreaza la un cabinet de avocatura. la voi e scump testul de paternitate?
Bianca si eu am avut bilutze dintr-alea pt. suvite. mama ce ma enervam ca nu toate stateau inchise
.
Moni cred ca Maraki a vazut la tine elasticele alea colorate si a confundat cu bilutele astea.
Any asa face si Marco daca il cert, lasa capul in jos, parca ii e rusine, se vede pe el ca nu i-a prins bine mustruiala.
oricum multa lume zice ca e cuminte si nu e rasfatat, doar eu sunt de parere ca e rau.
In mai cand am fost in 3 Toys'R'Us nu a facut scandal, a stat cuminte in carucior,nu i-a trebuit nici o jucarie. a facut un wow-wow cand a vazut plusurile de la intrare.
merg si eu sa dau drumul la masina de spalat vase, ca mi-a fost lene sa spal azi si pe urma lapticul la pitic si somn.
pe maine, noapte buna
.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
monica70 spune:
Noa, Bianca,cum ma prinde rosul? ![]()
Diana nu se rusineaza cand o certi
Mai degraba ne da cu tifla sau se enerveaza.Nu suporta sa ii interzici ceva,numai cum vrea ea ii convine,de-aia o lasam macar la chestii marunte,ce rochie sa aleaga din doua,cu ce sa iasa afara cu tricileta sau cu caruciorul,chestii d-astea.Sa fie si ea satisfacuta ca ii cerem parerea si tinem cont de ea
Biancas spune:
Giova, de cand visez eu la masina de vase
...dar cred ca ar trebui sa o pun pe bloc ca sa am loc de ea
. Daca renunt la un corp unde mai tin vasele? Se cam desfaceau bilele alea, si pe mine ma enerva. Eu imi luam o suvita, o roteam pana se facea subtire si puneam bila pe ea. Arata fain, mai ales in partea din fata. la camin la Dani sunt 2 asistente. Una dintre ele nu m-a lasat pe mine sa intru cu Dani atunci cand am fost prima oara sa il inscriu zicandu-mi ca nu are analizele si nu poate sta printre copii
. cealalta asistenta a lasat-o pe colega mea de faculta, atunci a facut pozele iar fiul ei era printre copii
.
Pai ele au bagat programul asta ca pana la ora 8 sa fie copii acolo, ca ele dimineata fac prezenta si vezi doamne...sa nu o faca de mai multe ori pe zi. Mie mi-ar conveni sa il duc la 9, ii dau eu laptele acasa iar acolo la ora 10 va manca desertul ala. Dar...
Acum ma uitam in pozele mele, ce urata imi e canapeaua
...s-a stricat cum stam toata ziua pe ea. Cand am cumparat-o zicea vanzatoarea ca e mai buna canapeaua din "piele ecologica" ca se spala mai usor, ca e mai usor de intretinut decat cea din material. A omis sa imi spuna ca se face ca naiba daca stai toata ziua pe ea
. Partea de sus e frumoasa, partea de jos e praf. Trebuie sa o imbrac..sa cumpar material si nu stiu de care...Of..
Bianca
Biancas spune:
quote:
Originally posted by monica70
de-aia o lasam macar la chestii marunte,ce rochie sa aleaga din doua,cu ce sa iasa afara cu tricileta sau cu caruciorul,chestii d-astea.Sa fie si ea satisfacuta ca ii cerem parerea si tinem cont de ea![]()
Hm...eu nu as proceda asa.Mai incolo ......
Dar..fiecare face cum crede cu copilul ei
.Maraki..ia zi de bile..unde ai disparut fara sa zici nimic?
Bianca
monica70 spune:
Or fi ajuns alea si la Arad,da' nu eram io fan probabil.Nu prea ma omoram cu aranjatul nici atunci.
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
Biancas spune:
Unde sa vad rosu Moni? la semnatura nu ai linkul.. si la cate ai...de unde sa stiu unde ti-ai bagat poza?
Iti sta bine cu rosu
Bianca