Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (217)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Mai fetelor eu trebuie sa iau ceva masuri cu Jasmine ca deja sare calul rau de tot la obraznicii Stie fata mea ca mami si tati nu o cearta never si a prins un tupeu fantastic ...
Aseara am fost shopping cu totii si i-mi venea sa o smotocesc in magazin , vrea sa mearga singura pe jos si sa impinga ea carutul de cumparaturi ,fuge de langa mine printre rafturi si trebuie sa fug si eu dupa ea sa o caut , dar ce viteza are mai frate ca mi-e frica sa nu-si crape capul daca pica , si normal ca daca o prind si vreau sa o iau de manuta sau in brate se tranteste in cur pe jos si urla ,tzipa , de fac cu nervii si ma iau apele de nervi nu alta ... Ce mi-a fost mai urat , copiii care fac crize de astea in public , de aia nu am scapat , asa ca Moni , Diana nu e obraznica Ma gandesc la Noemy cand era de varsta Jasminei , pai era ca de pe icoana in comparatie cu sora-sa are fata asta o personalitate ceva de speriat pentru varsata ei , cum o cert putin fuge la tati si sare de gatul lui sa-l iubeasca , il pupa dar cu ochii tot la mine sa vada eu ce zic

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Maraki mie i-mi plac tatuajele lui Robert
Poate i-mi trag si eu unul mic si dragut totusi dar nu pe mana , la femei nu-mi plac pe maini sau pe picioare .

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BOMBO,la fel e si Diana mea,stai linistita,Cre' ca le lipseste vreo 2 la M-am cam abtinut bine de la o vreme,ca o trimit in dormitor.Sa vad cat ma tzine,ca ma scoate din minti uneori.N-am mai pocnit-o la fund de la mare,ca m-a scos din sarite pe traseu intr-o zi si n-aveam alta metoda sa o calmez,se zbatea,se criza en gros.Dupa 2 la fund,i-am bagat bibi-n gura si i l-am dat pe Bau si s-a oprit instant.Asta e,ca acasa o mai lasi sa urle ,dar in public ,sau ii faci pe plac daca poti,sau daca te tin nervii stai frumusel sa se uite toata lumea la tine ce odrasla care tzipa si se tavaleste pe jos ai
Nu mai uit cum in Sinaia am traversat un parc imens cu ea in bratze zbatandu-se si urland "a-colo a-colo a-colo" si era plin pe banci si nu numai,toata lumea se holba la noi Cred ca daca ii dadeam vreo doua atunci pe loc, se oprea mai repede,asa a zbierat intruna vreo 5 minute

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007

Mergi la inceput

Cica la Diana catre taica-su: "a-colo omole!" Tocmai i-am zis lu' husband,un "nu acolo omule!" si hop si maimutzica
A fost cu ai mei la unchiu-meu si n-a mai plans la ei,ca au avut inspiratia sa mearga sus la ei intai,apoi sa iasa la plimbare impreuna.
Film proaspat : http://www.dropshots.com/moni1#date/2007-09-02/21:25:11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Am aparut si eu...iar.
Au venit socrii cu copii, iar cand au plecat Dani a fugit dupa ei strigand "babi"= buni. Am intrebat daca pt prima oara spune cuvantul si mi-a spus soacra-mea ca azi toata ziua ii striga asha prin casa si ca ce frumos spune el "mami" si "tati" .
A vazut sticla de lapte si a trebuit sa ii dau dar numai 190 ml a baut. Soacra-mea zicea ca i-a dat peste dar am uitat..laptele trebuia sa il dau mai tarziu. Oricum cand am mancam eu a mancat si el peste de la mine + o jumate de felie de tort.
Parca seara il apuca mancatul, si ziua numai figuri face. Maine i-am dat instructiuni lui Nelu, sa se puna toti la masa sa manance poate poate va manca.
Ieri inainte sa plecam in targ i-am dat supa sa manance..si-a ridicat capul si cand a vazut ca e supa in bol, a inceput sa urle, inca asha racnete nu am mai auzit la el. L-am lasat sa isi faca show-ul l-am prostit cu o jucarie si cumva a mancat cam 100 supa.
I-a desfacut parul soacra-mea...arata cam ca matura dar ei ii place ca e cretz. Va dura un pic pana isi revine la normal.
http://www.dropshots.com/biancas1#date/2007-09-02/20:01:23

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

L-am culcat, soacra-mea mi-a spus ca numai 30 min a dormit de amiaza si de dimineata s-a trezit la 7.15. Ma mir ca a rezistat eroic fara sa faca scandal.
Am observat o chestie...de cateva lui bune, in fiecare luna ma doare pe sub burta cateva zile. La inceput nu stiam ce e, apoi m-am speriat, luna trecuta am zis ca merg la control si acum iar ma doare burta. Si am observat ca doar la ovulatie ma doare. Ce chestie...si asta de anul asta , pe mine nu m-a durut burta decat de vreo 2 ori cand eram pe CM.
Voi nu ati simtit nimic deosebit dupa ce ati nascut?

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am aparut si eu..plina de draci cum nu se mai poate.
am fost in oras, marco cam raut si morocanos. am venit acasa..numai mama,mama si nu se dadea jos de la mine din brate. i-am facut baita, care a durat maxim 1 min. ca a inceput sa tipe de mama focului. I-am pus pampersul, caci pijamaua nu m-a mai lasat sa i-o dau.
In pat s-a linistit, dar nu a adormit imediat, asa ca l-am imbracat si a mai stat putin dupa care somn.
cand l-am imbracat sa iesim am observat ca degetul mic de la picior e rosu. acum vreo 2 sapt. s-a lovit si i-a curs sange, nu am dat importanta, i s-a facut crusta, dar acum cand ma uit mai bine PUROI!!! ce naiba sa fac? am incercat sa-i rup crusta sa scot puroiul dar n-am reusit. ma gandeam ca i se inmoaie la baita, dar la cat de scurta a fost....
sa vad cu ce-l incalt maine, ca sa nu-l jeneze, of....

Bombo nici mie nu-mi plac copii care urla in magazine si se arunca pe jos. pana acum nu am patit, dar Marco a fost certat de multe ori si cam stie cand glumim si cand suntem suparati pe el.
Vacanta placuta!!!
Maraki fain tatuajul lui Robert.
Bianca vezi ca incepe si Dani sa vorbeasca, ii place la bunici.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Si Dani stie cand glumim si cand ne alintam. Si cand face o prostioara si il cert eu merge repede la taicas-o daca e acasa dar si el..ca mine il cearta pt ceea ce a facut. La noi niciodata nu a fost sa il certe unul iar celalalt sa il alinte. Asa am procedat si la Sandra.
Dani cand face o prostie stie, il cert si pune ochii in pamant si daca eu stau 5 minute nemiscata in fatza lui...atata sta si el dar cu coada cohilor se mai uita in sus. De mici sunt smecheri.
Bat in lemn...inca nu mi-a facut circ in supermarketuri, sta cuminte in cos deocamdata. Ieri la Reghin nu avea carucior si i-a trebuit sa puna mana pe toti pantofii, sa ii pipaie,
Giova puroi? Hm..habar nu am..tetraciclina poate? si dezinfectat cu rivanol..alceva..nu stiu..

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi

Mergi la inceput

Hm...nu stiu cum s-ar comporta in magazin daca ar fi de mana...noi mergem inca cu caruciorul sau daca e supermarket el sta in cos. M-ati pus pe ganduri... Oare si el va face isterii ca nu il las sa puna mana pe aia si pe aia?. Trebuie incercat..
Afara merge de mana, dar dupa un timp se plictiseste si merge singur, dupa care da iar mana si tot asha. Daca se opreste cumva si nu mai vrea sa vina dupa noi ii spunem "tai"..adica ca noi plecam si atunci vine si el.

Mergi la inceput

Pai incearca sa vezi Bianca.Si du-te la raionul de jucarii,p-orma mai vorbim
La mare mi-a facut circ d-asta la Parcul de distractii odata si pe la tarabe,dar mai putin.Plus in Bucuresti la trenuleztul ala ,ca ei nu i-a ajuns o tura,ea mai voia .... si sa nu uitam Sinaia

Mergi la inceput