Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (68)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Buna, Aralia.
Simpatic dr Iosup. Si mie mi-a facut o poza cu cucul baiatului meu. Sa stii ca o sa fie o generatie de gimnasti si de atleti. Si noi cunoastem dansurile si topaielile zilnice de prin burtica . Eu chiar ma intrebam cand doarme copilul meu ca toata ziua topaie.
Sanatate multa mamei tale. Cand o sa-si vada nepotica, o sa se faca bine rapid.

quote:
Originally posted by Aralia

Buna fetelor!

Nici nu stiu daca ma mai tineti minte, nu am mai scris de 2 luni...
S-au intamplat multe in perioada asta, si bune si rele, cum ne-o dat Dumnezeu. Va spun in ordine:

1-Baietelul meu s-a facut fetita intre timp, mi-a Dr. Iosup si poza cu "fofeaza" ei...

2-O sa o cheme Alexia Diana daca nu se razgandeste tati intre timp;

3-Am schimbat si doctorita si spitalul si as fi recunoscatoare voua daca modificati in listuta astfel: Doctor Ina Moldovan, Spitalul Municipal sau Universitar cum ii zice acum. Sau sa-mi zica si mie o fata draguta parola de userul comun si modific eu.

4-Mama mea s-a operat de cancer la san si am avut de alergat si de aruncat cu bani in toate partile. Ce e bine, l-a prins in faza incipienta si acum face chimioterapie si o sa faca si radioterapie si o sa fie o bunica pe baricade. Partea rea e ca n-am avut bani sa facem inca nimic pentru bebe, dar speram sa recuperam.

Si cam atat...
N-am apucat sa citesc tot ce ati scris, dar sper din tot sufletul ca toate sunteti bine si cu bebei sanatosi in burtici grasune.
Fatuca mea o sa se faca gimnasta sau fotbalista la cum se invarte si topaie si loveste, ai vostri bebei sunt la fel de agitati?

Pupaturi si incerc de acum sa scriu mai des!

30+

Roxxy 26+Rares Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ARALIA nu ai mai intrat de ceva timp...imi pare nespus de rau pt mama ta..multa sanatate si putere sa lupte!! ..iar tu sa-ti traiasca fetita si sa va bucurati de ea!!!
...noi de abia am ajuns de la gimnastica si m-am bagat bucatarie sa pregatesc ceva de papa...promit sa recuperez maine...
..am vazut ca vorbeati ceva de intalneala....fetelor eu vineri am gimnastica ..stiti ca fac lunea, miercurea si vinerea ..plus ca am si control...trebuie sa merg cu ecografia de sambata si sa-mi spuna ce analize trebuie sa refac.
PUSSI SA LE POARTE SANATOASE!!!

ROXANA 32+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 8 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Fetelor, felicitari pt cumparaturi. Sa le poarte sanatosi bebicii vostri. Eu parca am innebunit. In fiecare seara desfac punga cu hainute (punga de la IKEA ) si ma uit la ele. Le intind pe pat si incep sa visez cu ochii deschisi. Sunt atat de frumoase. Sunt sigura ca am luat f multe si ca nu o sa le poarte pe toate pt ca bebeii cresc f rapid. In plus, vom primi f multe. Insa nu m-am putut abtine.

quote:
Originally posted by Lala_D

quote:
Originally posted by pussi

ne-am luat hainute.. de Dom'soare ...avem :
bodyuri,
1 bucata costumas,
3 caciulite,
3 perechi manusi,
1 prosop cu gluga,
1 paturica
2 scutece finet

Astea toate X 2

Va pune mami poze cu ele maine!

erika mi-e frica ca nu ma mai pot misca... apasa foarte tare jos ELENA! Singura pozitie coonvenabila e patul!

PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

Imi inchipui ce dulci sunt . Sa le stapaneasca printesele sanatoase

Am dat si eu startul la cumparaturi , am luat deocamdata material de finet si pentru asternuturi de patut ( problema va fi cine le coase ... dar vedem noi ), 4 body-uri, 2 costumase plus o paturica .
Mai am o lista lunga dar astept baby expo.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Roxxy 26+Rares Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ha ha ha..fetelor vedeti sa nu ne avertizeze careva ca facem reclama la IKEA, ca au pungi bune de tinut haine de bebei in ele.
roxxy, dear..poti sa ma bati...da io-s din cluj...dar, daca imi platesti tu bilet de avion dus-intors..vin cu cea mai mare placere la intalnirea cu voi..:):):)
incerc sa vad daca fetele din cluj au hotarat ceva..

31+ piticul Stefanut
AMR 9 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

Salutare,burtici!
Bun venit,MELEK,sarcina usoara si un sanatos si mancacios!
Fetelor,voi ma puneti pe ganduri cu intalnirea voastra,as veni si eu,ca nu sunt eparte,da' nu ma incumet cu piciorul meu...O sa vin...on-line,sa-mi pastrati si mie ceva bun!
PUSSI,spor in continuare la cumparaturi,ma bucur mult pt primele achizitii!!!

Ana, 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

Azi a fost prima zi de serviciu dupa 2 luni de vacanta...Uitasem cum este...Mi-era dor de serviciul meu,da' tot intru-n medical pe 19 sept,ca nu sunt in stare sa fac fatza nebuniei...

Ana, 23+

Mergi la inceput

MELEK bine ai venit!! sarcina usoara si bebe sanatos!!...
fetelor cand va apucati de bagaj si de spalat hainuzte ??

AMR 8 saptamani!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

multumim pt. urari! Sa dea DD sa nr vem puiutii sanatosi in brate!

PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

..gata am terminat si eu puiutzul cu legume la cuptor
...il astept pe sot sa ne bagam la papa si la plimbarica..va pup pe toate ..va urez o seara buna si somnic pufos si linistit!!
..mi se pare mie sau astazi au lipsit multe fete???..sper ca e toata lumea ok..pupici

AMR 8 saptamani!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Buna seara!
Ne-am intors si noi de la medic, suntem bine, mari si frumoase! Printesa are deja 29 sapt implinite(dupa um sunt 28), are 1275 gr, diametrul capsorului 7.5 cm, e asezata in pozitie de tragere; m-am bucurat f tare ca a luat asa bine in greutate si nu mai trebuie sa fac Pregnyl; IR-urile au scazut si colul e 4 cm; voi lua magne b6 4/zi pana la nastere, mi s-a recomandat calciu din alimentatie sau Ca+Mg+Zn+Se sau Elevit zilnic; eu voi lua in continuare elevit la 3 zile si ca din alimentatie; problema cu streptococul B trb tinuta sub control ca e responsabil de ruperea membranelor, asa ca am facut bine ca iau ampicilina.

PUFULET, RASPUND SI EU DAR MAI TARZIU, FIRMA POATE ANGAJA PE POSTUL TAU DIN MOM IN CARE INTRI IN MEDICAL, SAU CAND NASTI, CU OBLIGATIA CA PE CONTRACTUL INLOCUITORULUI, ACOLO UNDE SCRIE DURATA SA SE COMPLETEZE "PANA LA REVENIREA TITULARULUI DE POST", IAR NU ALTA PERIOADA, PENTRU CA AI DREPTUL SA TE INTORCI ORICAND, PE ACELASI POST.

Ellis28+

Mergi la inceput