Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (68)
Raspunsuri - Pagina 6
iuli-ana spune:
SALUTARE,FETELE!!!
Imi era dor de voi,am intar sporadic zilele astea,o sa citesc ce ati scris,ca nu v-ati jucat...
In final...piciorul meu e bun...nu are nici guta,nici tromboflebita,e doar BB care preseaza un nerv din cauza caruia am eu asemenea dureri...
Saptamana asta am stat mai mult in pat si prin spitale,pt tot felul de investigatii,dar i final e bine si asta conteaza...Bun-venit fetelor din concediu,felicitari pt BB-ii sanatosi si frumosi...Nu va suparati,dar tre' sa mai citesc din urma,asa ca daca ratez pe cineva,scuzata sa fiu!
Am reusit sa slabesc saptamana asta 2 kg,cred ca pe fond nervos,dar e numa' bine pt mine,iar este ok...
Va pup momentan,imi astept socroshenia in vizita...
Ana, 23+
dany2007 spune:
Neata burticoaselor! ne-am trezit si noi cu o sete de nu mai puteam.Am devorat o sticla de apa asa matinal...
Roxxy80 - ce frumos a visat .., eu am visat ca alergam pe un camp sa strang ciuperci, apoi se facea ca in loc de ciuperci aveam in sacosa struguri mari de masa si am ajuns in apropierea unei balti,unde erau f multi pescari.Si cum sunt ahtiata dupa peste,le-am dat strugurii si mi-au dat peste,pesti ff mari..
Oare ce o mai insemna si visele asteastie cineva
Dana 25+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica
Roxxy80 spune:
Fetelor, am si eu o problema. Eu as vrea sa-mi anunt familia (care e foarte mare, incluzand si fam sotului meu) ca nu vreau vizite pana face bebele o luna. Oare sunt nebuna? O sa mi pun pe toti in cap? Nu stiu cum sa fac. Sunt convinsa ca nu o sa-mi arda nici mie de vizite (mai ales ca fac cezariana) si nici nu vreau sa fie un du-te vino la bebe. Ce ma sfatuiti sa fac?
Roxxy 26+Rares Matei
iuli-ana spune:
ROXXY80,te sfatuiesc sa faci ce este mai bine pt tine si ...Si eu intentionez sa le spun acelasi lucru familiei&prietenilor,vrem sa fim doar noi 3 pt primele 3-4 saptamani,sa ne obisnuim unii cu altii...Ma temeam ca sunt singura,dar se pare ca mai gandeste cineva ca mine...
Ana, 23+
Roxxy80 spune:
Iuliana, la mine partea grea e cu familia. Cu prietenii deja am vorbit si chiar au inteles si nu s-au suparat. Insa ai mei gandesc ca exagerez, ca vreau sa-mi cresc copilul intr-un vas de portelan, ca eu am fost super sanatoasa desi au venit o gramada de persoane sa ma vada cand eram nou-nascut. Sunt genul de persoane care se ataca imediat, din aia sensibili. Nu as vrea nici sa-mi stric relatiile de familie, dar nu am nevoie sa vina toti si sa-mi spuna fa asa ca e mai bine (sfaturi din alea multe). In plus le-am spus deja, ca nu se apropie nimeni sa-mi pupe copilul. Oare sunt nebuna? Nu as vrea sa cad nici in extrema cealalalta.
Roxxy 26+Rares Matei
iuli-ana spune:
Cu cazutul in cealalta extrema e de discutat...
Cred ca toti ne temem de asta,insa poate ar fi bine sa faceti o sedinta de familie in care sa expui frumos motivele pt care nu vrei sa ai parte de vizite pt o perioada...Parintii tai nu cred ca nu ar intelege,in definitiv ei se bucura cand stiu ca le sunt fericiti copiii.Cu socrii...scoate-ti la inaintare sotzul,ca el stie cel mai bine cum sa faca uz de sensibilitatea lor...Poate ca trebuie sa fim un pic mai intelepti in momente de acest gen si sa incercam sa ne facem intelesi,eu cred ca cine ne iubeste cu devrat,ne si respecta dorintele...Poate ca vb din carti,insa eu asa am de gand sa fac...
Cu pupatul...e mai greu...In primul rand s-ar putea sa jignesti si mama,si mama-soacra,dar eu stiu ca la nou-nascuti li se pupa manutzele...si asa am de gand sa sugerez...Poate e o idee...
Ana, 23+
Roxxy80 spune:
Iuliana, o sa tin cont de sfatul tau. Sedinta de fam nu am cum sa fac ca e greu sa-i adun pe toti. Dar o sa vorbesc cu fiecare cand ii prind.
Fetelor, dar pe unde sunteti azi? Ce e linistea asta azi? Nu v-ati trezit?
Roxxy 26+Rares Matei
pussi spune:
buna dimineata!
Ne-am trezit la 5, am papat... am dormit pana la 9 si acum am terminat cafeluta
Mai e cineva care n-a cumparat inca nimic pt. BB? Noi am facut aseara consiliu de familie si am stabilit sa dam STARTUL la cumparaturi in secret desigur
Jasminico mersi pt. chestia cu kg. ... sunt dezorientata cu cat ar trebui sa pun ... fiind 2 Tuste in burtica la mami!
dany si eu fac escapade culinare.. mai ales daca ies in oras Sa va fie de bine!
Roxxy am aceeasi problema ca si tine... nu vreau musafiri! Si am sa le zic frumos incepand de acum... ca nu-i vreau nici la spital si nici acasa, o sa bag motivul cu cezariana pt. mine si faptul c-o sa fiu obosita Sper sa inteleaga! Si am aceeasi chestie si cu telefonul... daca o sa trimit sMS cand nasc toata lumea te suna inapoi sa te felicite...m-am gandit sa compun SMS-ul de acum .. si sa-l termin cu ceva de genul " si acum ne pregatim de nani, dupa ce ne-am saturat de laptic ... asa ca accceptam doar felicitari scrise"
iulia ma bucur ca piciorusul e ok!
PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
laura1713 spune:
Neatza, burtici!
Roxxy, am o rugaminte: daca reusesti sa iti convingi familia sa faca cum vrei tu, scrie o poveste si explica-ne si noua cum trebuie facut. Si eu imi doresc acelasi lucru, dar nu stiu daca voi putea fi suficient de diplomata sa le explic asta. Ai mei sunt obisnuiti sa faca cum stiu ei mai bine, si daca am alte idei ma ironizeaza ingrozitor (chiar ieri am tras un plans pe tema asta). Nu inteleg pentru care motiv ma critica si imi ridiculizeaza ideile, atata vreme cat nu ii afecteaza pe ei in mod direct...
Chiar imi doresc sa imi spui cum a decurs "sedinta de familie" si care e rezultatul.
Laura 30+
pussi spune:
laura si la mine e la fel.. si culmea .. familia mea, in afara de sot si mama toti gandesc altfel si stiu mult mai bine decat mine ce-i bine pt. mine si Tuste Asta ma scoate la maxim din sarite.
Si cam totul se datoreaza faptului ca ei sunt medici... si noi trei economisti...
PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ