Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (68)
Raspunsuri - Pagina 30
ellis spune:
Deci mi s-a schimbat dpn pe 19 nov, ar trb sa schimb si semnatura, dar nu o fac pt ca stiu ca bebeii se dezvolta in salturi si pana la urma calculul de la UM e cel mai corect, nu?
Ellis28+
iuli-ana spune:
ELLIS,felicitari pt bebelina frumoasa si sanatoasa!Ma bucur mult cand citesc vesti de genul asta si ma gandesc ca ar fi cazul sa fac si eu o ecografie in curand,prea imi faceti pofta!!!
RGE,pofta maaaaaare si plimbare placuta!
Ana, 23+
Victo spune:
ellis, felicitari..
lasa, nu schimba data..ca cine stie... vezi tu la urm ctrl cum va fi..
uff...eu mai am 10 zile pana la o eco ca lumea..
si eu trabaluiesc...fac ciulama de ciuperci cu puiut si mamaliguta.
31+ piticul Stefanut
AMR 9 SAPT
ellis spune:
quote:
Originally posted by iuli-ana
ELLIS,felicitari pt bebelina frumoasa si sanatoasa!
Ana, 23+
Merci...am avut inima cat un purice pana am vazut cum s-a dezvoltat in prima luna "neajutata" de injectii; mai m-am linistit si eu;
Am citit ce a scris DANY de o cunostinta careia i s-a rupt apa dupa epilat...am patit si eu ceva sapt trecuta: de obicei ma faceam peste tot du depilatorul, eram obisnuita, nu ma durea, dupa ce am ramas, la cateva spat, nu am mai putut suporta inghinal si ce-mi veni mie spt trecuta sa incerc pana cand m-au luat durerile de burta si mi-a curs multa secretie, ca mi-a fost si frica sa-i spun sotului ce am facut...asa ca m-am linistit pana dupa nastere...cand voi putea sa bag depilatorul...pana atunci...lama, ce sa facem...
Ellis28+
iuli-ana spune:
Si eu tot lama folosesc de cand sunt ,nu as incerca senzatii noi...Da' ma enerveaza ca imi creste f repede parul,la 2-3 zile tre' sa ma "ajustez"...
La anul pe vremea asta o sa ne amintim cum ne jeleam pe aici...ba cu dureri de tot soiul,ba ca nu ne mai incape nimic,ba ca nu ne vedem bine sa ne epilam...si sa vezi ce haz o sa facem atunci!!!
Ana, 23+
iuli-ana spune:
Va pup pe toate si va doresc "noapte buna!"
Mi-a amortit piciorul si ar fi bine sa stau in patut!
Ana, 23+
loub_erika spune:
ellis,multa sanatate va dorim!!
Fetelor parca e un facut..,imi pare rau ,sper sa nu va pun in dificultate,dar va deranjeaza cu ceva daca intalnirea ,intre burticute va fi pana la urma joi..,ca ma sunat acum sotul sa imi spuna ca vineri sa nu imi fac planuri...,ca suntem invitati la o cina importanta de afaceri,in fine...,asa ca am tras fuguta sa va spun..,asta inseamna ca poate sunt sanse sa vina si RGE,atunci!! Ce spuneti??! e ok joi?! ca acum va fi batut in cuie ce tine de mine!!
29+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
loub_erika spune:
dany2007,tu cand pleci la tara vineri?! poate atunci reusesti si tu sa vi joi!! poate pan ala urma e mai convenabil ptr toata lumea ziua de joi..!
Ma duc sa imi fac o salata de rosii ,castraveti ,ceapa rosie.. si branza razuita deasupra!! ca nu am chef de carne in seara asta,sau nu stiu ce cina complicata,ca sunt singurica!
29+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
roxx spune:
gata, am revenit de la control.
raportam una bucata bb grasan, are 1100 g. s-a modificat si dpn-ul e pe 25.11.
as vrea nastere normala, dar eu stiu? dk bb e f mare, nu prea cred.
vine Luca Teodor
Roxana 26+