Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (68)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

fetele de la Fiv deja sunt la intalnire,azi la 18 trebuia sa se vada..,bravo lor..,bine ca in sfarsit ne-am hotarat si noi...!!!!!!!

29+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

erika va trimit ceva bun de aici dar ce...ca mie mi se par toate mai bune acasa.gravidutze am cunoscut si aici,dar eu tanjesc sa fiu cu voi cu care am vb atatea.poate cand o sa nastem o sa vin si eu cu bebeii mei.va trimit o poza si o scoateti mare la imprimanta si o puneti pe un scaun acolo si o pita si inca ceva de papa in fata.

31+ cu si RAUL&ROBERTO

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by Sheritra

quote:
Originally posted by Victo

va-le-leuuuuuuu..sheri..da io ca abia sapt asta vedem proiectu lu nenea designeru'? Dne, da sa-mi placa ceva si sa putem incepe actiunea.
roxx, ce misto ca v-ati mutat..
eu stau cu lucrurile lu' bebe in 2 pungi din alea mari d ela IKEA ..nu le spal, nu le calc..ca n-am unde le pune, efectiv..:)

31+ piticul Stefanut
AMR 9 SAPT

Supeeeeeer! Vedeti ca nu-s singura? M-ai luat, hai ca mai ai un pic si termini ! Dar n-ai PM !

Shery 31+ Alesia

my precious
eco-uri
poze pereti camera alesia

de azi ma alatur si eu cu hainute de in pungiiii... nici camera nu-i gata.. ca le puneam pe parchet pe jos, nici mobilier nu gasesc

PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by irina_stef

multumesc adina!se pare ca numai tu ai vazut mesajul meu...asta e,infectie urinara nu cred ca saptamana trecuta am facut analizele si nu a iesit nimic.am sunat medicul meu sicica sa stau linistita ca e normal,scurt si cuprinzator.asta a fost toata explicatia.am luat un no-spa vad ca nu mai ma inteapa pe la ovare si bebeii au inceput sa fie mai activi.incerc sa stau mai mult in pat sa nu fac efort.

31+ cu si RAUL&ROBERTO

-IRINA-

cu apasatul jos ... e normal la gemeni.. cat mai putin stat in picioare si pe scaun!Burtica tare la vasta ta de sarcina iar e normala ... daca nu devin contractii regulate si dureroase stai linistita! Durerile de ovare ... astea chiar nu stiu de unde apar, poate nu sunt ovarele o fi presiunea ce o exercita baietii si tu asa o simti! Eu zic sa stai cumintica in pat!

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

pussi ,cred ca e tare interesant sa iei totul la dublu..,stai linistita ca mai ai timp din belsug..si eu am o prietena care a nascut in decembrie anul trecut,tot doua fetite gemene identice,sunt asa de frumoase ...!!
irina,abia astept sa vina acel moment ca sa ne trimitiem poze cu bebeii..,ideea cu poza marita e haioasa tare!!

29+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mergi la inceput

ne-am luat hainute.. de Dom'soare ...avem :
bodyuri,
1 bucata costumas,
3 caciulite,
3 perechi manusi,
1 prosop cu gluga,
1 paturica
2 scutece finet

Astea toate X 2

Va pune mami poze cu ele maine!

erika mi-e frica ca nu ma mai pot misca... apasa foarte tare jos ELENA! Singura pozitie coonvenabila e patul!

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Nu se mai arata nici o amatoare de intalniri?
RGE, Dany 2006, Victo ati disparut? Sper ca veniti vineri. Sa nu aud scuze

Roxxy 26+Rares Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Eu am programata o plecare la tara. Daca intervine ceva si nu plec,ma prezint la apel.

Dana 25+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

Buna fetelor!

Nici nu stiu daca ma mai tineti minte, nu am mai scris de 2 luni...
S-au intamplat multe in perioada asta, si bune si rele, cum ne-o dat Dumnezeu. Va spun in ordine:

1-Baietelul meu s-a facut fetita intre timp, mi-a Dr. Iosup si poza cu "fofeaza" ei...

2-O sa o cheme Alexia Diana daca nu se razgandeste tati intre timp;

3-Am schimbat si doctorita si spitalul si as fi recunoscatoare voua daca modificati in listuta astfel: Doctor Ina Moldovan, Spitalul Municipal sau Universitar cum ii zice acum. Sau sa-mi zica si mie o fata draguta parola de userul comun si modific eu.

4-Mama mea s-a operat de cancer la san si am avut de alergat si de aruncat cu bani in toate partile. Ce e bine, l-a prins in faza incipienta si acum face chimioterapie si o sa faca si radioterapie si o sa fie o bunica pe baricade. Partea rea e ca n-am avut bani sa facem inca nimic pentru bebe, dar speram sa recuperam.

Si cam atat...
N-am apucat sa citesc tot ce ati scris, dar sper din tot sufletul ca toate sunteti bine si cu bebei sanatosi in burtici grasune.
Fatuca mea o sa se faca gimnasta sau fotbalista la cum se invarte si topaie si loveste, ai vostri bebei sunt la fel de agitati?

Pupaturi si incerc de acum sa scriu mai des!

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by pussi

ne-am luat hainute.. de Dom'soare ...avem :
bodyuri,
1 bucata costumas,
3 caciulite,
3 perechi manusi,
1 prosop cu gluga,
1 paturica
2 scutece finet

Astea toate X 2

Va pune mami poze cu ele maine!

erika mi-e frica ca nu ma mai pot misca... apasa foarte tare jos ELENA! Singura pozitie coonvenabila e patul!

BURTICA ROZ

Imi inchipui ce dulci sunt . Sa le stapaneasca printesele sanatoase

Am dat si eu startul la cumparaturi , am luat deocamdata material de finet si pentru asternuturi de patut ( problema va fi cine le coase ... dar vedem noi ), 4 body-uri, 2 costumase plus o paturica .
Mai am o lista lunga dar astept baby expo.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput