Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (68)
Raspunsuri - Pagina 22
RGE spune:
..eu zic ca e o greseala clar sau infloriri..altfel nu se explica
ROXANA 32+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 8 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
darleena spune:
Buna fetele. Ce mai faceti?
Cum a ramas cu intalneala? Ca am ramas in urma cu cititul si nu mai stiu daca s-a mai discutat ceva. Ne intalnim sau nu. Mai ales acum, cand uite ca s-a racorit, tocmai bine.
Chestia cu Bahmu n-are cum sa fie asa. E clar o exagerare, mai ales ca nici macar n-are 7 luni.
30+ si baby Kara
pussi spune:
La faza cu Bahmuteanca are UM pe 27.01.2007 ... asta stiu sigur!
PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
anacami spune:
Pussi, este ceva gresit in data trecuta de tine (cel putin la an).
Eu am auzit-o o data spunand ceva de sf. lui noiembrie. Oricum ar fi, chiar si in oct. de ar naste, 4 kg de pe acum este f. mult
Camelia, Sebastian si Stefania
lista necesar bb
anacami spune:
astazi am luat rezultatele la dozarile de anticorpi anti-D (RH) si anti-B (grupa de sange)- totul este ok, ambele tipuri de anticorpi absenti
Imi voi mai face o dozare la 34 saptamni- cred ultima (mai tarziu nu ar mai avea rost, ca oricum nasc si se face atunci grupa bblusului pt. a vedea daca este nevoie sau nu de vaccin)
lista necesar bb
dany2007 spune:
mihuta - mult inainte si sa ajungeti sanatosi la termen.
Dana 25+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica
Sheritra spune:
Io zic ca Bahmutanka va naste un plod de 10 kile, care va vorbi imediat ce va iesi si va pleca nervos ca ta-su direct acasa!
Acuma toate vedetele au nasteri cucuiete, Marin a ramas natural cand facea FIV-uri de zor, Bahmu intra in cartea recordurilor, toate care mai de care mai motate,numai ai nostrii sunt normali!
Bey ,mie mi-au terminat o baie si o camera, mai am doar 60%!
Mi-a venit si mobila de dormitor a Alesiei, mi-au dat lacrimile!
Shery 31+ Alesia
my precious
eco-uri
poze pereti camera alesia
anacami spune:
Mihuta, sa fiti sanatosi! si eu mai am cateva zile si implinesc 30 - abia astept, incep numaratoarea inversa!!!
lista necesar bb