Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (68)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Pussi, esti campioana la ecografii...eu pina acum am 5....si cred ca mai mult de doua nu mai fac...

Eni si Anca D, stati super amindoua la capitolul kilograme, la fel ca Pussi si Victo.

Crisstiana, deci pina la urma ti-au pus piciorul in gips...Ti-ai facut radiografie? Vrei bebe capricorn...cred ca sunt slabe sperante, tinind cont ca aveti 25 saptamini...Noi avem 27 saptamini jumate si tare ma tem sa nu iasa scorpion..desi ar trebui sa apara pe la inceputul lui decembrie...dar cine stie, daca i se nazare sa se nasca mai devreme? Oricum succes la indeplinirea dorintei.

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin26+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Cred ca numai noi suntem pe-aici...ca niste cocostirci...dar il asteptam pe tati si nu apare...nu stiu de ce, poate nu are net...

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin26+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Mai sunt si eu pe aici pt putin timp. Ma pregatesc de dus si de cuibarit langa tati. Jasmin, si eu ma gandesc ca al meu bebe ar putea sa iasa scorpion. Eu voi naste prin cezariana si dupa cate am vazut la mai multe fete care au nascut deja, cezarienele sunt programate la 38 de saptamani. Exact in saptaman 38 are loc trecerea de la scorpion la sagetator. Cum sa-i spun eu dr meu ca il vreau sagetator? (desi nu prea cunosc caracteristicele celor 2 zodii la barbati). O sa zica ca sunt nebuna. Important e sa fie bebeii nostri sanatosi.

Roxxy 26+Rares Matei

Mergi la inceput

Jasmin, la mine DPN-ul e pe 06.12.2007. Sa inteleg ca vom naste cam in acelasi timp? Tu vei naste natural sau prin cezariana?

Roxxy 26+Rares Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

gata plimabarica... am papat cat pt toata saptamana,figarui de pui cu sos de usturoi si cartofi prajiti,sandvich cu carnita de vita si jumatate din pizza lui tati, sa ne fie rusinica dar ne-a placut si mai vrem...

Dana 25+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstiana spune:

DANY 2007
Eu fac Clexan pentru ca am piciorul in ghips si pe-acolo sangele circula mai greu. Uneori imi simt piciorul amortit. Cica acest Clexan este pentru a evita aparitia unor cheaguri de sange. Nu are legatura cu bebe.
De bebe nu mai stiu nimic de o luna. Si numai peste 2 luni am programare la eco, pe 29-10. Asa ca... mai e cale lunga. Dar sper ca e ok, ca il simt cum misca. In rest sunt in ceata. Nu stiu daca e grafic sau alte chestii. Noapte... Pe-aici medici sunt mai lenesi si nu fac atatea radiografii.
Mersi de raspuns. A fost buna pizza? Noi am fost la Mc Donalds si am mancat cartofi prajiti....Ups.. Am sarit peste dieta. E prima oara cand se intampla in ultimele trei saptamani. E permis, nu??

Pupici.

Crisstiana 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstiana spune:

Ups, am vrut sa zic ecografii, nu radiografii. Ca de radiografie in sarcina nici nu vrau sa aud.
Jasmin, nu i-am lasat sa-mi faca radiografie. .M-am tot strambat la ei si le-am zic nu vreau si nu vreau. Si ce puteau sa-mi faca??? Daca n-am vrut? Am programare la ei pe 10 septembrie.Cica imi scot ghipsul si daca piciorul e tot inflamat si ma doare au sa mi-l puna iar in ghips,DAR cica e obligatorie radiografie preliminara. S-o creada ei. Mai bine raman cu piciorul sucit decat sa-i las sa-i faca rau lui bebe.

Tu cand vii in Spania?
S-ar putea sa ne mutam in Italia, ca sotul meu e italian si vrea ca bebe sa se nasca acolo. Dar nu e nimic sigur inca, asa ca mai vedem. Te pup. Tu si bebe sunteti bine, nu?

Crisstiana 25+

Mergi la inceput

Neata, burtici. Ne-am trezit si noi. Am papat si acum ne bem suculetul de portocale. Fetelor, azi-noapte am visat ca-l alaptam pe Matei. A fost atat de frumos visul. El adormise la sanul meu si eu incercam sa-l trezesc. Parea atat de real. De abia astept sa nasc. Va spun sincer ca nu mai am rabdare.

Roxxy 26+Rares Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

Buna dimineata mamici!
Ne-am trezit si noi. ...acum ne bem cafeluta si cautam planse de colorat pe net pentru Simona!
Roxana, felicitari pentru grasunelul George si nu te mai necaji pentru asa doctor ...nu merita!
BB-Yasmi, imi place cum iti vine cu noua culoare.. eu vreau sa intru in prenatal de pe 8 octombrie..adica de la 33 sapatamani.
Anacami, multumesc ..mult spor si rabdare la treaba!

si o duminica frumosa!

Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

quote:
Originally posted by Roxxy80

Neata, burtici. Ne-am trezit si noi. Am papat si acum ne bem suculetul de portocale. Fetelor, azi-noapte am visat ca-l alaptam pe Matei. A fost atat de frumos visul. El adormise la sanul meu si eu incercam sa-l trezesc. Parea atat de real. De abia astept sa nasc. Va spun sincer ca nu mai am rabdare.

Roxxy 26+Rares Matei

Un vis frumos ce va deveveni realitate!

Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)

Mergi la inceput